wwladyslaww 05.01.06, 23:27 ludzie boja sie pisac na priva bo krowa ma dostep do wszystkich kont moderacyjnych PRZEGIECIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutyl0 Re: BEZSENS NA FORUM 07.01.06, 13:16 wwladyslaww napisał: > ludzie boja sie pisac na priva bo krowa ma dostep do wszystkich kont > moderacyjnych > PRZEGIECIE!!!!!!! To wina ludzi, ze dali sie nabrac na to, zeby pisac spod loginow, z ktorych korzystala moderatorka betty. Do czego bylo jej to potrzebne? A no do tego, by skorzystac z inteligencji mezczyzn, ktorzy dla niej pisali, a pozniej przejac nicki i samej spod nich pisac. Dorabiala sie cudzym kosztem, proste ... lecz zostala publicznie zdemaskowana ...:) luty Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: BEZSENS NA FORUM 07.01.06, 16:39 fakt, ja nie dalbym sie na to namowic z czystego leku przed kompromitacja. i tak szczescie, ze zaden z panow nie podpisywal sie imiennie pod zadnym loginem do moderacji, bo bylaby to kompromitacja na calej linii Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: BEZSENS NA FORUM 07.01.06, 20:46 przegiecie owszem, ale przede wszystkim nieuczciwe Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:02 gumowy ogor i klap z buta w siodlo. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:05 Wydaje ci sie, byl taki, ktory umial znalezc opcje by cala poczte sciagac. to musial byc dopiero pojebus:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:06 1zeus1 napisał: > Wydaje ci sie, byl taki, ktory umial znalezc opcje by cala poczte sciagac. to > musial byc dopiero pojebus:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hahahaha.i wabil sie betty?niezle.caly czas mowie ze to bagno spowite blawatem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:08 Myslisz, ze pies podobnie jak Malone czy jak sie wabi bylby w stanie? Nie przypuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:16 1zeus1 napisał: > Myslisz, ze pies podobnie jak Malone czy jak sie wabi bylby w stanie? > Nie przypuszczam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx malon to komunistyczny duren.to zauwazylem.a tak wogole to bardzo lubie kilku ludzi z tego forum.i wiem ze sa fajni i ze mozna im ufac.niestety,debilowi zawsze kiedys sloma wylezie z walonkow,chocby staral sie ja ukryc. to bagnienko tez sie konczy.w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:17 Ale jako maly czuly piesek nie uszkodzi ci zwieraczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:18 1zeus1 napisał: > Ale jako maly czuly piesek nie uszkodzi ci zwieraczy:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bezprzecznie.zwlaszcza jak jezorkiem mi w srake wjedzie.koniecznie po sraczce Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: hahaha.to BETTY was yobla? 11.02.06, 22:19 Nie wiem co betty robi po sraczce i nie chce wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś