the_luty 27.01.06, 22:30 z luty10 na the_luty...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutyl0 Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:32 Kogo to obchodzi kobieto na pasach ...?:) luty Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:37 lutyl0 napisał: > Kogo to obchodzi kobieto na pasach ...?:) > > luty to obchodzi tych, ktorych to obchodzi...proste... conie?:) byly luty10... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:37 the_luty daj jakis znak, ze to ty ..... dawny luty10 ... Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:40 imagiro napisał: > the_luty daj jakis znak, ze to ty ..... dawny luty10 ... pamietasz Twoja opowiesc o facecie ktory budowal domy...?:) daj znac, ze poniales i mozesz oglosic, jak chcesz, ze ja to ja...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:43 nie pamietam tej opowiesci ... daj inny znak ... wtedy poswiadcze, ze to ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:52 imagiro napisał: > nie pamietam tej opowiesci ... daj inny znak ... wtedy poswiadcze, ze to ty ... to sobie przypomnij...:) na pewna propozycje byla pewna odmowa...a pozniej opowiesc o czlowieku co go spotkales na przyjeciu...:) mial firme budowlana...:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:54 cholera .... coraz cieplej ... cos mi swita .... dorzuc cos jeszcze, blagam ... Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:56 imagiro napisał: > cholera .... coraz cieplej ... cos mi swita .... dorzuc cos jeszcze, blagam ... spadaj imagiro, nie warto z Toba rozmawiac...i tak niczego nie pamietasz...:) a o ryczacym ego... pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:42 o niewierny Imagiro, włóż swa dłon zatem w otwarty bok The_Luty... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:45 patrz gdzie wkładasz łapy bo zbeszczescisz aure the_lutego ;") Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: zmienilem nicka...:) 27.01.06, 22:47 jan_stereo napisał: > patrz gdzie wkładasz łapy bo zbeszczescisz aure the_lutego ;") mojej aury nikt, ani nic, nie jest w stanie zbeszczescic....:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: gratulacje n/txt 27.01.06, 22:53 dzieki... i nie badz taki sarkastyczny, bo ja dzisiaj w dobrym humorze jestem... taki rodzaj kaca, tylko, ze nie po przepiciu....:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: gratulacje n/txt 27.01.06, 22:56 u mnie sarkastiko tez z dobrego humoru wyniko,ale moge zrezygnowac ze swojego na korzysc Twojego... ps. hi hi samo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: gratulacje n/txt 27.01.06, 22:58 jan_stereo napisał: > u mnie sarkastiko tez z dobrego humoru wyniko,ale moge zrezygnowac ze swojego > na korzysc Twojego... > > ps. hi hi samo wychodzi. jak ci samo wyszlo, to gites...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: gratulacje n/txt 28.01.06, 10:59 a nie lepiej na jakis cieplejszy miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś
z_zeus_s Re: gratulacje n/txt 28.01.06, 11:02 Alu-u niepotrzebnie sie wysterylizowalas, klimakterium sieglo cie w wieku 32 lat, smutne ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: gratulacje n/txt 28.01.06, 11:06 z_zeus_s napisał: > Alu-u niepotrzebnie sie wysterylizowalas, klimakterium sieglo cie w wieku 32 > lat, smutne ... #### good bay!my love !good bay;)))##### Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: gratulacje n/txt 28.01.06, 12:55 ala-a napisała: > a nie lepiej na jakis cieplejszy miesiac? dla mnie luty najcieplejszy, bo spedzam czesc tego miesiaca pod rownikiem, a raczej tuz nad...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: gratulacje n/txt 28.01.06, 13:46 the_luty napisał: > ala-a napisała: > > > a nie lepiej na jakis cieplejszy miesiac? > > dla mnie luty najcieplejszy, bo spedzam czesc tego miesiaca pod rownikiem, a > raczej tuz nad...:) unosisz sie nad rownikiem ,jednym slowem;) Tobie dobrze ze, mozesz polatac sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Alu-u chcesz uslyszec, ze jestes piekna? 27.01.06, 22:59 Zatrudnij sie w seks telefonie, tam dzwonia ci ktorzy nie musza patrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_luty Re: zmienilem nicka...:) 28.01.06, 14:24 equus3 napisał: > Cokolwiek pretensjonalne... :P > ajajajaj...nie pomyslalem, ale j. angielski, tutaj gdzie mieszkam, jest jezykiem urzedowym, wiec jakby mam powod polaczyc the z luty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Re: zmienilem nicka...:) 28.01.06, 14:33 Nie no, spoko, łączenie języków jest OK. Ale "the_luty" to jak "ten luty", "ten, właśnie ten!, bohater naszego forum". :D Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: zmienilem nicka...:) 28.01.06, 15:10 jak on sie uprze...to sie przerobi na the-luty, albo the_Iuty sorki, wymysl cos innego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
optyma1 Re: zmienilem nicka...:) 28.01.06, 22:09 the_luty napisał: > z luty10 na the_luty...:) Hmm... Czyżbyś obawiał się, że cyferka przy nicku odbiera Ci wdzięk? Kobiecy wdzięk? :-) Luty, nie wierz w to! :-) Odpowiedz Link Zgłoś