drak62 31.01.06, 10:50 Zwracam się z uprzejmą prośbą o nie zaśmiecanie mojej skrzynki mailowej swoimi kloacznymi złotymi myślami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwanowna Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 10:53 Dołączam się do tej prośby, przed chwilą wywaliłam 97 ohydnych "wierszyków" autorstwa tego mizogina!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:22 A skad wiesz że ohydnych? Kto Ci każe czytać? Ja od razu 205 maili jednym kliknięciem usunąłem, bez otwierania. To co ta psychopatka godzinami wypisuje adresat może usunąć w ciągu sekundy. A zauważ do ilu osób ona pisze - musi przez kilkanaście godzin na dobę bez przerwy klepać w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:30 Jestem na forum od kilku dni, więc przeczytałam kilka - to chyba zrozumiałe, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:33 No patrz - jesteś na forum od kilku dni, a Zeuss już Cię polubił. Odpowiedz Link Zgłoś
drak62 Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:39 Wydaje mi się że zzeuss szczególnie upodobał sobie kobiety, jego (lub jej) wymyślne epitety oscylują wokół kobiecych narządów płciowych. Może to jakiś "ciężko doświadczony przez los" ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:47 Myślę, że to jakiś biedny człowiek, który doświadczył w życiu sporo lewatyw... Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:56 To prawdopodobnie xy2 - a była tak sympatyczną internautką. Niestety, choroba zrobiła swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:57 markus.kembi napisał: > To prawdopodobnie xy2 - a była tak sympatyczną internautką. Niestety, choroba > zrobiła swoje. jak prewdopodobnie to nie napewno.. ja mysle ze to M_O..prwdopodobnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:02 Na pewno wiem tylko tyle, że maile wysyła osoba logująca się z Krakowa albo przez krakowski serwer proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:03 markus.kembi napisał: > Na pewno wiem tylko tyle, że maile wysyła osoba logująca się z Krakowa albo > przez krakowski serwer proxy. skad to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:13 Wytarczy odebrać programem pocztowym (a na koncie pocztowym to nie wiem czy się da), dać na "właściwości" i znaleźć IP ( 80.48 i tak dalej). A później wrzucić na tę stronkę: ip.boo.pl/ip.php Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:15 markus.kembi napisał: > Wytarczy odebrać programem pocztowym (a na koncie pocztowym to nie wiem czy się > da), dać na "właściwości" i znaleźć IP ( 80.48 i tak dalej). A później wrzucić > na tę stronkę: > > ip.boo.pl/ip.php a to Ty taki sprytny jestes.. kiedys sprobuje ..dzieki.. Odpowiedz Link Zgłoś
zzz_zeus_sss Re: Do psychopaty zz_zeussa 02.02.06, 14:57 Mam cieniasie zewnetrzne IP i dlatego sikam na takich jak ty markus:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:04 "skandalista" trzęsie całym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:08 iwanowna napisała: > "skandalista" trzęsie całym forum... niczym nie trzesie.. chyba ze portkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:10 Wszyscy Go znają i o nim mówią, przecież o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 12:13 iwanowna napisała: > Wszyscy Go znają i o nim mówią, ***przecież o to chodzi.****DOKLADNIE..!!! jakby chcieli sie tego pozbyc to uczyniliby to.. Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Markusie Kembi 31.01.06, 13:50 Od czego by tu zaczac..... Moze od tego, ze statueta Zlotego Foresta za nick, Platynowego Foresta za twarz. Tak Markusie Kembi jestem Zeusssssssem i wysylam do Ciebie i do siebie oraz do wszystkich pozostalych 650 e-maili na minute. Sprawia mi to niezmierna satysfakcje, szczegolnie kiedy widze zainteresowanie z Twojej strony moja skromna osoba. Do tego jestesm Ci niezmiernie wdzieczna za odkrycie we mnie talentow poetyckich, o ktorych dotad nie mialam bladego pojecia:) Pisalam spod xy2, nie ukrywam, lecz nie przypominam sobie ani Ciebie, ani zadnych w zwiazku z tym sympatii, czy tez antypatii (moge w zwiazku z tym dopatrywac sie jakiegos oszustwa). Twoje zainteresowanie moja osoba wskazuje na to, ze musze Ci sie w szczegolny sposob podobac, czemu sie specjalnie nie dziwie, lecz z przykroscia musze Ci powiedziec, ze nie masz u mnie najmniejszych szans:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 11:45 Interesujący dowód sympatii... Brakuje słów. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Do psychopaty zz_zeussa 31.01.06, 14:39 Zamiast poswiecac kolejny watek pisaninie biednej swiruski, po prostu wrzuc ja w kill-file. Na forum trzeba sie logowac, wiec nic latwiejszego niz wymazac jej dzialalnosc stad; w skrzynce zainstaluj odbijacza i po klopocie. Nie karm walnietego trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Uprasza sie o niekarmienie Labedzi.!!! 31.01.06, 14:48 illiterate napisała: Nie karm walnietego trolla.< Uprasza sie o niekarmienie Labedzi. Dyrekcja Parku zapewnia labedziom wystarczajace pozywienie. Dokarmianie labedzi moze spowodowac u nich zaburzenia trawienne i zgon. (z ostrzezenia na plocie w jednym z parkow :))) Odpowiedz Link Zgłoś