spiral_architect 05.02.06, 13:07 jak Ci się spało dzisiejszej nocy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozekkkk Re: Rybolog, przyjacielu 05.02.06, 13:15 spiral_architect napisał: > jak Ci się spało dzisiejszej nocy ? Ciekawe czy sobie potrzymal, o polizaniu nawet nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog, przyjacielu 05.02.06, 14:52 Kiepsko spalem, snily mi sie same ubrane baby. Nie wyspalem sie, zaraz znowu sie poloze:) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Rybolog, przyjacielu 05.02.06, 15:14 rybolog napisał: > Kiepsko spalem, snily mi sie same ubrane baby. Nie wyspalem sie, zaraz znowu si > e > poloze:) > A nie jest to przypadkiem tak, ze lepiej gdy sie snia atrakcyjne ubrane, niz straszne, wielkie i tłuste nagie ? Jaka mamy pogode w Londynie Panie rybolog ? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.tia Re: Rybolog, przyjacielu 05.02.06, 15:20 spiral_architect napisał: > A nie jest to przypadkiem tak, ze lepiej gdy sie snia atrakcyjne ubrane, niz straszne, wielkie i tłuste nagie ? Jaka mamy pogode w Londynie Panie rybolog ? Prawdziwa meska przyjazn w angielskim stylu. Z pogaduszkami o babach i pogodzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Rybolog, przyjacielu 05.02.06, 16:09 joanna.tia napisała: > spiral_architect napisał: > > A nie jest to przypadkiem tak, ze lepiej gdy sie snia atrakcyjne ubrane, > niz straszne, wielkie i tłuste nagie ? > Jaka mamy pogode w Londynie Panie rybolog ? > > Prawdziwa meska przyjazn w angielskim stylu. > Z pogaduszkami o babach i pogodzie :))) A skądze znowu. Rybolog jest przyjacielem malona i imagieroja, z ktorymi ja mam bardzo na pienku. Ale rybolog jest w moim mniemaniu ok, dlatego tez lubie z nim sobie od czasu do czasu popostowac :). Odpowiedz Link Zgłoś
jozekkkk Tez bardzo martwie sie o Rybologa 05.02.06, 16:19 Wychudl ostatni i zmizernial, tzn wychudl i zmizernial jego poczet fanek. Koniecznie trzeba cos z tym zrobic. Jakis koncercik charytatywny dla wieczyscie samotnych, zbyt dobrze wyksztalconych? Ryb powinnien nie tylko sie nad tym zastanowic ale i o tym porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tez bardzo martwie sie o Rybologa 05.02.06, 22:44 jozekkkk napisał: > Wychudl ostatni i zmizernial, tzn wychudl i zmizernial jego poczet fanek. ooooo nie, nie nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!Poczet fanek rybologa nie wychudł i nie zmizerniał! My tu siedzimy w tzw. pogotowiu i kiedy on na nas kiwnie .. - już leżymy u Jego stóp z zachłannością łykając każde słowo które wystuka na klawiaturze. Takoż z Imagiro! Obu kocham jak cholera, z powodów wielu. Pierwszy i zasadniczy to nasz wspólny staż forumowy a drugi ... eee co tam! Jam po prostu wierna , jak pies. howk! Odpowiedz Link Zgłoś