Dodaj do ulubionych

Ease your mind

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 10:56
wszystkim frustratom (ze szczegolnym uwzglednieniem siebie), a najsamprzod tym,
ktorzy maja problemy damsko meskie dedykuje:

Find the boys you need
Need the boys you find
I can't stand the way
You saw I ease my mind...

(Galliano - ":4")
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Ease your mind IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 11:08
      senkju, senkju...
    • Gość: Kreska Re: Ease your mind IP: 10.129.132.* / *.acn.pl 12.10.01, 19:17
      Dla tych, co wolą języki romańskie:

Trouver les garçons dont vous avez besoin
      Ayez besoin des garçons que vous trouvez
      Je ne puis pas tenir la voie
      Vous avez vu la facilité de mon esprit...

(Ostatni wers mocno niezrozumiały, o co chodzi? Za mało rozumiem język
      kowbojów, użyłam więc maszyny, która nie bardzo była zadowolona z czwartego
      rządka oryginału ;-))
      Kreska
      • dike Re: Ease your mind 12.10.01, 19:33
        Gość portalu: Kreska napisał(a):

> (Ostatni wers mocno niezrozumiały, o co chodzi? Za mało rozumiem język
        > kowbojów, użyłam więc maszyny, która nie bardzo była zadowolona z czwartego
        > rządka oryginału ;-))
        > Kreska

Polecam tłumaczenia Barańczaka w GW
        • mariposa That's the way it is 12.10.01, 20:24

If you want it the most
          there's no easy way out!
          • Gość: kwieto Re: That's the way it is IP: *.ipartners.pl 12.10.01, 23:02
            Przypomniala mi sie wlasnie pewna kapela punkowa, utwor ktorego sens brzmial
            mniej wiecej tak: "Nie jestes mna, wiec nie mow mi co mam robic, a ja nie
            jestem Toba, wiec tez nie bede sie wtracal"

Z tym, ze kawalek zaczynal sie od slow:

Well, first of all
            I'd like to say fuck of...

(na wstepie chcialbym powiedziec: pierdol sie)

Temat dla Sajnoga?
            • Gość: unknown Re: That's the way it is IP: *.travelers.com 12.10.01, 23:48
              Gość portalu: kwieto napisał(a):

> Well, first of all
              > I'd like to say fuck of...
              >
              > (na wstepie chcialbym powiedziec: pierdol sie)

well, moze zjadles drugie "f" bo to powinno byc: ...fuck off, co rowna sie
              ODPIERDOL SIE i, jak znam jezyk polski, ma zupelnie inne znaczenie od "pierdol
              sie".

A teraz dla znajacych angielski polecam www.2h.com/index.html. Strona, ktora
              pomoze wam moze zajrzec w wasze wnetrza, zrozumiec bardziej siebie i innych oraz
              dostarczy zabawy.
              To nie jest czcza reklama - ja z ta strona nie mam nic wspolnego i ZADNYCH
              korzysci czerpac z tego,ze ja wam polecam miec nie bede. Nie oczekuje nawet od
              was wdziecznosci - chociaz jestem przekonana, ze bedziecie zadowoleni z
              odwiedzenia tej strony.
              pa, pa
              u

• Gość: kwieto Re: That's the way it is IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 11:14
                przyznaje sie bez bicia, zjadlem jedno "F" i niedokladnie przetlumaczylem -
                choc wymowa tlumaczenia zostala bez zmian...
                • Gość: Z Re: If I could turn back time IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 13.10.01, 11:52
                  To nie byłbym Enfant terrible.

A dla wszystkich lubiących myśleć polecam Marillion, z kawałkiem Beautifull.
                  I tam jest cała prawda...

we don't give to beautifull a second chance...

• Gość: kwieto Re: If I could turn back time IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 16:25
                    Ja polecam Mamadu Diuf'a - bo nic z tego co on spiewa nie rozumiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka