Dodaj do ulubionych

Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!

07.03.06, 10:48
Polecam dwa - chyba najlepsze serwisy w sieci zawierajace materialy na temat
tego jak zdobyć każdą kobietę, przestać być nieśmiałym i stać się pewnym
siebie podrywaczem.. - pierwszy jest amerykański a drugi to najlepszy polski
odpowiednik

www.seduction.com (kupiłem materiały - są bardzo dobre - wszystkie
w wersji angielskiej)

www.uwodzenie.up.pl (też kupiłem materiały - są super a w dodatku po
polsku i tanie)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • paco_lopez Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 07.03.06, 11:03
      Jezu jakbym miał każdą zdobywać to bym chyba wykitował. Że też nikt nie napisał
      jeszcze o tym jak łapać dobrze to, co samo w łapy wpada. Ludzie byliby
      szczęśliwsi.
      • nattashaa Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 07.03.06, 11:05
        Jak tobie to wystarcza do szczescia, to tylko pogratulowac samooceny:)
        • horpyna4 Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 07.03.06, 12:19
          Dobry pomysł - zarabianie na frajerach, którzy coś takiego kupują. Ten autor to
          ma łeb do interesów!
        • lilajka Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 07.03.06, 12:58
          Ale niektórym wszystko z rąk wypada, mimo, że łapią :)
          • miss_paradox Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 07.03.06, 16:21
            Pozdrów P. Batkę i P. Sowę ..ech heh
            • luki136 Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 07.03.06, 16:29
              gluuuupota.....ja mam lepszy sposob na uwodzenie:)) i dziala:>
    • gadula pytanie do administratora 07.03.06, 17:19
      czy jest taka mozliwosc zeby wszystkie umieszczone wypowiedzi pod okreslonym
      tematem byly przesylane na moja skrytke?
      jak taka opcje mialem na swojej stronie....hej, hej!
      • szakal_el Re: pytanie do administratora 10.03.06, 22:01
        Niestety nie ma takiej możliwości. Możesz dodać ten wątek do ulubionych - ale
        wtedy bedziesz jedynie widział czy ktoś sie w nim dopisał korzystając z opcji
        Moje forum i raz na dobe - tuz po północy dostaniesz na maila info o nowych
        postach na ulubionych watkach - jednakze bez ich tresci. Pzdr.
        • gadula Re: pytanie do administratora 11.03.06, 17:07
          ha ha ha
          to by dobry dowcip i aluzja zarazem pod adresem g.w. w dniu w ktorym mielismy
          tu dobra zabawe. jeszcze dzis, jezeli zabierzesz glos
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=35327406&a=38059594 to
          przywrocisz nam dobry humor i dobra zabawe, ktorej nigdy nie jest zawiele. tak
          poza tym to ta moja aluzja wkoncu poskutkowala i mamy administratora, ktory sie
          zaczal tym forum opiekowac - nie ma tego zlego co by na gorsze nie wyszlo, hi
          hi hi
    • vicz Re: Ale po co? Po co? I dla kogo? Kto będzie o tym 07.03.06, 20:31
      myślał za sto lat!Za dzien, za rok, po co i dla kogo to ma wartość, aby o czym
      się przekonać.....że się jest tym doskonałym jeleniem na zielonym rykowisku...

Po co wszystkie zdzichu?:)))
    • frustro nie każdy 07.03.06, 21:05
      każdą by chciał
      • r-r Re: nie każdy 10.03.06, 22:21
        frustro napisał:

> każdą by chciał

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        ooo,a ty...masz plastykowa barbie?
        • frustro Re: nie każdy 10.03.06, 23:00
          barbi jest za mało plastyczna jak dla mnie
          • 1natasha Re: nie każdy 10.03.06, 23:03
            A ty marcus_kembi co mozesz wiedzieć o seksie?
    • karolinadonner Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 10.03.06, 20:27
      sprobuj mnie poderwac
    • por_borewicz Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 11.03.06, 01:01
      Oj bo zdechne! :-) Alez sie zamerykanizowalismy przez ostatnie 15
      lat... "Żeglowanie w weekend", "PHP w 15 minut", "Marketting w 24
      godziny", "Windows NT w jeden dzien" i temu podobne
      amerykanskie "pseudoporadniki" z klasy "Jak wyciagnac smarki z nosa w 15
      sekund". Ludzie! Zacznijcie myslec a nie korzystac ze sztampowych poradnikow.
      Czy nie zauwazacie tego, ze te wszystkie poradniki wykorzystuja podstawowe
      prawa markettingu i psztuczki psychotechniczne? Wiadomo, ze kazdy zdrowy chlop
      chcialby podrywac kazda napotkana zgrabna kobiete (no moze u 95% tak jest, zeby
      mi zaraz ktos nie napisal, ze on to nie ;-) ) i co. Pojawaia sie SUPER PORADNIK
      pod wszystko mowiacym tytulem KAZDA BEDZIE TWOJA. Wszyscy zakompleksieni goscie
      z niska samoocena rzucaja sie na to jak baby w sklepie na mieso w glebokiej
      komunie. Dobra, czesc z podanych tam regul i zasad dziala, ale czy naprawde
      przy odrobinie pobudzenia szarych komorek nie mozna samemu wpasc na to jak
      poderwac dziewczyne spotkana w barze czy na dyskotece? Mozna, ale po co skoro
      jest do tego poradnik. I tym tropem zmierzamy do samounicestwienia mozgu i
      myslenia. O kwestii mozliwosci opanowania niektorych zafadnien w 24h itp. nie
      bede pisal, bo mysle, ze nie ma o czym.

Heh, troche sie rozpisalem, mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi. Ludzie
      przestance czytac durnew poradniki "Jak zyc" tylko zacznicje myslez i zyc w
      zgodzie ze soba. Wiecej wiary w siebie a mniej w amerykanskich i innych
      specjalistow. Nie zapominajcie o tym jaki poziom reprezentuja "przecietni"
      amerykanie. Strazak musi miec procedure na gaszenie pozaru mowiaca mu, ze ma
      lac wode tam gdzie sie pali. Chcecie stopniowo, przez swoje lenistwo i niechec
      do myslenia zejsc do tego poziomu?

Echhh, przepraszam za nadmiar tekstu ;-)
      • 1natasha Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 11.03.06, 17:55
        por_borewicz napisał:

> Oj bo zdechne!

Obiecujesz?
        • por_borewicz Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 11.03.06, 23:52
          Tak, tylko nie podam terminu. A Ty nie obiecasz? ;-)

Pzdr
          • 1natasha Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 12.03.06, 09:26
            por_borewicz napisał:

> Tak, tylko nie podam terminu. A Ty nie obiecasz? ;-)
            >
            > Pzdr

Tez moge obiecać bezterminowo. Z ciebie jednak taki troll pani jabbur vel x
            800000 loginow, ze nawet jak nie beda cie karmic, to nie zdechniesz, bo zjesz
            własny ogon:)
    • v0lrath Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 14.03.06, 23:41
      Ciekawa reklama. Strasznie typowo amerykańska.
      Poradniki w stylu "C++ w 24 godziny" jeszcze rozumiem, bo w nich można znaleźć
      coś przydatnego. Ale w takich? Co z nich pożytecznego? I po co zdobywać "każdą
      kobietę"?

Taki styl życia to kreuje - że jak potrafisz zdobyć każdą to jesteś kimś,
      wielkim macho. Niedowartościowani niedoszli podrywacze na pewno na nią się rzucą.

Moim zdaniem to bez sensu - uczy braku szacunku i przedmiotowegi traktowania
      kobiet (jak zwierzyny łownej). Poza tym takimi sztuczkami pewnie można złapać
      sobie kobietę na noc na dyskotece, ale na nic by były w stałym związku. Gdybym
      był kobietą to bym unikał mężczyzn, którzy kupują takie podręczniki (lub bym
      kupił taki podręcznik by wiedzieć po czym poznać faceta, który chce "mieć każdą"
      - by móc uniknąć takiego).
    • ejbi Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 15.03.06, 11:04
      a po co do cholery umiejętność zdobycia KAŻDEJ kobiety!!!!!!!!!!!???????? to
      nawet nie jest dziecinne to jest żałosne i smutne,
    • drak02 Re: Jak zdobyć każdą kobietę !!!!!!!!! !!!!!! !! 15.03.06, 11:15
      Socjotechniczne sztuczki pozwalają na to aby faktycznie wywrzeć bardzo dobre
      wrazenie na drugiej osobie. Problem pojawia się później kiedy cały arsenał
      zabiegów zostanie już wykrzystany i pozostaje osobowość , której już nie da się
      tak łatwo zmienić. Wcześniej czy później taki delikwent zostanie rozszyfrowany:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka