diana.40 31.03.06, 21:29 Czy kochanka powinna sie czuc odpowiedzialna za związek mezczyzny z którym się spotyka ? Ja uważam ze nie, bo kazdy sam odpowiada za to co robi, wiec dlaczego tak wiele ludzi jest innego zdania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5aga5 Re: odpowiedzialność 31.03.06, 21:33 Myślę że inaczej byś myślała, gdyby to Twój facet miał kochankę. Umawiałabyś się z nią na kawkę czy ja przeklinała? Odpowiedz Link Zgłoś
carmela2 Re: odpowiedzialność 31.03.06, 21:36 Jej facet zone ma, widac jej to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: odpowiedzialność 31.03.06, 21:35 W poście gwiazdy_hollywodu myślisz inaczej niż tu piszesz. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: odpowiedzialność 31.03.06, 22:46 Odpowiedzialna? Niby czemu? Może niech się żona poczuje odpowiedzialna za fakt, że mąż musi szukać szczęścia gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
diana.40 Re: odpowiedzialność 02.04.06, 19:44 widzisz, swoje na zdanie na ten temat znam, chce zobaczyć co na ten temat myślą inni Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: odpowiedzialność 31.03.06, 22:56 Myśle, że powinna sie czuć odpowiedzialna za to. A dlaczego? bo staje pomiędzy dwojgiem ludzi, którzy dotąd mogli prowadzić szczęśliwe życie. I rozwala ich związek. Ale to nie jest też tak, że tylko ona powinna czuć sie odpowiedzialna. Oboje ponoszą za to winę, bo sie w to angażują poza tą trzecia osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: odpowiedzialność 31.03.06, 23:07 To nie jest tak proste, uwierz mi. Szczęśliwy mężczyzna nie będzie szukał kochanki, a mocnego związku nie zniszczy żadna kochanka. Byłam po obu stronach, wiem jak to smakuje i ile kosztuje. I wiem jedno - są siły, nad którymi nie panujemy, trzeba po prostu przeczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodeczek Re: odpowiedzialność 02.04.06, 19:52 A ja mysle, ze rozwalic kazdy zwiazek mozna, dlatego kazda franca powinna sie czuc gleboko odüpowiedzialna za niszczenie czyjegos zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
diana.40 Re: odpowiedzialność 02.04.06, 19:52 Powinna nawet wtedy gdy to meżczyzna o nią zabiega,gdy ona pierwsza nie wychodzi z inicjatywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: odpowiedzialność 02.04.06, 20:00 Och, nie dyskutuj z trollem, nie warto! A odpowiedzialną jest się tylko za swoje związki. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodeczek Re: odpowiedzialność 02.04.06, 20:04 Nie jestem zadnym trollem, to do twojej wiadomosci, nie rozpuszczaj plotek i nie zatruwaj tu atmosfery. Oczywiscie , i wtedy jest odpowiedzialna. Zawsze wiedzac, ze to zonaty czlowiek, moze sie jeszcze wycofac. Wy chyba jakies bardzo mlode i jeszcze pewne siebie jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: odpowiedzialność 02.04.06, 20:29 jest odpowiedzialna i tak i tak, bo wchodzi w relacje z mezczyzna zwiazanym/zajetym taka analogia, jesli ktos nie domknie drzwi, to wchodzisz do cudzego mieszkania ot tak? moze jeszcze kradniesz, bo przeciez drzwi sa otwarte? to, co zrobisz, czy potraktujesz to jako zaproszenie, zalezy wylacznie od twoich zasad, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: odpowiedzialność 02.04.06, 21:30 nie powinna sie czuc odpowedzilna za czyjeś decyzje np posoadani kochanki ale jest odpowiedzialna za swoje decyzje i swoje uczestniczenie w sytuacji pełnej kłamstwa i udawania mnie by to męczyło Odpowiedz Link Zgłoś