Gość: lobo IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 18:55 jak z tym skończyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ArielS Re: pijaństwo IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 13.08.05, 19:56 yyyyyyyy...zamknąć wszystkie sklepy monopolowe, powypalać zasoby chmielu, powysadzać browary, winiarnie itp. sprawy i nawrócić żuli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manga Re: pijaństwo IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 20:36 Bardziej się mną interesować a nie zaglądać do puzona.Wolna Grupa Bukowina chyba nie ma piosenek o treści reakcyjnej?Lepiej niczego nie wysadzać . Odpowiedz Link Zgłoś
lek.na.alkoholizm Re: pijaństwo 07.11.14, 19:10 Ja też jestem alkoholikiem i od kilku lat próbuje się wyzwolić spod szponów tej choroby, co czuje taka osoba wie tylko zainteresowany, normalny człowiek który pije tylko towarzysko nie zrozumie co to jest głód alkoholowy, czy też objawy alkoholowego zespołu abstynencyjnego nie pomagał esperal który wszyty 2 krotnie zapijałem może dlatego że myślałem iż może w końcu szlak mnie trafi, nie pomagały terapie było ich z 5-6 w tym 3 ukończone ale jest coś co pomaga o czym nie dowiesz się od terapeuty lek który powoduje zobojętnienie alkohol likwiduje uczucie głodu alkoholowego i napięcia z nim związanego. Stosuję z powodzeniem od 2 lat czy pije ???? tak od czasu do czasu się napije ale ciąg alkoholowy kończy się po 1 dniu (nawet nie wiem czy można nazwać to ciągiem ) dawniej nawet trwał 2 tyg. ostrego picia do nieprzytomności i kolejne 2 tyg. zdychania i dochodzenia do siebie Nareszcie mogę czuć się jak dawniej i bez obawy iść na imprezę na której jest alkohol. Więcej info. na maila : lek.na.alkoholizm@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żulu Re: pijaństwo IP: *.idea.pl 14.08.05, 21:46 Ludzie! Jest metoda! Ja se tabletę wszyłem i działa! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: pijaństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:40 pic dalej albo zaczac jarac pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dolna-pa Re: pijaństwo 08.11.14, 02:37 Nie ma sensu kończyć czegoś, co jest przyjemne.:) Odpowiedz Link Zgłoś