Gość: sugar IP: *.autocom.pl 16.02.05, 12:49 gdzie kupić, jaka firma najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysia_s Re: sportowy stanik 17.02.05, 09:32 Mogę Ci polecić dobrą firmę, ale tylko na duzy biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sportowy stanik IP: *.skok.pl 17.02.05, 09:37 nie kupuj tylko syntex chili(cycki wyskakuja na aerobiku, a wcale nie sa duze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: sportowy stanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:27 Gabrysia jaka to fiirma????? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: sportowy stanik 21.02.05, 15:41 To jest angielska firma bravissimo, maja stronę w intenecie www.bravissimo.com Dla mnie ta firma była wybawieniem, nie tylko jeśli chodzi o stanik sportowy.Firma jest angielska, ale nie ma problemów z zamówieniem, super szybka przesyłka (ok. tygodnia)i doskonała jakość. Możesz sprawdzić też ofertę www.avocado.com.pl ceny podobne, a oferta znacznie mniejsza. Jest także na allegro hurtownia odzieży używanej, która sprzedaje doskonałej jakości NOWE biustonosze angielskie. Kupiłam już kilka za śmieszne pieniądze. Ale nie wiem czy mają akurat staniki sportowe. Ale jak nie ma na allegro to można do nich napisać co Cię interesuje i pani przyśle ofertę ze zdjęciem. Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugar Re: sportowy stanik IP: *.autocom.pl 18.02.05, 23:14 Dołączam się do prośby jaka to firma? Odpowiedz Link Zgłoś
redka2 Re: sportowy stanik 25.02.05, 11:10 hej jesli w PL jest sklepik C&A tam sobie kup ceny przystepne, stanik niezniszczalny, prany ciagle, troche dziwnie wyglada ale to na sport pod koszulke, wiec uwazam ze moze byc oprocz tego byly fantastyczne na www.tchibo.de ale chyba nie mozna zamowic do PL pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś