Gość: zuza IP: *.itpp.pl 17.10.01, 17:36 Chcę miec dziecko a mój mąż mówi mi że za bardzo się kłócimy i byłoby źle dla dziecka gdyby musiało tego słuchać. Przecież nigdy nie jest idealnie a szczególnie po 8 latach bycia razem co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna26 Re: Chcę mieć dziecko IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 17:44 Az boje sie glos zabierac bo mnie dzisiaj tepia w dziale KOBIETA. Jak myslisz jaka bylaby reakcja meza gdybys zaszla w ciaze PRZYPADKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Chcę mieć dziecko IP: *.itpp.pl 17.10.01, 18:00 Jakoś ostatnio dba o to żeby miec czym sie zabezpieczyc ale myślałam juz o tym i wiem że skakałby do sufitu tylko czy ja będę rownie szczęśliwa wiedząc że to był podstęp. Planowaniw dziecka jest przecież super sprawą a o tym nie będzie mowy jesli zdarzy sie to przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Chcę mieć dziecko IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 18:12 Jesli skakalby do sufitu to nie widze w czym tutaj podstep. Chyba trzeba byloby zadbac o to by Cie zapragnal bez prezerwatywy. Czyli w razie czego ...to sam sie tak urzadzil. Planowanie jest na pewno fajna sprawa ale skoro maz nie ma nic pzreciw milym niespodziankom to chyba sprawa dziecka wyglada pomyslnie. Gdybym ja wiedziala, ze moj maz skakalby z radoci na wiesc o niezaplanowanym poczeciu to...moje zycie byloby wolne od trosk w materii seksualnej. Ala, skoro tak Ci zalezy na planowaniu to przez najblizszy miesiac nie kloc sie z mezem. Przytakuj, usmiechaj nawet nieszczerze i po miesiacy on pomysli, ze ma w Tobie aniola i wspaniala kandydatke na matke-Polke. Niech zyja Matki-Polki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Chcę mieć dziecko IP: *.itpp.pl 17.10.01, 18:24 Powiem Ci że jesteś swietnym psychologiem. Usmiałam się szczerze po Twoim liscie. Moze masz racje zamiast czekać na zmiane zdania u mojego męża powinnam sama zacząć działać. Nigdy nie jest idealnie wiec trzeba się troche o to postarać. Szkoda tylko że to kobiety zawsze muszą kombinowac, faceci zawsze maja prościej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Chcę mieć dziecko IP: 10.129.132.* / *.acn.pl 17.10.01, 18:13 Gość portalu: zuza napisał(a): > Planowaniw dziecka jest przecież super sprawą a o tym nie będzie > mowy jesli zdarzy sie to przypadkiem. To chodzi Ci o planowanie jako super-zajęcie, czy o dziecko? (Moje było niespecjalnie planowane, bałam się co rzeknie potencjalny tatus - a on sie ucieszył. Ale bywa i odwrotnie, tak że wątpie żeby dobra rada przyszła z zewnątrz. Musisz sama ...). Tak czy owak, baw się dobrze Kreska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Chcę mieć dziecko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.01, 22:59 Coraz częściej myślę, że współcześni faceci są jak dzieci, więc prawdziwe dzieci stanowią dla nich konkurencję. Pozdr.M Odpowiedz Link Zgłoś