Gość: swap?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:08 SWAP CANADA 2005 czy ktos bral w tym udzial lub ma zamiar starac sie z Polski o taki wyjazd w tym roku ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serge Re: SWAP CANADA 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:46 Mialem nadzieje ze uda mi sie wyjechac do Kanady na cos podobnego jak Work&Trawel - czyli SWAP ale dotyczy to tylko studentow studiow dziennych ;( a ja jestem na zaocznych ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: SWAP CANADA 2005 IP: *.wola.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 17:53 Ja jestem na dziennych:) mozesz napisac cos wiecej o tym programie?? Ile kosztuje, jakie biura organizja ( w krakowie ) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serge Re: SWAP CANADA 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:45 www.swap.ca/english/html/home/infononcan.htm co do finansow to musisz miec jakies 7000zl-8000zl jest tylko ta jedna firma ktora sie tym zajmuje... poza tym daje mozliwosc wyjazdu ok 30 osobom wiec to nieduza ilosc aaa i nic nie zalatwiaja dzialasz na wlasna reke zobac na tej stronie tam jest link do warszawskiego biura pozdrawiam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś