Dodaj do ulubionych

Czy silny stres

03.05.06, 13:50
Może być przyczyna powiększenia węzłów chłonnych?
Obserwuj wątek
    • spiral_architect Re: Czy silny stres 03.05.06, 14:58
      oraz wielu innych, powazniejszych dolegliwości.
    • maureen2 Re: Czy silny stres 03.05.06, 15:22
      nie
    • markus.kembi Re: Czy silny stres 03.05.06, 15:53
      Najlepiej spytaj na odpowiedniejszym forum:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39093
      • panikara30 Re: Czy silny stres 03.05.06, 16:01
        Dziekuje za złośliwość, ale nie jestem hipohondryczką:-)
        • maureen2 Re: Czy silny stres 03.05.06, 17:40
          przyczyną powiększenia węzłów chłonnych może być stan zapalny albo nowotwór.
          • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:52
            "przyczyną powiększenia węzłów chłonnych może być stan zapalny albo nowotwór." -
            -->przeciez to Ty jestes lekarzem, nie?buahahha:))))
            • maureen2 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:58
              nie jestem lekarzem,ale gratuluję wyobrażni
              • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:02
                Ja juz Ci tego gratulowałam, wiec badz łaskaw i nie przepisuj moich textów:)
    • costabryka Re: Czy silny stres 04.05.06, 12:33
      o wezlach chlonnych sie nie wypowiadam-IDZ DO LEKARZA NATYCHMIAST! a przyczyna
      innych powaznych dolegliwosci moze byc przyczyna stres. u niektorych osob
      podatnych na stres,zyjacych w napieciu moze wzmagac zapadalnosc na nowotwory.
      jesli sytuacja jest bardzo stresowa moze dojsc do zaburzen swiadomosci i
      pamieci, stan taki zwykle mija, ale oslabiona pamiec(zapominanie albo skleroza
      jak kto woli)moze zostac. wiecej luzu i zdrowego podejscia do zycia zycze
      • maureen2 Re: Czy silny stres 04.05.06, 12:57
        a ten opis dotyczy chyba nowotworu mózgu :)))))
        • costabryka Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:19
          wyobraz sobie ze nawet nie nowotworu mozgu a sytuacji silnie stresujacej :)
          • maureen2 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:20
            to ciekawe,a w jaki sposob ?
          • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:21
            Nie słuchaj tej osoby o nicku maureen, jest to osoba niekompetentna, potrafi
            jedynie skrytykowac Twoja wypowiedz, nic wiecej.A dlaczego tak robi?On sam
            pewnie nie wie!
            • maureen2 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:27
              proszę nam tu opowiedzieć coś o swoich lękach.
              • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:28
                Ja widzicie on z Nas wszystkich kpi, moze dlatego ze sam ma nieudane zycie.
                Wiec teraz sie msci.
                • maureen2 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:30
                  skąd to przerażenie, proszę spróbować opowiedzieć,to przyniesie ulgę.
                  • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:41
                    A gdzie Tu tu dziecko widzisz przerazenie?Chyba tylko wtedy gdy patrzysz w
                    lustro:)))
                    • maureen2 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:46
                      przerażenie ? tak, te nakazy - nie mów, nie odpowiadaj, bo to, bo tamto.
                      Jest to rozpaczliwa proba zatrzymania czegoś, jakiejś obrony. Niestety.
                      No to w czym problem amatorze-psychologu.Może forumowicze coś poradzą.
                      • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:51
                        Nazywasz to przerazeniem...dobre, naprawde, w zyciu sie tak nie usmiałam.
                        Pajacykuj dalej:). "rozpaczliwa proba zatrzymania czegos"--->powiedz mi czego,
                        bo niestety nie wiem:))))."Niestety"?-->doprawdy? "No to w czym problem
                        amatorze-psychologu"--->mozliwe ze jak na razie jestem amatorem w tej
                        dziedzinie--->przeciez dopiero jestem na studiach, natomiast psychologiem nie
                        jestem, juz to kilkakrotnie powtarzałam, wiec gdzie tu logika?--->przemysl cos
                        zanim napiszesz, bo Twoje wypowiedzi absolunie nie maja składu i ładu:)))
                        • nattaszaa Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:52
                          zalozylam_nowe, daruj juz sobie
                          • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:53
                            co załozyłas nowe? I kto ma sobie cos darowac?
                            • nattaszaa Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:54
                              gf, nie sciemniaj
                              • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:55
                                no to super maureen=procesor=troll=natasza, ile jeszcze bedziesz miał nickow?
                                • nattaszaa Re: Czy silny stres 04.05.06, 16:58
                                  ty masz jakąś paranoje, lecz sie:)
                                  • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:00
                                    "ty masz jakąś paranoje, lecz sie:)"--->potwierdzenie moich słow:))))---> ta
                                    swoja wypowiedz zastosuj do siebie:))
                                    • nattaszaa Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:02
                                      Powiedz gf dlaczego nie lubisz psychiatrow, co ci powiedzieli?:)
                                      • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:02
                                        gf? sorry ale nie wiem co to jest.
                                        • nattaszaa Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:03
                                          Mam ci mowic po imieniu?:)
                                          • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:04
                                            sorry ale nie wiem do kogo sie zwracasz piszac gf...
                                            • nattaszaa Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:07
                                              girlfriend :))))))))))))))
                                              • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:09
                                                Nie sadze abym była Twoja dziewczyna, no ale spoko, pisz co tam chcesz--->gf-ie
                                                • nattaszaa Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:12
                                                  Różnica miedzy nami jest taka, ze ja jestem niczyja a ty wszystkich:)))))
                                                  • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:51
                                                    tzn?wszystkich?nie rozumiem, ale coz skoro maureen=natasza=procesor=troll to
                                                    wszystko jasne: nigdy sie takich jak Wy nie zrozumie, gdyz sami siebie nie
                                                    rozumiecie:)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • maureen2 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:04
                                      niezła zabawa.Drogie dziecko,jeżeli chce się grac,to trzeba wiedzieć w co i
                                      z kim. Miło było i życzę sukcesów w życiu.
                                      • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:05
                                        dziecko?---> skieruj to do siebie:)"życzę sukcesów w życiu." a oczywiscie nie
                                        dziekuje:)
    • aga_ta85 Re: Czy silny stres 04.05.06, 17:53
      Nie rozumiem dlaczego tak zmieniasz nicki, widocznie gdzies tak w Tobie tkwi ta
      druga twarz, ktora sie wlasnie ujawnia:)
    • aga_ta85 Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllllllll 04.05.06, 18:21
      dziecko sie przestraszyło;),brak argumentów z jego strony sprawił, ze biedak
      zamknął sie w sobie:)))))))))))))))))))))hahahhaha
      • procesor Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllllllll 04.05.06, 23:07
        Agato
        procesor
        nie jest trollem

jak chesz pytaj admina :)
        juz kiedyś admini w moejj sprawie tu kiedyś zabrali głos wyjaśnaijący

ech, ja trollem.. czego to ja doczekałam :)
        • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllllll 04.05.06, 23:11
          i co sie tłumaczysz?
        • nattaszaa Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllllll 04.05.06, 23:13
          Ty nie jestes troll, ty jestes wiecznie nieszczesliwa
          • nattaszaa Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllllll 04.05.06, 23:14
            i wiecznie współczujaca
            • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllll 04.05.06, 23:15
              Piszesz o sobie czy jak?
              • nattaszaa Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllll 04.05.06, 23:15
                Odwal sie ode mnie
                • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllll 04.05.06, 23:17
                  Ja czy mowisz do kogos kogo "widzisz"?
                • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllll 04.05.06, 23:21
                  nattaszaa napisała:

> Odwal sie ode mnie
          • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllllll 04.05.06, 23:14
            Kto? Ty?
            • procesor Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllll 04.05.06, 23:27
              Agato :)
              jakbyś nie widziałą
              to nasz forumowy troll
              nie lubi mnie :)

z reguły jak sie pojawiam a ostatnio nie było to często - to mnie atakuje
              nie lubi mnie bo go lekceważę :)

co i tobie polecam
              • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllll 04.05.06, 23:28
                No i po co sie tyle tłumaczysz?Co Ci to daje, myslisz ze wzbudzisz we mnie
                litosc, czy co?
                • procesor Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllll 04.05.06, 23:34
                  aga_ta85 napisała:
                  > No i po co sie tyle tłumaczysz?Co Ci to daje, myslisz ze wzbudzisz we mnie
                  > litosc, czy co?

:D
                  nie
                  powoli
                  zaczyna sie we mnie rodzić to uczucie
                  do ciebie :)

dobranoc :)
                  • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllll 04.05.06, 23:40
                    No i kolejna osoba, ktora stara sie wzbudzac litosc:)--->fakt, faktem, ze
                    niczego nie wniosłes od tej rozmowy!
                    • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llll 04.05.06, 23:44
                      aha, i ja nie oczekuje litosci, bo jak na razie odnosze wrazenie, ze to nad
                      Wami trzeba sie litowac...
      • szakal_el Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllllllll 05.05.06, 10:10
        Zdecydowanie odradzam ferowanie wyroków dotyczących tożsamości czy tez
        wystepowania pod różnymi nickami osob piszacych na tym forum. Wystarczy pobyc tu
        troche by wiedziec mniej wiecej kto jest kim. Tobie jeszcze troche tego brakuje.
        W kazdym razie aby uciac te bezprzedmiotowa dyskusje: aga_ta85 - mylisz się.
        Równanie zawarte w tytule Twojego postu jest falszywe.
        Pamietaj ze ludzi na forum ocenia sie po tym jak pisza i o czy pisza. Tyczy sie
        to rowniez Ciebie...
        • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllllll 05.05.06, 10:26
          "Pamietaj ze ludzi na forum ocenia sie po tym jak pisza i o czy pisza"--->
          bardzo dobrze ujete zdanie, zgadzam sie wypowiedzi tych 4 osob były bardzo
          podobne!!!wiec sorry, ale mnie nie pouczaj...to czy sie myle czy nie to sama
          zadecyduje a nie TY!!!!!!!!!!
          • procesor Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllllll 05.05.06, 10:39
            zdaje sie że "podobieństwo" tych wypwiedzi polegało na tym
            że autorzy ne zgadzalis iez toba? :D

studiuj dalej, studiuj :)
            • nattaszaa Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllll 05.05.06, 10:42
              Ty jesteś aga_ta85 i szukasz jak zwykle afery, zeby zwrócic na siebie uwage.
              Może napisz na FoF albo o moderacji skarge
              • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllll 05.05.06, 10:50
                Natasza nie zrobie Ci tej satysfakcji. Afery to Ty szukasz obrazajac mnie, w
                zwiazku z tym przemysl to:)
            • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllll 05.05.06, 10:49
              Dokładnie miedzy innymi to!buahaha
            • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllllll 05.05.06, 10:51
              A Ty sie mojego studiowania nie czepiaj!To chyba nie jest za bardzo kulturalne:)
              • maureen2 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllllll 05.05.06, 10:58
                dziecko,idż do piaskownicy do kolegów,ciepło,deszcz nie pada,można robić babki
                z piasku i podyskutować.
                • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llllll 05.05.06, 11:02
                  Zycze miłej zabawy maureen:)
                  • maureen2 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll lllll 05.05.06, 11:27
                    ja również,po raz kolejny już
                    • aga_ta85 Re: Natasza=maureen=procesor=trolllll llll 05.05.06, 23:20
                      3m sie dziecioku, bo marudzisz tylko, hahah.
    • belladyna Re:Tak! 05.05.06, 11:57
      panikara30 napisała:

> Może być przyczyna powiększenia węzłów chłonnych?
      ................
      A nawet wiecej silny stres prowadzi do zaburzen psychicznych takich jak
      depresja i psychoza tzw. depresja dwubiegunowa. Prowadzi do zachorowan na raka,
      zawalow serca, wylewow krwi do mozgu i bardzo wielu innych niebezpiecznych
      chorob. czytalam o tym w zagranicznych ksiazkach medycznych. poniewaz stres
      jest glownym faktorem zagrazajacym zyciu na zachodzie powstaje cala masa klinik
      gdzie leczy sie glownie stres i jego przyczyny.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka