7zahir 13.06.06, 08:56 Czytałam jego ksiązkę. Pomogła mi zrozumieć siebie! zdrowie.onet.pl/1341039,2041,,,,zarazeni_samotnoscia,psychologia.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjakarenina Re: /_\ Zarażeni samotnością 13.06.06, 11:40 dzięki za link, bardzo interesująca rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: /_\ Zarażeni samotnością 13.06.06, 12:02 To jest przedziwne, jak bardzo problem samotnosci dotyczy wszystkich. Mniej lub bardziej - mam wrazenie, ze kazdy w tym sie pograzylna powazniej chociaz raz. Jesli grozi nam jakas epidemia, to wlasnie taka. Wychowywani w pospiechu, w pospiechu zyjemy - zeby tylko nie zauwzyc tego bolu, zagluszyc szarpiacy deficyt.Jakos tak zawsze sie okazuje, ze na poczatku samotnosci stoi samotnosc z sama soba. Ksiazka swietna, rozklada wirusa na lopatki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: /_\ Zarażeni samotnością 13.06.06, 13:55 Masz rację, mój ledwie zipie. Zaraz go dobiję ksiązką Krishnamurtiego pt " odwaga bycia samotnym ". Odpowiedz Link Zgłoś