procesor Re: Nakarmic Trolla 14.07.06, 22:56 to jeszcze podforum dla nieszczęśiwie zakochanych może.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lola165 Re: Nakarmic Trolla 14.07.06, 23:03 --nah, jeden dla wszystkich, zakochany wariat czy nie, niech sobie tu napisze, --pewna jestem, ze otrzyma dobra porade od wiernych forumowiczek. ...iii tam Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwe.trollisko Re: Nakarmic Trolla 14.07.06, 23:57 Miej na uwadze, iż to forum jest głównie dla trolli. Czyli osób psychicznie wypaczonych. BTW - jestem głodny, ale nie karm mnie o północy bo przemienię się w goblina albo nawet gremlina. Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwe.trollisko Re: Nakarmic Trolla 15.07.06, 00:09 Wole nie myśleć w kogo lub co się bym zamienił. Gdy nadchodzi mrok wieczorny, wtedy staję się upiorny. Nie, lepiej zamiast trollować pójdę lunatykować. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
nostra_damus Re: Nakarmic Trolla 09.08.06, 20:45 trolle nie jedza jajecznicy z 6 jaj na sniadanie i nie płacza z powodu bezzasadnej otyłosci Odpowiedz Link Zgłoś