octopussy 16.07.06, 17:33 Mezatka od 8 lat, pracujemy razem , spedzamy kazda wolna chwile razem. Dzisiaj jest 1 dzien od jego wyjazdu a ja sie nudze nie wiem co zrobic z soba. Wariatka jestem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: Normalna jestem czy nie ???? 16.07.06, 17:38 jak sobie kto pościele,tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Normalna jestem czy nie ???? 16.07.06, 19:15 Jestes uzależniona. Nie masz świata poza nim, a on istnieje przecież. Nie boisz sie, ze sie udusicie. Może i tak mozna, ale ja nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaiwujek Re: Normalna jestem czy nie ???? 16.07.06, 20:26 Chciałam napisać dokładnie TO co paco_lopez, tylko mnie uprzedził. Przemyśl zatem ... Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Normalna jestem czy nie ???? 16.07.06, 22:52 Nie. O wąskich zainteresowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
octopussy Re: Normalna jestem czy nie ???? 16.07.06, 23:32 Tak- wiedzialam ze znajde tutaj mnostwo psychologiczno laskawych opinii na temat mojego zwiazku. Ale to moje pytanie to nie jakies tam zabladzanie, jestem szczesliwa i chyba to jest najwazniejsze. Jak juz kochac to tak naprawde, bez zadnych gier i udawania.pa Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Normalna jestem czy nie ???? 16.07.06, 23:58 Masz racje. To bardzo piekna rzecz umiec tak kochac i byc tak kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Normalna jestem czy nie ???? 17.07.06, 00:12 kto nie ma wątpliwości,ten nie pyta Odpowiedz Link Zgłoś