IP: 217.153.26.* 19.02.03, 22:28
hejka! zauważyłam że interesujesz sie astrologią ;) i całkiem madre rzeczy
piszesz czy mogłabys mi napisać coś na temat znaku skorpiona z ascendentem
(chyba) w rybie (data ur.9 listopada) z góry dziękuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Do WENUS 20.02.03, 05:34
      Napisz jeszcze gdzie sie urodzilas i o ktorej godzinie, to wtedy jezeli Wenus
      bedzie chciala sie twoja prosba zajac to sama ci wyliczy ascendent. Pozdro
      • Gość: maryna Re: Do WENUS IP: 217.153.26.* 20.02.03, 22:55
        dzieki anahella ;)
        9.11.1980 godz. 16 Puławy pozdrawiam no i czekam cierpliwie (choć
        przyznam że jestem niecierpliwa) więc jakby znalazł sie ktoś kto na tym się zna
        to pleaseee ;)
        • anahella twoj ascendent 02.03.03, 11:29
          Wedlug daty podanej przez ciebie masz ascendent w Byku. ale nie wymagaj
          zrobienia ci horoskopu on line. Bo horoskop to jest calosc i trudno jest
          interpretowac na wyrywki. zrobienie horoskopu to duzo pracy. To, co zwrocilo
          moja uwage to wiekszosc planet ulozona przy descendencie. Wiec jestes osoba
          bardzo nastawiona na dzialanie z drugim czlowiekiem. Oznacza to ze masz silna
          potrzebe partnerstwa. Taki przechyl na prawa strone horoskopu moze swiadczyc o
          osobie, ktora jest w stanie dac duzo partnerowi (malzonkowi, partnerowi w
          interesach) ale czasem zapomina o sobie. Co prawda Byk na Asc nie da sie
          skrzywdzic, ale zawsze pamietaj ze TY, to jest osoba ktora cie kocha
          najbardziej na swiecie i ty ja powinnas tak samo kochac. Pozdrawiam
          • Gość: maryna Re: twoj ascendent IP: *.ptr.net.pl 03.03.03, 12:49
            anahella napisała:

> Wedlug daty podanej przez ciebie masz ascendent w Byku.

w byku????? a to ciekawe, bo ktoś kto się na tym podobno zna - powiedział mi ze
            w znaku ryb. no ale widocznie nie do końca sie znał
            hmm.... w byku? nie wiem czy to dobrze i czy to sie nie wyklucza bo byk to
            ziemski znak. już wiem skąd ta rozdarta osobowość ...;) no cóż

To, co zwrocilo
            > moja uwage to wiekszosc planet ulozona przy descendencie.

wiekszość przy descendencie? nie wiem a;le wyglada na to że to chyba dobrze :)
            pozdrawiam

• anahella Re: twoj ascendent 03.03.03, 22:01
              Gość portalu: maryna napisał(a):
              >
              > w byku????? a to ciekawe, bo ktoś kto się na tym podobno zna - powiedział mi
              > ze w znaku ryb. no ale widocznie nie do końca sie znał

jako ascendentalna Waga zakladam ze raczej tamta osoba sie pomylila, i nie mam
              zamiaru zarzucac jej braku wiedzy. prawdopodobnie powiedzialas "czwarta po
              poludniu" a ona niechcacy wpisala "czternasta". Dane trzeba sprawdzac, bo takie
              pomylki moga sie zdarzac. bo zobaczylam - o 14.00 bylyby Ryby, a moze ty piszac
              zrobilas literowke?

> hmm.... w byku? nie wiem czy to dobrze i czy to sie nie wyklucza bo byk to
              > ziemski znak.

nie ma znakow i horoskopow zlych i dobrych. zadne znaki sie nie wykluczaja:)
    • Gość: Wenus Do Maryny IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.03.03, 12:58

> hejka! zauważyłam że interesujesz sie astrologią ;) i całkiem madre rzeczy
      > piszesz czy mogłabys mi napisać coś na temat znaku skorpiona z ascendentem
      > (chyba) w rybie (data ur.9 listopada) z góry dziękuje i pozdrawiam

Witaj Maryna, nie bywam tu codziennie, stad przeoczylam twoj post skierowany do
      mnie, ktory jak widze zalozylas prawie dwa tygodnie temu. Dobrze, ze anahella
      tu mnie godnie zastepuje ;-) i otrzymalas odpowiedz na zadane pytanie
      praktycznie od reki. To prawda, masz ascendent w Byku. Jesli jestes bardziej
      zainteresowana swym kosmogramem - daj znac na moja skrzynke, bo nie udzielam
      szczegolowych informacji na temat konkretnej osoby na forum publicznym.

moj e-mail: koala_jazz@gazeta.pl

pozdrawiam serdecznie Ciebie i anahelle ;-)
      • Gość: maryna Re: Do Wenus IP: *.ptr.net.pl 03.03.03, 12:42
        Gość portalu: Wenus napisał(a): >
        > moj e-mail: koala_jazz@gazeta.pl

hej
        dzieki za odp. i podanie e-meila :)
        ale niestety coś nie tak bo
        napisałam na ten adres ale za chwilę dostałam odp. Wiadomość Niedostarczona
        :(( wiec bardzo proszę o własciwy adres.
        pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Wenus ten dziala...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.03.03, 19:37

> Gość portalu: Wenus napisał(a): >
          > > moj e-mail: koala_jazz@gazeta.pl
          >
          > hej
          > dzieki za odp. i podanie e-meila :)
          > ale niestety coś nie tak bo
          > napisałam na ten adres ale za chwilę dostałam odp. Wiadomość Niedostarczona
          > :(( wiec bardzo proszę o własciwy adres.
          > pozdrawiam serdecznie

Adres jest jak najbardziej wlasciwy! Byc moze administracja gazety cos w tym
          czasie robila i konto bylo chwilowo niedostepne. Gdyby problem sie powtorzyl
          pisz na nowy adres : sunshine@poczta.fm ten na pewno dziala! pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka