mskaiq Re: Emocje, 09.09.06, 07:18 Nigdy nie mozna sluchac negatywnych emocji, zlosci, strachu, czy zalu. Kiedy to robimy zawsze pierwsza ofiara jestesmy my. Emocje mozna kontrolowac, sprobuj uprawiac sport, bardzo zmiejsza emocjonalnosc. Wtedy Ty mozesz decydowac o wybuchu. Umiejetnosc kontrolowania siebie zmienia zycie, wtedy decydujesz Ty a nie emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy slusznie 09.09.06, 07:24 lecz dopiero w wieku emerytalnym. nie wczesniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja033 Re: Emocje, 09.09.06, 09:56 Jestem moze monotematyczna, ale znow posluze sie przykladem durnej kretynki Anny B (ktora nie wiem w jakim celu wydaje swoje ciezko zarobione na spracowanej dupci pieniadze i wydzwania rozmawiajac na moj temat, nie majac z tego nic)... no wlasnie taka psychiczna Ania... nic dodac nic ujac... Co do Boga... wszyscy, ktorzy odwrocili sie od niego, slaniajac sie w strone durnej Ani teraz bardzo cierpia, co mnie bardzo cieszy... i beda cierpiec jeszcze bardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Emocje, 09.09.06, 16:06 najpierw spójrz w oczy komuś innemu. tam zobaczysz coś innego niech to inne stanie sie cześciowo twoje. a co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Emocje, 09.09.06, 18:00 zrób bilans czasowy. daj połowę sobie co najmniej wliczając noc. Odpowiedz Link Zgłoś