fleuret 18.10.06, 09:27 Czy czujecie się czasem jak ciasteczka z foremki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przywiazana.do.szamba Re: ciasteczko 18.10.06, 09:42 juz calkiemci palma odbila... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ciasteczko 18.10.06, 10:12 mnie odbiła, a Ty przesadzasz...ot zwykłe czynności ogrodnicze Odpowiedz Link Zgłoś
hyper_mouse Re: ciasteczko 18.10.06, 11:43 nie wiem po co ktoś zakłada tak głupie wątki, kup sobie lepiej jakąś książkę i poczytaj, będziesz miał z tego więcej pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: nie 19.10.06, 09:03 hansii napisał: > Ale Ciebie widzimy pysznie w tej roli :))) mam nadzieję, że to bajadera z bollywood :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii eee tam... 19.10.06, 10:45 fleuret napisała: > mam nadzieję, że to bajadera z bollywood :) zawsze twierdze, ze jestes realnym ciasteczkiem do schrupania, a nie tam jakas boolywodzka bajadera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lune jak foremka 18.10.06, 21:59 sie czuje albo jak forumka bez ciasteczka :) lune Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: jak foremka 18.10.06, 22:52 Nie jak z foremki, ponieważ foremka gwarantuje, że pojawi się spora ilość takich samych ciasteczek... A ja tak sobie skromnie myślę, że takich jak ja, to nie ma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: jak foremka 19.10.06, 09:04 ciekawe każdy chce być niepowtarzalny...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii powaznie? 19.10.06, 10:47 fleuret napisała: > ciekawe, każdy chce być niepowtarzalny...:) nigdy mi to nie przyszlo do glowy. rola standardowego ksiecia z bajki zupelnie mi odpowiada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: powaznie? 19.10.06, 11:09 no dyc napisalem przecie wyraznie: Ja chce byc STANDARDOWYM, calkowicie powtarzalnym Ksieciem ze standardowej bajki, co to mu sie zadna, ani Krolewna, ani Zabka, ani Kopciuszek nie oprze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: powaznie? 19.10.06, 11:15 o kurcze, chyba mi dzis szwankuje czytanie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: powaznie? 19.10.06, 11:23 to sie zdarza kazdemu :))) ale jak juz bede tym STANDARDOWYM ksieciem, to zagrasz dla mnie role Krolewny/Zabki/Kopciuszka*??? (*- niepotrzebne skreslic) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: powaznie? 19.10.06, 11:30 Wolę chyba role mniej Standardowe... Już drugi tydzień wcielam się w węża :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii To sie dobrze sklada :))) 19.10.06, 11:38 fleuret napisała: > Już drugi tydzień wcielam się w węża :) Weza to mam zwykle w kieszeni... Wymienie go na Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: To sie dobrze sklada :))) 19.10.06, 11:45 hansii napisał: > Weza to mam zwykle w kieszeni... > Wymienie go na Ciebie :))) może sie jeszcze nad tym zastanów... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: To sie dobrze sklada :))) 19.10.06, 14:52 fleuret napisała: > może sie jeszcze nad tym zastanów... Wybralem te bajke, ze jak Cie wyjme z kieszeni i pocaluje, to zamienisz sie w piekna i bogata Krolewne :))) I to mi wystarczy. A od myslenia to ja nie jestem. Te trudna i malo owocna czynnosc pozostawiam kobietom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ciasteczko 19.10.06, 11:15 ogladałam tylko pierwszego shreka...nie pamietam ciasteczek ( Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ciasteczko 19.10.06, 11:17 moze mnie sie cos pieprzy ale w drugim chyba byl ludek z ciastka z foremki? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ciasteczko 19.10.06, 13:27 cookies3 napisała: > Zaczynam dzień od ciasteczka:))) gwiazdka czy serduszko? Odpowiedz Link Zgłoś