ja_adam 12.11.06, 14:46 Kiedy ostatni raz usłyszałeś to słowo od partnera... Jesteście dumni z ludzi których darzycie uczuciem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio Re: Jestem z Ciebie dumny! 12.11.06, 15:47 ja_adam napisał: > Kiedy ostatni raz usłyszałeś to słowo od partnera... - 15 lat temu. > > Jesteście dumni z ludzi, których darzycie uczuciem? > - nieustajaco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Jestem z Ciebie dumny! 12.11.06, 15:51 No to kase przeslij. Koledzy pewnie się z Ciebie śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 pałeczka 12.11.06, 19:40 nie usłyszałam tego nigdy .. w słowach ale czułam ale kiedy ja to powiedziałam ostatnio ... choćby nie słowami jakby nie było wokół kwiatów które warto podlać :) najczesciej nie dowidze niedosłysze i niedoczuję ale i w tym mało co dociera czuję ze bardzo ludzie potrzebni sa ci anonimowi wszyscy i ci co mnie dotykaja bezpośrednio czuje ze jestem ich częscią czuję wdzięczność ale nie zawsze umiem odnaleźć drogę żeby odwdzięczyć się za to co nieustannie dostaję żeby to co dostaje tylko wzbogacone mną przekazać dalej i dalej żeby pałeczka wciąż krążyła ile miliardów lat ona już tak krąży Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrr Re: pałeczka 12.11.06, 20:05 - czasem nawet - w trakcie tego krazenia - wpadnie do jakiej dziurki... v. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 pałeczka 12.11.06, 20:59 nie czasem ale cały czas wpada łączy się wypada rozpada wpada łączy itd Odpowiedz Link Zgłoś