mea28 30.12.06, 17:11 Tak sie wszytsko potoczyło, ze tego sylwestra spedze sama, przed TV!! Jest mi tak cholernie smutno z tego powodu. Czy ktos jest w podobnej sytuacji?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-beagle Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 17:15 To nic takiego. Sylwester to taki sam dzień jak inne a przed toba jest jeszcze cale życie i na pewno nie spedzisz go sama. Trzymaj sie i mysl pozytywnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 17:34 odpoczywaj!Po co masz się meczyc jakimś tam tańcami, toć to takie męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
aga12322 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 17:44 Ja też spędzę ten dzień sama.Osoby,którą wciąż kocham,nie widziałam od roku...wiem że powinnam już dawno zapomnieć,ale to nie takie proste. Ciągle kocham...nie mogę go zobaczyć,usłyszeć ani dotknąć.Nie mam ochoty na zabawę.Wolę posiedzieć sama.Jeszcze nie tak dawno myślałam że nowy Rok 2007 spędze zupełnie inaczej-z planami na przyszłość,wspólnymi planami...niestety nic z tego. Zyczę Wszystkim Bardzo Dobrego Nowego Roku!!! Zeby przyniósł dużo radości i spełnienie marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Ja spędzę z córką, 30.12.06, 17:58 Ja nigdy nie robię zadnych planów dla mnie to jeszcze jeden dzień w kóry odpocznę sobie od stresu gonitwy i ciagłego niewyspania, Pozdrwiam Was wszystkich i życzę fajnosci i radosci w 2007. PS. Kazdy spędza ten Nowy Rok jak mu wygodnie, więc się nie zdręczajcie, że spędzacie go w domu bo wiele ludzi to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
meg-ann Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 18:25 Witaj, mam tak samo...tyle, że to już trwa...kilka ładnych lat :( Jestem sama z wyboru, bo nie spotkałam faceta podobnego do mojego ex i chyba już nie spotkam. Wszystkim zawiedzinym życiowo i uczuciowo życzę lepszego Nowego Roku :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
diabelski u mnie impreza bezprzerwowa ...)) 30.12.06, 17:51 czekam z radością :) Odpowiedz Link Zgłoś
michelino74 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 17:51 Jak Cie to pocieszy to ja też spędze tego sylwestra sama z dziećmi. Po 11 latach miesiąc temu mąż nas zostawił i wyprowadził się do swoich rodziców. Już święta spędzałam sama teraz sylwester. Powiem Ci nikomu tego nie życze. Mam jednak nadzieje ze nowy roku okaże się lepszy od mijającego. Na tą chwile to ciesza mnie tylko dni kiedy jestem w pracy a najgorsze są dla mnie wekeendy. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 18:03 Jest internet.Mogę tu wpaść na chwilę przed 12tą,bo spędzam Sylwka w domu z rodziną. lav Odpowiedz Link Zgłoś
simon369 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 18:16 . . . ja też będę sam !!! - to znaczy z rodzicami, ale już wolałbym być naprawdę sam !!! Ale i tak jest mi straaaaaasznie smutno - jutro wyjdzie jakie jest nasze życie - a moje jest samotne i zawsze było samotne !!! Właśnie ogladam bardzo fajną galerię klubu SQ w Poznaniu i się dołuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
simon369 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 18:18 komuś się zepsuł zegar na forum ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sarah02 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 30.12.06, 19:01 zamiast sie smucic i dolowac dlaczego nie pojdziesz na jakas impreze? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka44 ja też :(( 31.12.06, 00:08 Okropny rok w którym przekonałam się, przejrzałam na oczy ze ludzie którzy mnie otaczali nie byli wcale moimi przyjaciółmi. Ba, nawet ludzmi którzy dobrze życzą. Wszystko nagle stało się jasne i jest mi strasznie z tym żle. Z drugiej strony zawsze jest lepiej wiedzieć z kim sie ma do czynienia, ale jest to bardzo gorzkie. Ja jeszcze nie mam pracy. Trudno mi znależc nadzieję. Czasem sama sie dziwię jakim cudem ja jeszcze żyję. Po co takie życie? ktoś kto jest chory powinnien życ, nie ja. Jaki ma sens ta męka? Odpowiedz Link Zgłoś
lifelover Re: badz z ludzmi, nawet w myslach 31.12.06, 06:20 Wielu ludzi na swiecie modli sie za nieznajomych, samotnych, cierpiacych, zalosnych,chorych.Zamiast siedziec przed telewizorem przylacz sie do nich i modl sie za placzacych, cierpiacych, w depresji. Moga byc za sciana, w sasiednim domu..To bedzie bardziej wartosciowy czas niz bezmyslne wpatrywanie sie w ekran TV lub rozpamietywanie krzywd, ktore ci ktos wyrzadzil. Staraj sie wyciszyc zal modlitwa. Jezeli nie potrafisz sie modlic, medytuj, relaksuj sie, spiewaj, tancz, ruszaj sie.Sylwester to jeszcze jedna noc, ktora trzeba spedzic najlepiej jak umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 08:03 mea28 napisała: > Tak sie wszytsko potoczyło, ze tego sylwestra spedze sama, przed TV!! > Jest mi tak cholernie smutno z tego powodu. > > Czy ktos jest w podobnej sytuacji?? > ja tez.... :(((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 13:41 ja tez bede w domu:( a mialam byc w krakowie, ale kto mogl przewiodziec, ze moja kumpelka wyladuje w szpitalu? Na szczescie sylwester jest coi roku, wiec dzis dom a za rok kto wie:) Szczescia w nowym roku zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 13:49 Spędziłam sama jednego Sylwestra,był bardzo refleksyjny,smutny,łzawy.To był najbardziej ważny dzień w moim życiu.Spędziłam go sama ze sobą.Zapoczątkował wiele niewiarygodnych,dobrych przemian w moim życiu. Dziś o północy dostaniesz nowiutkie 365 dni,każdy pełen nadziei:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziamm1 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 14:21 Też będę sama...drugi rok z rzędu, ale mam wciąż nadzieje, że może za rok... będzie lepiej. Mam 365 dni...Życzę wszystkim lepszego Nowego 2007 Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 15:52 Ja... To mj piąty "sylester" samemu i mam nadzieję, że kolejne też takie będą :) Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 17:52 Dziękuję za post,w rtórym piszesz ,że samotny Sylwester zapoczątkował dobre zmiany w życiu.Uwierzmy w to wszyscy!O półnoicy wzniesiemy toast za nas właśnie i nasze szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
mftk Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 18:08 Ja spędzam sama Sylwestra z wyboru. Choć jak znajomi przed chwilą wychodzili na imprezę, zrobiło mi się przykro i smutno. Teraz? Schiller w tle, film na dvd, dobry alkohol w umierkowanej ilości:) Postaraj sie zobaczyć coś w tym sylwestrze pozytywnego. Nawet jesli nie jesteś dziś sama z wyboru. Poza tym, to tlyko jeden dzień w roku. A za rok wszystko się może zdarzyć. Pozdrawiam ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
singielka_1976 Re: Spędze Sylwestra sama!!! 31.12.06, 21:23 Jest nas więcej-zapraszmy tu : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23941 Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Spędze Sylwestra sama!!! 01.01.07, 02:57 Ja wlasnie nawialem z balu Sylwestrowego,co za ulga(sami tepi lekarze naokolo) ;") ps.miewalem bardziej spontaniczne i radosne wyjscia,ale to bylo w zwyczajne dni ;") Pozdrawiam niezrealizowanych ! Odpowiedz Link Zgłoś