Gość: ptok IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.04.03, 23:22 To ja - ryba. Poznaliscie mnie? Hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procesor Re: Zmylka... 06.04.03, 23:31 Gość portalu: ptok napisał(a): > To ja - ryba. Poznaliscie mnie? Hihihihihi Rybołowie drogi! jako ptak dostales właśnie imie! RYBOŁÓW :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Re: Zmylka... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.04.03, 23:36 procesor napisała: > Gość portalu: ptok napisał(a): > > To ja - ryba. Poznaliscie mnie? Hihihihihi > > Rybołowie drogi! jako ptak dostales właśnie imie! > RYBOŁÓW > :)) > > Hihihihi, widze ze humorek rowniez dopisuje:))) No, chyba pora troszke go ostudzic - czas rachunki przejrzec. Hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Zmylka... 06.04.03, 23:51 Gość portalu: ptok napisał(a): > Hihihihi, widze ze humorek rowniez dopisuje:))) No, chyba pora troszke go > ostudzic - czas rachunki przejrzec. Hihihihihi Nawet mi nie przypominaj!!!! Błagam.. :) Nie, juz za późno, juz mi się wszystko przypomniało - i chyba zaraz pójde myślec gdzie ja poupychałam te papiery.. bo mi gaz i prąd wyłączą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Re: Zmylka... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 07.04.03, 00:10 procesor napisała: > Gość portalu: ptok napisał(a): > > Hihihihi, widze ze humorek rowniez dopisuje:))) No, chyba pora troszke go > > ostudzic - czas rachunki przejrzec. Hihihihihi > > Nawet mi nie przypominaj!!!! > Błagam.. > :) > Nie, juz za późno, juz mi się wszystko przypomniało - i chyba zaraz pójde > myślec gdzie ja poupychałam te papiery.. bo mi gaz i prąd wyłączą! > Ooooooooooh, przepraszam:((( ale mnie tez zimny pot wystapil na czolko... Wiesz, jutro bede pajakiem, zobaczymy czy zostane rozpoznany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Zmylka... 07.04.03, 00:25 Jesli się nie zalogujesz - na pewno! :)) A skoro jestes leniwy.. :)) Twoje IP jest charakterystyczne. Moje tez - i dlatego zawsze się loguje.. :)) Idę spać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Re: Zmylka... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 07.04.03, 00:29 procesor napisała: > Jesli się nie zalogujesz - na pewno! :)) > A skoro jestes leniwy.. :)) > Twoje IP jest charakterystyczne. > Moje tez - i dlatego zawsze się loguje.. :)) > Idę spać. :) A, dobrze ze mnie uswiadomilas o moim IP. Bo wiesz, ja mam jeszcze 2 inne lacza, takie wolne, to jutro zrobie jeszcze wieksza zmylke, ale bede pajakiem Hiihihihi, Dobranoc :))) Ptok (ryba), jutro pajak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Zmylka... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 07.04.03, 17:54 No, widze ze tu niezly cyrk sie dzieje, tylko humorek mi coraz bardziej siada. Trzeba bedzie stad spadac zanim zaczna sie moimi zdjeciami wymieniac... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Zmylka... 07.04.03, 22:37 a i mi nie do smiechu juz jakoś, choć w niczym nie zawiniłam lewy profil...pstryk! prawy profil...pstryk! na wprost.... pstryk! poszukiwany, poszukiwana i jeszcze niemądra chlapnęłam gdzieś po drodze, że nad stawem - jeziorkiem mieszkam, przyjdzie taka rusałka jedna i mnie do woooodyyyy wciągnieeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Joanno 07.04.03, 22:40 Będzie dobrze jeszcze.. Taką mam nadzieję, a że nadzieje trudno dobic.. Ale humor mi siadł. Najbardziej to mam ochote "wytrzec" te wątki i pamięć o nich w umysłąch forumowiczów. Bo mimo wszystko co nam to dało?? Dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Joanno 07.04.03, 23:08 Jak na razie to jutrzenki swobody ni widac, ni słychać :( Najgorsze jest to, ze ucielesnienie literek mych zwiazało sie emocjonalnie z nikami, ot taka to dziwna istotka ze mnie. Siadałam sobie jak w czytelni, kawka na biurku, ciepły sweterek. Ciekawe rozmowy, burzliwe dyskusje, imaginacje, kwieciste łąki w kolorze malwinowym, ktos sie pastwi, ktoś trzaska drzwiami, procesy sensowne, święta jakże by bez ryby, kawa inka z aromatem ulatnia się jak kamfora. I pstryk... biały ekran. Buuu! Znowu zima za oknem :( Sypnęło gradem. Nawet pies nie merda ogonem, przeczeka tę zimę... Choć lubie sprawy rozstrzygnięte, ale to wszystko nie tak, nie tak.... Ale masz rację, w nadziei trzeba wytrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 [...] IP: *.tpl.toronto.on.ca 07.04.03, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Poznalem cie! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 07.04.03, 18:02 WOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNN!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Poznalem cie! 08.04.03, 09:31 Gość portalu: ryba napisał(a): > WOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNN!!!!!!!!!!! Rybo kochany :))) Cóż za piękna, treściwa riposta :))) I miło, jak piszesz jako ryba. Zastanawiam się, czy nie wrócić tu za tydzień, jak skończy się bałagan z nickami :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 Nie zmylka. IP: *.tpl.toronto.on.ca 07.04.03, 18:07 Ty kurwo jebnieta.Pryszczu w odbycie.Suko.Daj mi foto bo psy siusiaja na drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś