Gość: Malwina IP: *.abo.wanadoo.fr 09.04.03, 13:25 taki ze zamkna nam to forum i kropka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta_ Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:28 Już tebe zagląda, a przecież nigdy tu adminów nie było. Oj zadyma jakaś. Tzreba się okopać. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: a rezultat bedzie IP: *.abo.wanadoo.fr 09.04.03, 13:31 jasne jak slonce kto potrzebuje problemow z gupimi ludzmi na jakims forum ? zobaczcie w konwencje forumowa - gazeta ma prawo zlikwidowac servis forumowy jak jej sie podoba i bez blablabla i wyjasnien Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:38 Prawda, możemy wszystko. ALe nie jesteśmy z przeproszeniem pieprznięci, żeby likwidować takie fajne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina :-) IP: *.abo.wanadoo.fr 09.04.03, 13:43 usmiecham sie z poblazaniem - troche humoru nie zaszkodzi :-) "moc wszystko" to stanowczo za duzo - chyba bede nauki adminom dawac ;-))) a forum owszem, fajne Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:45 tebe napisał: > Prawda, możemy wszystko. ALe nie jesteśmy z przeproszeniem pieprznięci, żeby li > kwidować takie fajne forum. Przyznaję uczciwie, że doceniam waszą niepieprzniętość, bo póki co, mam jeszcze swój ukochany ogonek w nicku. Pieprzniętym pomysłem uważam jest, by te ogonki obcinać ;),więc jeśli ogonek stracę, zdanie o was diametralnie zmienię ( noooo chyba, że dostanę w prezencie samą "ta" ). Na razie okopana, pierś w obronie fpsy wysuwam. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:48 Ogonki to niestety kwestia czysto techniczna. Nie poradzimy. Login ta jest niestety używany. Nasze szerokie możliwości to też na wszelki wypadek. Normalnie z nich nie korzystamy z powodu cechy o której spontanicznie wspomniałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:33 ide wlasnie po saperke, kupic CI tez?:) c. ta_ napisała: Tzreba się okopać. > Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:42 przejdą burze, przejdą wiatry najgorsi są impulsywni pieniacze,a tego pełno i na innych forach trzeba trzymać pion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina no to IP: *.abo.wanadoo.fr 09.04.03, 13:47 jak jest czas nam dany to nie ma sie co przejmowac - przejdzie jak burza Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:47 Joasiu! doły okopane, pierś wysunięta, jakże tu pion utrzymać? tebe patrzy, a mna tu tak kiwa, wstyd, ale trwam Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 13:58 zimna krew, bystre oko, co by rakiety Petriot ( nie wiem czy dobra pisownia, ale coś w ten deseń ) wypatrzyć w porę i z pieśnią jutrzenki swobody na ustach i kiwać się można w rytm melodii tej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 14:02 Ja tam w okopach nie lubie siedzieć. :) Siadłam sobie na wzgórku, drzewo za plecami solidne mam - i patrzę. Póki co. Widok .. hm.. ciekawy. A wypatrzyłam po raz pierwszy admina na tym forum - fajny widok. :) A skąd admin wie że to forum takie fajne?? ;) Jest na bieżąco?? :) Mam nadzieje ze mnie tu pod tym drzewkiem nie ustrzelą.. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 14:16 Możecie mi wyjaśnić o co chodzi w tej całej zadymie? Bo nic nie rozumiem :/ Chyba coś przegapiłam... Wystarczy nawet link do jakiegoś tematu. Dziękuję :) Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 14:22 Atlantis! Ja wiem, że nic nie wiem, ale tak na chłopski rozum nie o przepraszam glupia wielonikowośc tu chodzi, sprawa grubymi nićmi szyta , inaczej nikt nie egzekwował by zasad, doszła do tego wendeta uprawianie szpiegowania, które w istocie innej sprawie słuzy. I mamy bigos gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 14:32 joanna_1 napisała: > I mamy bigos gotowy. Oj, rozboli brzuszek, rozboli... Bo ten bigosik cykutą doprawiony ;P Wiem już o co chodzi, zadałam sobie trud przebrnięcia przez tematy i posty. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: a rezultat bedzie IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 00:21 ta_ napisała: > Joasiu! doły okopane, pierś wysunięta, jakże tu pion utrzymać? > tebe patrzy, a mna tu tak kiwa, wstyd, ale trwam > Ta_ Dziewczyny, co Wy z tymi piersiami? Przecież ja nie zasnę... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 01.08.03, 00:27 nie bój bidy , zaśniesz aż miło, a co Ci sie będzie śniło, to hoho ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: a rezultat bedzie IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 00:31 joanna_1 napisała: > nie bój bidy , zaśniesz aż miło, a co Ci sie będzie śniło, to hoho ;-) obiecujesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 01.08.03, 00:35 słowo Zawiszy ale najpierw musisz oko potrenować ;) i w lekki REM wpaść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: a rezultat bedzie IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 00:41 joanna_1 napisała: > słowo Zawiszy > ale najpierw musisz oko potrenować ;) i w lekki REM wpaść Rycerskie słowo dajesz? Jak się nie spełni, przygotuj kawalera na pojedynek, rękawicę już mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 01.08.03, 00:51 O kurcze, nie zwykłam tak męskimi plecami sie osłaniac, więc jak ta Joanna d'Arc sama stanę w zbroi i o szpadzie. Włos przytnę, bryczesy naciągnę. Nooo Waść! trenuj to oko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: a rezultat bedzie IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 00:53 joanna_1 napisała: > O kurcze, nie zwykłam tak męskimi plecami sie osłaniac, więc jak ta Joanna > d'Arc sama stanę w zbroi i o szpadzie. Włos przytnę, bryczesy naciągnę. > Nooo Waść! trenuj to oko ;) To już mi się lepiej przyśnij...;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 01.08.03, 00:58 no to od dobranoc trzeba zacząć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: a rezultat bedzie IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 01:02 joanna_1 napisała: > no to od dobranoc trzeba zacząć ;-) hehe dobrej nocy życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: a rezultat bedzie IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 00:48 a co to jest REM? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a rezultat bedzie 01.08.03, 00:53 no właśnie faza snu, wktórej mamy marzenia senne od Rapid Eye Movement - szybkie ruchy gałek ocznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: a rezultat bedzie IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 01.08.03, 00:31 Gość portalu: chłost napisał(a): > ta_ napisała: > > > Joasiu! doły okopane, pierś wysunięta, jakże tu pion utrzymać? > > tebe patrzy, a mna tu tak kiwa, wstyd, ale trwam > > Ta_ > Dziewczyny, co Wy z tymi piersiami? Przecież ja nie zasnę... A potem zakłda któras wontek z pretesją, dlaczego nami sie u dziewczyn piersi i tyłeczki podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
carduus Re: a rezultat bedzie 09.04.03, 20:40 No skandal po prostu! Zostawić ich na parę dni doslownie i co się wyrabia? Oczom nie mogłam uwierzyć. Przecieram i przecieram i nic: mara nie znika, no cos okropnego. Nie dość, że wiosna strajkuje, to tutaj taki bałagan. Ludzie, litości, ja się łatwo zniechęcam, gdzie ja się biedniuteńka podzieję jak forum zamkną!!!(Tebe wprawdzie mówi, że nie zamkną, ale jak bedzie tak dalej to zamykac nie muszą, samo się zamknie). No ja nie mogę! Sole! Sole trzeźwiące, bo mgleję!!! carduus zemglona Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a rezultat bedzie 10.04.03, 21:22 Gość portalu: Malwina napisał(a): > taki ze zamkna nam to forum i kropka Dawno was nie czytalam: rezultat czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: a rezultat bedzie IP: *.d1.club-internet.fr 01.08.03, 09:43 no ale zycie sie toczy dalej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Jaki rezultat? IP: *.d1.club-internet.fr 17.08.03, 21:35 zupelnie jak ty nasz stuprocentowy adiktowany na mur forumowiczu a teraz ....musique ! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Jaki rezultat? 20.08.03, 09:33 No, i masz "muzykę"... Jak to przewidziałaś??? :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolop ups. Chcialem dodac ze... 20.08.03, 22:16 chcialem dodac (tylko wcisnalem chyba enter) ze naszczescie wszystkie glupie posty komandosa57 admin usunal w calosci . To tak jak by komandos nawet glosu na tym forum nie zabieral (a byl) - w tym watku. Cieszy mnie to cholernie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zniknal komadnos. :))) to moja zasluga. 09.11.03, 22:26 oj ty biedny klopie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a rezultat bedzie 09.11.03, 21:38 niepotrzebnie obawialas sie Malvvino. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: tebe 09.11.03, 21:41 ty pachole cuchnacy. znajdz sobie bardziej interesujace zajecie niz kontrolowanie.Pewno masz kontrole we krwi. No,zabij mnie. I powiedz zem byl terrorysta. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: tebe 09.11.03, 21:42 ciiii, juz dobrze dzisiaj wszyscy spia nikogo nie ma zrob nam rysuneczek forumowiczow lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: tebe 09.11.03, 21:49 cos ty, mnie uczczesliwic postanowiles literatura X ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend to nie tebe ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:49 to maas, bo baby są bardziej bezwzględne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend o loodzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:08 coście takiego speeda dostali z tym cięciem? matkoicórko... Odpowiedz Link Zgłoś