Gość: szarlatanka IP: *.lanet.wroc.pl 10.04.03, 14:29 Witam wszystkich! Ostatnio trafiłam na książkę Silvy. Myślę, aby sprawdzić czy to działa. Chciałam się dowiedzieć czy ktoś z was już praktykował ją i jakie uzyskał efekty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Witold Re: metoda Silvy IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.04.03, 20:44 poczytaj tu jest takze po polsku www.silva-self-mind-control.com/ polecam kurs oraz moj email witod@volny.com Witold Gość portalu: szarlatanka napisał(a): > Witam wszystkich! > Ostatnio trafiłam na książkę Silvy. Myślę, aby sprawdzić czy to działa. > Chciałam się dowiedzieć czy ktoś z was już praktykował ją i jakie uzyskał > efekty. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 Re:Ja praktykuje. IP: *.sympatico.ca 10.04.03, 20:51 Efekty widac pojeby.Odrzuty z ruchania.Wypierdalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold jezeli jestes z okolic Wroclawia to, i nie tylko IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.04.03, 21:17 Tu masz wszysko po polsku pocztaj www.ctn.com.pl/silva/silva_start.html Witold Gość portalu: szarlatanka napisał(a): > Witam wszystkich! > Ostatnio trafiłam na książkę Silvy. Myślę, aby sprawdzić czy to działa. > Chciałam się dowiedzieć czy ktoś z was już praktykował ją i jakie uzyskał > efekty. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: metoda Silvy IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:01 Jeżeli metoda Silvy, to koniecznie kurs - książka jest dobra tylko na zachęcenie. Kurs nie jest tani, ale to najlepsza inwestycja w siebie, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: metoda Silvy IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 23:04 wyjatkowo moge zabrac glos i to merytorycznie: w czasach mlodosci durnej poszlam na ten kurs (weekendowy, cholernie drogi jak na dwa dni) i nic. ale moze to dlatego ze niepodatna jestem, slyszalam zas wiele swiadectw osob ktore byly i ich zycie sie zmienilo jakby przewinąc je na lewą/prawą stronę, wiec sie mna nie sugeruj, chociaz wez pod rozwage. ps. z tym ze ja niczego nie cwiczylam poza gimnastyka antymigrenowa, ktora okazala sie w ogole nieskuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: metoda Silvy IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 20:29 Po pierwsze - kurs trwa trzy dni (koszt ok 350 zł), po drugie - nic nie ma lekko, jak chce sie osiągnąć rezultaty, trzeba ćwiczyć. Samo chodzenie do szkoły tez nic nie daje, jezeli sie nie uczysz. Oficjalna strona metody Silvy: www.silva.alpha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll metoda Ślivy jest the best 12.04.03, 23:02 udało mi się nią nawet naprawić komputer :))) dwa tygodnie wizualizowałem sobie stabilny system i... komputer przestał się wieszać! to naprawdę genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sillva i z szczego sie smiejecie, sami z siebie sie smie IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 15.04.03, 03:55 z siebie Sa ludzie na swiecie ktorzy uzywac tej metody ( lecza metoda Jose Silvy) lecza innych ktorych normalna medycyna juz skreslila. Mozecie miec wapliwosci, ale nie wysmiewajcie sie z tego czego nie rozmumiecie bo to jest tylko dowodem na 100 % ignorancje. kto zna ang niech sobie poczyta Rosa Rovas zalozyla szpital wolintariuszy zlozonych z ludzi ktorzy skonczyli kurs Silvy aby mogli ratowac zycie ludzi skazanych juz na smierc. I z tego sie smiejecie !!!!!!!!!!!! Jak przyjdzie kiedys czas - lepiej zeby nie nadszedl nigdy wtedy takie informacje moga sie przydac. nie smiejcie sie z czegos czego nie rozumiecie. bo to jest bardzo niesmaczne i chore ___________________________________ 4:30 PM Topic : TBA Dra. Rosa Argentina Rivas Lacayo, CSMI, Silva Director of Mexico & Central America Location A Duration 110 Minutes Presented in Spanish and translated into English Dr. Rivas is one of highest respected (CSMIs) Certified Silva Method Instructors in the world. She was trained by Jose Silva himself in 1971 to present Silva and has not stopped since! She is a true humanitarian and we are extremely fortunate to have her representing the Silva Method. Her passion is helping people and education. She has graduate degrees in Thanatology, Logotheraphy and Psycho-oncology, Propedeutics in Medicine, with special training in clinical Neurophisiology, Clinical electroencephalography, and Psychiatry, Bachelor, Master and Doctorate in Psychorientology. She is a clinical psychotherapist, Certified Facilitator for Ethics Training, Certified Trainer for Contemplational Prayer Workshops plus conducts of two daily Radio talk shows in México City. In 2002 she received “The legion of Freedom” award by the Ludwig Von Mises Cultural Institute. This award has been granted to people like Dr. Milton Friedman, Economics Nobel Prize Winner; Dr. Leoluca Orlando, Mayor of the City of Palermo, and Mr. Mario Vargas LLosa, well known Peruvian writer. She is also currently a Consultant on Stress Management for Pharmaton Laboratories in Switzerland. What does all this mean ... well quite simply whatever she decides to enlighten us we will keep forever. _______________________________________________________ fnoll napisał: > udało mi się nią nawet naprawić komputer :))) > > dwa tygodnie wizualizowałem sobie stabilny system i... komputer przestał się > wieszać! > > to naprawdę genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: metoda Silvy IP: *.a2000.nl 12.04.03, 23:08 A czy to pomoze na zlamane serce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlatanka Re: metoda Silvy IP: *.lanet.wroc.pl 14.04.03, 14:19 Dzięki za posty. Już zaglądam na polecną stronkę. Odpowiedz Link Zgłoś