Gość: PRZEGRANA IP: *.teldom.pl 25.04.03, 19:31 Niejeden i nieraz. Teraz nic tylko użalać się nad swym losem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfika Re: Facet wykorzystał mnie 25.04.03, 19:46 Gość portalu: PRZEGRANA napisał(a): > Niejeden i nieraz. Teraz nic tylko użalać się nad swym losem. No, to jak się już poużalasz, że nie zostanie tego żalu, to pomyśl, w jaki sposób Cię wykorzystują, dlaczego, co mieli ze sobą wspólnego i co Ty masz z tym wspólnego - w jaki sposób prowokujesz. Wtedy zostanie tylko praca, praca, praca - nad sobą, swoim podejściem do siebie, mężczyzn i swoich związków... Czasem naprawdę kilka wizyt u terapeuty skraca trochę tę drogę. No, może ją prostuje, a nie skraca :) Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz:-)) Re: Facet wykorzystał mnie IP: *.bos.east.verizon.net 25.04.03, 19:51 nie "wykorzystal mnie" tylko : dalas sie wykorzystac! i wiecej nie dawaj troche milosci wlasnej proponuje (egoizmu znaczy) :-)) jutro bedzie lepiej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Facet wykorzystał mnie IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.04.03, 23:05 Daj spokoj, nie jestes przegrana! Zycie przed Toba, nie zastanawiaj sie co przegralas, mysl o tym co wygrasz. Ja tez bylem w podobnej sytuacji, kobieta zrobila ze mnie worek treningowy, ale sie podnioslem. Nie szukajmy oparcia w innych, zajdzmy je w sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Facet wykorzystał mnie 25.04.03, 23:09 racja jest, ze wykorzystywani sa ci, ktorzy na to zezwalaja. az dziwne, ze nie nauczylas sie czegos po kolejnych zwiazkach:) a uzalac sie mozesz do samej smierci:) mozesz, ale nie musisz:) pozdrawiam cossa Gość portalu: PRZEGRANA napisał(a): > Niejeden i nieraz. Teraz nic tylko użalać się nad swym losem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo [...] IP: *.sympatico.ca 26.04.03, 01:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś