myslewiecjestem 02.05.03, 20:37 Wez to zwierze komandosa57 stad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ze to twoj kuzyn idioto !!!!!!!!!!!!!! Ile razy mozna pisac i monitowac w tej sprawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslewiecjestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 [...] 02.05.03, 20:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ADMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.03, 21:05 a moze poprosic, by inaczej sie wypowiadal? badz tez gdy chce powiedziec cos o walonkach to lepiej by nic nie mowil? probowal ktos?:) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "komandos57" [...] IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.05.03, 21:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ADMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.03, 21:08 skarbie, sprawdz czy Ci sie ksero nie zacielo:) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Komandos57 jest zalogowany 02.05.03, 21:13 Bog stworzyl forumowicza,poniewaz rozczarowal sie malpa.Z dalszych eksperymentow zrezygnowal. Nie ufaj temu,komu sprawiles bol. I dlatago takim bede. Cossa-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOmandos37642378 [...] IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.05.03, 22:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 walonki IP: 168.143.113.* 02.05.03, 22:50 Będę grzeczny od dziś. Wybaczcie mi leczę głowę psychotropami i kiedy przedawkuję tak mi się głupio pisze. Szczególnie walonki tkwią w mojej głowie. Myślę o nich,marzę o nich i piszę o nich.WALONKI!!! To najpiękniejsze co mogłoby mi sie przydarzyć,mieć w a l o n k i.Wkładać je na nogi ,wąchać,dotykać. Chciałbym mieć wszystkie walonki świata!Kiedyś sobie kupię i będę je wreszcie miał.Będę z nimi spał, w nich jadł,z nich pił i wąchał, wąchał,wąchał aż do upojenia.Walonki.Jakie to piękne słowo i jak pięknie brzmi , jak muzyka walooooonki!! Waloneczki! Walonczusie!Walonki.Układam o nich wiersze a czasem nawet piosenki i śpiewam sobie kiedy nie mogę pisać na forum.Np. na melodię "Konik na biegunach" Walonki!Moje kochane walonki! Moje walonki , moje walonki moje kochane walonki. Ładna piosenka,śpiewam ją sobie kiedy zasypiam. Potem śnią mi się walonki.Potem wstaję i ubieram walonki i znowu śpiewam o walonkach.Dobre mam życie w tych walonkach!Chcielibyście kochać walonki tak jak ja? Nic z tego! Walonki są dla wybranych takich jak ja Komandos57. O tym mówię wam od pewnego czasu tylko wy zrozumieć nie chcecie że walonki to moje życie,to moja prawda,to moja religia.Walonki to ja.Walonki=Komandos57!Zapoamiętajcie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: walonki 02.05.03, 22:59 komandosie57 - chyba nastapilo male przeklamanie. piszesz, ze chcesz miec i marzysz, a pozniej, ze je masz.. walonki. jak to jest? jesli ich nie masz to moze zrzute mala zrobimy?:) bys zaznal spokoju i szczescia:)) czego Ci zycze:) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa juz nigdy nie spojrze tak samo na walonki... 03.05.03, 00:47 Przestan KOmandos bo skonam ze smiechu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Ja tez sie bawie. 02.05.03, 23:11 Odnosnie walonkow.Jutro bede azbesty rwal.Zarobie i sobie kupie walonki.Te beda swiateczne.Lakierowane kaloszki i nowe waloneczki.A w niedziele do Kosciolka.I do spowiedzi! Siermiegi trzymam w stodole. Damy forumowe nie lapia co to jest stodola. A musze powiedziec ze to miejsce gdzie one powinny stac.Kwieto.Imagine,Ryba -jako pilnujacy porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś