maureen2 13.03.07, 20:10 kobieta mnie bije,wprawdzie gazetą,ale nic nie wiadomo czym to się może skoń czyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra_pepper Re: co robić 13.03.07, 20:26 Może chce trochę wiedzy w ciebie naładować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: co robić 13.03.07, 20:27 nie ..no to sa jakies jaja..skonczy sie zdradą,zazdroscia,rozczarowaniem i wszystkim tym co tu sobie poczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co robić 13.03.07, 20:33 dotychczas kładła mi gazety na stole przed śniadaniem,tak że miałem je pod rę- ką i w czasie jedzenia moglem je przeglądać,zawsze tak było,coś niedobrego się z nią dzieje,ten zamach na mnie jest niepokojący. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: co robić 13.03.07, 20:38 nie no naprawde slodki ...jestes!!! te gazety to oznaka ...ze ma okres .niewiedziales?! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: co robić 13.03.07, 20:49 kryskaedka napisała: >te gazety to oznaka ...ze ma okres .niewiedziales?! Pytanie tylko jaki okres, bo sa rozne:moze miec naprzykladowo kiepski okres spotykania sie z listonoszem... Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: co robić 13.03.07, 20:55 ha..ty to wpadasz tu na kielonka ..luu ..a potem cmyk na farmazonie w trudne pogmatwane tematy imagiro Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: co robić 13.03.07, 21:06 nikt mi tutaj wiecej nie polewa,ale za to na feminizmie !! tam to kobiety z piersiowkami pelnymi kazda jedna lazi;")) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: co robić 13.03.07, 21:11 feministki walczące o prawo do polewania meżczyznie,to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: co robić 13.03.07, 22:07 bo tu epikuresjskie kobitki .. moga podac ci drinka z palemka..a ty tylko ta gorzka wode bys pil Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: co robić 13.03.07, 22:10 drink z palemką,toż to kicz dla plebsu z aspiracjami.Poważni ludzie tego nie pijają. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: co robić 13.03.07, 22:22 no to jestem plebs ..uwielbiam slodkie drinki...wódy nie cierpie ale holenderskie kadzidelko... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
a_donis Re: co robić 13.03.07, 22:21 A piliscie kiedys wodke Proszkow? To chyba tez w imie jakiegos rosyjskiego mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co robić 13.03.07, 20:57 te pacnięcie gazetą,takie niewinne,nie jest wcale pociągające ani niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: co robić 13.03.07, 22:13 dostanie taki jeden z drugim, gazetą i zaraz dzwoniłby na niebieską linie. A kobity, sa tłuczone po 7 razy na tydzien i jak im śliwa, widzenie przesłania, nieśmiało, pisną coś przyjaciółce. Jak tu traktować Was poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdulajda Re: co robić 13.03.07, 22:26 i dobrze, że walnęła, jak taka sierota z ciebie i jej nie szanujesz, doceniasz tylko w niej to, że gazety ci kładła rano przed nosem. Popieram twoją żone w 100%:) tak powinno byc, lać was i patrzeć czy równo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: co robić 13.03.07, 21:57 idzie wiosna. Pojawiają się muchy. Pewnie jakas obudzona siadła Ci na łeb,a kobieta ją pacnęła. Mogło tak być? Mogło, a nie zaraz ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: co robić? iść na police 13.03.07, 22:15 i założyć niebieską karte,że jest przemoc w domu. O gazety się zaczyna. Jutro zarobisz wałkiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_szuka_sznurka Re: co robić? iść na police 13.03.07, 23:31 czy taką niebieską kartę zawiesza się na drzwiach,żeby wszyscy widzieli,że jest tu patologia ? Odpowiedz Link Zgłoś