ja_adam 12.04.07, 11:18 Ośmielę sie jako nadworny lekarz Forum Psychologia wydać orzeczenie lekarskie -śpisz mniej jak 6 godzin jesteś debilem! (albo zaraz nim będziesz) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Sen 12.04.07, 12:03 Czy to mozliwe aby 3/4 populacji było debilami?;) a swoją drogą cierpie na notoryczne niedosypianie...a jak już mam wolny weekend to budze sie zbyt wcześnie i nie moge spac...paranoja...wynika to chyba z tego że jestem tzw. sową a nie skowronkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen 12.04.07, 14:14 ja tam spie 8 i pół godziny..i jescze mi malo..jestem spiochem strasznym..to tez debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen 12.04.07, 14:49 no wlasnie..a ciekawe jak ten debilizm by sie objawial ....mialabym np trudnosc z analiza matematyczna lub calkowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Sen 12.04.07, 14:57 proszę przy mnie nie stosować takich terminów, jak "analiza matematyczna" i "całkowanie". Mój organizm ich nie toleruje i reaguje biegunką. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen 12.04.07, 15:02 niech mu sie przysni jakis sposob na ta mlodziez.eureka!!! zawoła jak wstanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Sen 12.04.07, 15:06 Wykonywałem prace ogródkowe. Uwazam że jak ktos dziennie nie spędzi aktywnie co najmniej 1 godziny na powietrzu jest debilem... (albo zaraz będzie) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Sen 12.04.07, 15:12 ogródków, to zazdroszczę ludziom jak cholera. Śni mi się po nocach,że mam ranczo z bajkowym ogrodem, a wokół laaaasy. I nic to,że nie umiem pielic. Ogród powinien byc dziki Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Sen 12.04.07, 15:22 szczerze, zrobilem sobie urlop 3 miesięczy, teraz 4 miesięczny, szukam sobie zajęcia ...czasami mam wyjazd za kasę, który wygląda jak płatne wakacje. Jutro mam jechać do Wiednia..e tam nie chce mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Sen 12.04.07, 15:31 wiesz 3 miesiące pracy za granicą i 9 miesięcy urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Sen 12.04.07, 15:38 realizuje marzenia, udzielam sie społecznie umawiam sie na sex party, pielę ogródek , jeżdze na rowerze, pływam, czytam ksiązki, bywam na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Sen 12.04.07, 15:44 żartowałem, sprzątam na klatki schodowe w duzym bloku, dzis nie było brudno... Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen 12.04.07, 16:10 moze to wlasnie ma sens..ja nie mam czasu na spelnianie marzen czyli latanie po calym swiecie w celach turystycznych i przygodowych. trzy tygodnie urlopu latem , tydzien zima (narty)i to wszystko...no ale sa i plusy..bo praca jest fajna i spotykam tam fajne ludziska... ty z tym seksem to zaraz w tylek dostaniesz i wiesz o jakim twoim wpisie mowie (nie tutaj oczywiscie)..grzeczny i dzentelmenski prosze byc do kobity Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Sen 12.04.07, 16:12 ja musze tak niegrzecznie co najmniej raz dziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen 12.04.07, 16:18 no tak to ta natura zwierzeca. wybaczam ci wiec twoje nieokrzesanie rycerzu Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen 12.04.07, 16:30 lepiej nie zasluguj..po co sie denerwowac .jak moze byc calkiem milo..co? Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Sen 12.04.07, 16:59 Zabrzmi to prostacko może, ale to wszystko dlatego, że nazywa się to "analiza" i "całkowanie" Gdyby zjawiska opisywane przez te nazwy występowały w innej dziedzinie życia i pod inną nazwą, to przysięgam, pojełabyś to w 2, nie w 1 minutę, nawet się nad tym specjalnie nie zastanawiając. Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Sen 12.04.07, 16:13 ja_adam napisał: > Ośmielę sie jako nadworny lekarz Forum Psychologia wydać orzeczenie lekarskie > -śpisz mniej jak 6 godzin jesteś debilem! > (albo zaraz nim będziesz) hehehhehehehehe ooo calkiem git:=))))) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Sen 12.04.07, 19:54 Jak powiedział król Anglii, Jerzy III: "Mężczyzna powinien spać 4 godziny, kobieta 6, a idiota 8". Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Sen 12.04.07, 20:01 markus.kembi napisał: > Jak powiedział król Anglii, Jerzy III: > "Mężczyzna powinien spać 4 godziny, kobieta 6, a idiota 8". .... Inny ze znanych kroli powiedzial na temat kapieli tak:"Kąpię się raz na rok, przed Bozym Narodzeniem, o ile zajdzie taka potrzeba..." Wyczytane w książce od historii skandynawii. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Sen 12.04.07, 20:22 No był taki, rzeczywiście, chyba chodzi o Karola XII Wittelsbacha. Jak na czasy, w których żył to i tak czyścioch. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Sen ? czy mycie? 12.04.07, 21:26 zbaczacie z tematu. Miało być o spaniu, nie o myciu Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen ? czy mycie? 12.04.07, 21:39 ewcia ..cos ty taka dzisiaj cieta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Sen 12.04.07, 20:05 no to debilem jestem;))) bkudnsjdhzdagagd ooo buygsahgs Odpowiedz Link Zgłoś