isabelchen 12.04.07, 20:02 wielokrotnie śni mi się coś, co poźniej ma odniesienie w konkretnej sytuacji w realu, brrrrrr aż się boję spanka normalnie, kiedyś wyśniłam coś i to się zdarzyło naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taisy Re: Eeeee u mnie tak caly czas. 12.04.07, 20:05 isabelchen napisała: > wielokrotnie śni mi się coś, > co poźniej ma odniesienie w konkretnej > sytuacji w realu, brrrrrr > > aż się boję spanka normalnie, > > kiedyś wyśniłam coś i to się > zdarzyło naprawdę ... Nie boje sie spania zawszem go ciekawa:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: Eeeee u mnie tak caly czas. 12.04.07, 20:53 a mi to sie lierki czasem snia..nie wiecie przypadkiem dlaczego?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Eeeee u mnie tak caly czas. 12.04.07, 21:30 duże czy małe? Ja mam zielone tło, oczy sie mniej mecza. A powaznie, to od zawsze miałam sny fabularne. Horrory, sensacje, dramaty, obyczajowe, psychologicznych najmniej. Ale najbardziej lubiłam erotyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Eeeee u mnie tak caly czas. 12.04.07, 22:28 najbardziej lubiłem wojny światowe Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: sen II 12.04.07, 23:00 ja ostatnio mialem sen w ktorym cos tam pisalem dlugopisem no i ten dlugopis tak przerywal, ale nie chcialo mi sie jak cholera poprawiac niewyraznych slow tak tego pisania i walczylem z soba by dokonczyc owa mysl na papierze. Po przebudzeniu sie zastanawialem co ten sen mial wspolnego z rzeczywistoscia i wyszlo mi ze odzwierciedlal moja niechec do pisania sms-ow ;")) A zazwyczaj moje sny sa tak nieokreslone w swej wizualnej naturze ze nijak maja sie do rzeczywistosci i nie sadze by wiele osob mialo na koniec snu napis ze kolejne odcinki nastapia,jak w kinie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: sen II 12.04.07, 23:05 mówią,że trzeba mieć bogate wnętrze,żeby się sniło z kontynuacją Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: sen II 13.04.07, 00:02 moja rada: naoglądaj się przed snem filmów o sukcesach, pieniądzach, miłości itp. i niech Ci się później śni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: sen II 13.04.07, 00:03 a mi się śnią zazwyczaj: magia, walki, pościgi, krew i flaki. uwielbiam te sny! (bo zawsze wychodzę cało, a przy tym wykazuję się niezwykłą pomysłowością, odwagą, umiejętnościami magicznymi i wsparciem życzliwych osób oraz sił przyrody :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: sen II 13.04.07, 00:10 Ja mam starsznie rozbudowane i dziwaczne sny, ale dość często udaje mi się rozszyfrować o co w nich chodzi. Jakiś czas temu odkryłam stronę: www.dreammoods.com/dreamdictionary/ Tak troche z nudów i dla żartów przegladałam ten hmmm... sennik. Jest on napisany raczej pod kątem symbolicznym i nie ma tam bzdur typu "śniło ci się, że wypadł ci ząb, to znaczy że umrze bliska ci osoba". Odpowiedz Link Zgłoś