ewag52 09.05.07, 20:39 piszcie co chcecie. taki pamietnik, albo co? Kazdy jakąs mysl, nich tu wrzuci. Najlepiej abstrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokietka.kokietka Ja jestem abstrakcją... 09.05.07, 20:55 Jestem kakofonią mysli,uczuc i emocji.Jestem kwintesencją samej siebie i tego co nieodkryte...jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: wontek o wszystkim 09.05.07, 20:58 ewag52 napisała: > piszcie co chcecie. > taki pamietnik, albo co? > Kazdy jakąs mysl, nich tu wrzuci. Najlepiej abstrakcyjna .... dzis o 21 a moze ciut pozniej film w TV taki kosmiczny horror juz raczki zacieram, troche sie przestrasze, cos za spokojnie mi sie zyje.=))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 09.05.07, 21:26 czy życie nie jest wystarczającym horrorem? Kiedys chcielismy sprawdzic polonistke, czy czyta nasze wypracowania. I kilka osob napisało w samym srodku:"muzyka grała,kon zdechł" I...nie czytała! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: wontek o wszystkim 10.05.07, 18:52 kiedys na podobnej zasadzie napisałem list motywacyjny...w srodku napisałem "...bo chciałbym uprawiać seks z sekretarkami na pańskim biurku.." przeczytał... Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 10.05.07, 19:30 to chyba można spokojnie, mówic o pechu? swoją drogą, motywacja przekonywująca Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: wontek o wszystkim 11.05.07, 05:41 Wilgotnosc byla 100%. Cialo parowalo intensywnie,bialy dymek snul sie w powietrzu i znikal w chlodzie zywoplotu. Kiedy podeszlam do trawnika zeby sprawdzic jak sie maja traby anielskie, ktore wczoraj posadzilam, zauwazylam blyskawiczny ruch, jakby ziemia sie nagle poruszyla na calej przestrzeni trawnika. Cos bladorozowego zdazylam zauwazyc, co schowalo sie do ziemi.Kiedy sie pochylilam zobaczylam setki dziurek w ziemi, z kilku wystawal rozowy koniuszek. Skad wiedzialy, ze nadchodze, przeciez nie maja oczu? Pomyslalam ze to bardzo wrazliwe stworzenia, musialy wyczuc drgania ziemi pod moimi stopami. A przeciete na pol odrastaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: wontek o wszystkim 11.05.07, 14:16 jestem zona.. czy to słowo drazni? dlaczego niektorzy kategoryzuja ludzi według zwiazków? nie lubi sie mnie bo jestem zona... i wszystko złe sie podczepia pod to okreslenie (nie mowie tu o moim mezu):)) dlatego wysyłam w kosmos taka wiadomosc: Zona to tez człowiek!!! taki sam jak kazdy inny. zwiazki ludzkie trzeba szanowac.. i nie wtrazalac sie z negatywami: ona jest taka smaka i owaka.. kazdy jest taki smaki i owaki. a zazdrosc to podobno samoupokorzenie... teraz to widze na przykladzie innym niz ja... Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 11.05.07, 14:51 co ci kryska? Kogo drażni żona? kto cie nie lubi? rozumiem,że to li tylko abstrakcja. No, to nie mam pytań Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: wontek o wszystkim 11.05.07, 14:55 czesc Ewa.. oj ja to tak tylko..no wiesz zacheciłas to wywaliłam co tam miałam.. ide znowu na zebranie:(((( o rany ta robota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: wontek o wszystkim 11.05.07, 15:23 ale jaja.... siedze sobie na zebraniu na przeciwko prezesa..i mam otworzonego laptopa z wifi no to se na forum pisze a udaje ze cos waznego notuje..he he ale jestem niegrzeczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 11.05.07, 21:07 ale jaja... oj kryska, kryska. Chociaz mine miałas skupiona? Ciekawe musialo byc to zebranie hłe, hłe.Ale ja rozumiem, forum i zebranie... co to za porównanie? masz piątke! Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 02:23 zebranie nuda.. ale potem bateria padła:))pozdrawiam Cie goraco::) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 08:55 widząc w wodzie robaka, rybka jedna mała, że go połknąć nie mogła,bardzo żałowała. A dlaczego nie mogła? O losie nieszczęsny! Bo to był dzien postu.A więc - dzień bezmięsny Nadszedł szczupak i -wiecie?- i połknął robaka! Stąd nauka: kto silny, ten w dupie ma zakaz. Widząc w wodzie robaka, rybka jedna mała, że go połknąć nie mogła, bardzo żałowała. Nadszedł szczupak. Z robakiem, załatwił się szybko, połknął go i przekąsił -czym? No małą rybką. I w tej bajce tkwi morał, prosty i dziecinny: lepiej zniszcz, kogo możesz, nim zniszczą cię inni Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 09:15 zapraszam polubie! od bidy, mozesz byc i ty Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 09:16 ja_adam napisał: > jaką kosiarke kupić? kosę, albo sierp Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 09:58 ja tez chce miec dłuuugi wontek... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:09 to może jak będziemy tu blablować zaraz podniesiemy inny wateki niby uroczyście psychologiczny w ten sposób nie będzie sie twój watek rzucał w oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:12 mój watek sie nie rzuca w oczy, ja sie nie rzucam w oczy, moja osobowośc się nie rzuca w oczy... szara, skromna, myszka jestem i tylko sobie czasem pisnę niesmiało, by sie zaraz schowac w kacie. Ludzie sa źli i wredni a ja sama we wszechwiecie, pieprze głupoty od rana Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:14 wszechświecie (za jednym zamachem korekta +1post) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: wontek o wszystkim 12.05.07, 16:34 Moj syn obchodzi dzis 23 urodzinki. 23 lata temu urodzilam sliczna dzdzie, a teraz taki przystojniacha chodzi. Nigdy nie myslalam ze bedzie taki ladny i przystojny! Odpowiedz Link Zgłoś
sunia11 Re: wontek o wszystkim 12.05.07, 19:34 najlepszego dla synusia Taisy,od cioci basi Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: wontek o wszystkim 12.05.07, 19:45 Dziekuje wszystkim ciociom...:=)))) On to taka mieszanka, troche z mamy troche z taty. Wazne ze fajny chopys.:=))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:08 masz ładne buty, a ta beczke to sama oprózniłas? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:19 ewag52 napisała: > masz ładne buty, a ta beczke to sama oprózniłas? Miedzy innymi oproznilam ja z polubem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:22 ewag52 napisała: > i buty ci kupił? > wiele dał? I niby to czemu polub mialby mi cos kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:24 a czemu nie? np na urodziny, po starej znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:25 ewag52 napisała: > a czemu nie? > np na urodziny, po starej znajomości No tez prawda, we wrzesniu mu sie przypomne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunia11 Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:34 on zajęty nawracaniem ludzkośi ,aby nie okradały dzieci ,zapomiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:35 sunia11 napisała: > on zajęty nawracaniem ludzkośi ,aby nie okradały dzieci ,zapomiałaś? Jaaaaaaaasne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:57 No pewnie, jezeli mozesz pokazac. I o ile synek sie zgdza. A tak poza tym to relacja syn-matka to spokojne relacje, na ogol. Z moja corka mam burzliwa relacje, nawet nie rozumiem czasami dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 10:58 A pokaze Ci, takie po pierwszym farbowaniu wlosow po fryzjerze:) @ Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 11:06 narko_manka napisała: > A pokaze Ci, takie po pierwszym farbowaniu wlosow po fryzjerze:) > @ To Ty czy twoja sliczna corka? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 11:07 taisy napisała: > narko_manka napisała: > > > A pokaze Ci, takie po pierwszym farbowaniu wlosow po fryzjerze:) > > @ > > To Ty czy twoja sliczna corka? Ja bym chciala miec 16 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 11:13 ta sliczna kobieta na zdjeciu to TY!:=))) Po prostu piekna osoba. Gratuluje=))) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 11:14 taisy napisała: > ta sliczna kobieta na zdjeciu to TY!:=))) > Po prostu piekna osoba. Gratuluje=))) To nie ja, jak znajde swoje z 16 roku zycia to Ci pokaze, ale skaner bedzie potrzebny, bo to dawno temu bylo, jakies 20 lat wstecz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 11:16 No to gratuluje slicznej corki=) Napewno podobna do mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wontek o wszystkim 13.05.07, 11:19 taisy napisała: > No to gratuluje slicznej corki=) Napewno podobna do mamy. Wiem, ze wyglada na 20-22, ale to pokolenie tak juz ma, poza tym chce byc dorosla, ale to taki wiek:)) Poza tym dzieki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 11:21 miejsca zamieszkania wszystko zmienia sie. Wczoraj zobaczylam budynek dawnej szkoly, do ktorej chodzilam, jak tylko tu przyjechalam, kompletnie rozebrany. Zostal po ogromnym gmachu jedynie cementowa posadzka. A byla to jedna z wiekszych szkol w tej okolicy,z ktora mialam tyle fajnych wspomnien. Refleksa mnie nachodzi, ze zycie czlowieka tez kiedys ulega takiej definitywnej zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 11:24 A ja mam ochote przejechac sie do rodzinnego miasta. Tyle lat tam nie bylam i na pewno duzo sie pozmienialo. Tylko ciagle nie ma czasu niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 11:28 ja tez tesknie za rodzinnymi stronami. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 11:30 taisy napisała: > ja tez tesknie za rodzinnymi stronami. Tez musze sie zorganizowac i na dwa tygodnie sobie pojechac. Dzieci wysylam na oboz jezykowy w lipcu na caly miesiac i bedzie troche spokoju. Pokaze Ci jeszcze jedno:) @ Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 11:41 My jedziemy wszyscy do kraju, ale jak dzieci pozaliczaj swoje wszystkie egzaminy, ewentualnie wpadniemy na pare dni we wrzesniu.Dziadkowie bardzo tesknia, a oboje sa juz starszymi ludzmi i podroze ich mecza. Poza tym ja tez czesto tesknie do starych katow, a zwlaszcza za malymi miasteczkami. Ttam czas, jakby, zatrzymal sie w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 11:46 Ja tez uwielbiam male miasta, szczegolnie te stare, z historia. Mam juz dosc duzych miast, na szczescie mieszkam teraz w takim, gdzie jest niewiele ponad 150 tys i jestem szczesliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 13:59 tez poprosze o zdjecia na @ mnie to sie juz nie bierze pod uwage? oj nieładnie, nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Smutne jest to ze wokol mojego 13.05.07, 17:11 20 tysięcy mieszkańców historia... Koło xxxxxx znajdowała się antyczna osada Leucaristus. Została ona odwzorowana na antycznej mapie Klaudiusza Ptolemeusza z lat 142- 147 naszej ery Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 moje miasto 14.05.07, 13:14 nie wiem, czy je kocham. Mieszkam tu, od zawsze. Czasem mam go dosyć. Jest wielkie, złe, bezlitosne i mam wątpliwości, czy piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: moje miasto 14.05.07, 13:45 jak milo kryska,że zagladasz do mojego wontka :)) mozna na ciebie liczyc :-) on jest taki,że mozna pobredzic i zawsze bedzie, na temat Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: moje miasto 14.05.07, 14:04 a słyszeliście o Królu Mrówek? Jeśli nie, to nastepnym razem Wam opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: moje miasto 14.05.07, 14:27 co sadzisz Ewo o ludziach co trolują na forach.. maja chyba jakis problem ze soba.. co? albo po prostu złośliwa naturę.. albo sie nudzą.. albo co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: moje miasto 14.05.07, 14:48 infantylizm, niska samoocena, brak odwagi cywilnej...etc slowem, nieciekawe jednostki,majace problem z samookresleniem A kto trolluje? Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re:Ten wontek zrobi konkurencje 14.05.07, 15:22 watkowi solaris. Albo zlotej rybce. Bedzie przyjemnie czytac swoj stary wpis za jakies kilka lat:=))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re:Ten wontek zrobi konkurencje 14.05.07, 19:54 nieee, solaris to chyba nikt nie zrobi konkurencji. Nawet nie ma sie co starać, ale fajnie bedzie, jak dogonimy ze 200. Jak z tymi zdjeciami taisy? Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re:Ten wontek zrobi konkurencje 14.05.07, 19:59 Musialabym moje zdjecie zeskanowac, a na dzis jestem bez ....silna:=))) nic mi sie nie chce, chyba depresja,=))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 na wiosnę? 14.05.07, 20:02 depresja? dziewczyno, ruch, ruch i jeszcze raz ruch...na świeżym powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: na wiosnę? 14.05.07, 20:08 Masz racje Ewa, ide pobiegac))) Musze wybiegac te 4 kawalki torta.) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: na wiosnę? 14.05.07, 20:10 Na zdjeciu na gorze to zamek w Gerdeji okolice warminsko -pomorskie zaraz za Kwidzyniem. Bardzo nostalgiczny widok. Szkoda jednak, ze taka piekna budowla jest tak zaniedbana. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: na wiosnę? 14.05.07, 20:14 piękna budowla. Czasem, nie wiem czym kierują się konserwatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: na wiosnę? 15.05.07, 10:27 myślicie,że popijanie herbatki z L-karnityną, cóś daje? Znaczy pałera jakiegoś, co do reszty wyniszczy zimową tkankę Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: na wiosnę? 15.05.07, 10:38 na pochybel solaris 1000 postów w ciągu 1 dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: na wiosnę? 15.05.07, 10:41 a co Ty tu sobie ze mnie żarty stroisz, co? nie lubię sztuczności. Nie ma musu. W życiu i sexie licza sie odruchy spontaniczne i tzw potrzeby naturalne organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: na wiosnę? 15.05.07, 20:00 dziś mamy wtorek, 15 dzień maja imieniny obchodzą... a co mnie to obchodzi. Znacie Króla Mrówek? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: na wiosnę? 15.05.07, 23:12 jestem zrypany... przedwczoraj u nas zginął człowiek, 10 dni temu też... 46 lat 4 dzieci zostawił... fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: na wiosnę? 16.05.07, 10:51 Król Mrówek mieszka w Warszawie. Od zawsze hodował mrówki. Jest najlepszym expertem od ich życia i zwyczajów. Miał wszystkie odmiany, gatunki. Teraz odchodzi, jest śmiertelnie chory. Ale wiecie, że na jego mrówki, padła jakaś zaraza? Pomór. Giną wszystkie. I tak, kończy sie Król Mrówek i Jego Przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: na wiosnę? 16.05.07, 11:15 ponoć herosi, bogowie umierają... gdy się o nich zapomina... Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 bo najgorsza jest 16.05.07, 13:52 niepamięć. Wtedy człowiek umiera cały. Znika.Jakby go nigdy nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: bo najgorsza jest 16.05.07, 19:46 a ja Cie na tym giancie i tak dorwe:)))) pozdrawiam Ciebie i twój olbrzymiasty wontek.. no i gosci zes sciagnala jak na wesele:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: bo najgorsza jest 16.05.07, 22:27 a dorwij, a ja i tak uciekne ;) dzisiaj wszystko mnie cieszy, nawet codzienne klopoty. A może ich nie ma? Te ptaszki, po prostu przechodza same siebie. Jak ja kocham śpiew ptaków, ludzie! To jakas obsesja...to się jakoś leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 postanowienia dnia 17-go 17.05.07, 07:55 a) uśmiechać się od rana do sąsiadów b) dać osiedlowemu lumpowi na browara c) nie myśleć źle o rodzinie d) nie jeść kolacji e) przyjmuję wolne wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś