Gość: Imagine IP: *.unl.edu 27.05.03, 23:57 Marszowi Mendelsona. Zauwazyliscie jak ci mlodzi ida ? Jakby z kulami u nog. Hm, na wlasne zyczenie do ciurmy ? Dobrze ze mnie juz amnestia objela. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: Marsz Kajdaniarski = 28.05.03, 00:02 heh.. a mi sie marsz mendelsona kojarzyl z tym, ze mnie ojciec do oltarza poprowadzi. komcznie, ale za to z ojcem pod pache:) czy do ciurmy? napisze kiedys moze:) cossa Gość portalu: Imagine napisał(a): > Marszowi Mendelsona. Zauwazyliscie jak ci mlodzi ida ? Jakby z kulami u nog. > Hm, na wlasne zyczenie do ciurmy ? Dobrze ze mnie juz amnestia objela. > Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.d1.club-internet.fr 28.05.03, 00:03 umieram ze smiechu a ten wciaz swoje Imagine, uroczyscie ci sie oswiadczam (innego wyjscia nie ma) Gość portalu: Imagine napisał(a): > Marszowi Mendelsona. Zauwazyliscie jak ci mlodzi ida ? Jakby z kulami u nog. > Hm, na wlasne zyczenie do ciurmy ? Dobrze ze mnie juz amnestia objela. > Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.neb.rr.com 28.05.03, 00:25 Gość portalu: Malwina napisał(a): > umieram ze smiechu a ten wciaz swoje > Imagine, uroczyscie ci sie oswiadczam (innego wyjscia nie ma) > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Marszowi Mendelsona. Zauwazyliscie jak ci mlodzi ida ? Jakby z kulami u no > g. > > Hm, na wlasne zyczenie do ciurmy ? Dobrze ze mnie juz amnestia objela. > > Pozdr, Imagine. sorry, ale 4 raz z konia nie dam sie zwalic, hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.d1.club-internet.fr 28.05.03, 00:58 jak mozesz pozwolic zeby taka liz taylor byla lepsza od ciebie ! Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > umieram ze smiechu a ten wciaz swoje > > Imagine, uroczyscie ci sie oswiadczam (innego wyjscia nie ma) > > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Marszowi Mendelsona. Zauwazyliscie jak ci mlodzi ida ? Jakby z kulami > u no > > g. > > > Hm, na wlasne zyczenie do ciurmy ? Dobrze ze mnie juz amnestia objela > . > > > Pozdr, Imagine. > sorry, ale 4 raz z konia nie dam sie zwalic, hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.neb.rr.com 28.05.03, 01:00 Gość portalu: Malwina napisał(a): > jak mozesz pozwolic zeby taka liz taylor byla lepsza od ciebie ! > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > > > umieram ze smiechu a ten wciaz swoje > > > Imagine, uroczyscie ci sie oswiadczam (innego wyjscia nie ma) > > > > > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > Marszowi Mendelsona. Zauwazyliscie jak ci mlodzi ida ? Jakby z k > ulami > > u no > > > g. > > > > Hm, na wlasne zyczenie do ciurmy ? Dobrze ze mnie juz amnestia o > bjela > > . > > > > Pozdr, Imagine. > > sorry, ale 4 raz z konia nie dam sie zwalic, hihihihihihihi nie podpuszczaj mnie Malwina, bo bedziesz 4 koniem, hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.05.03, 00:35 Nie Marsz to powoduje, to ciasne nierochodzone nowe buty. Prawdziwy marsz zaczyna sie po kilku latach... ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.neb.rr.com 28.05.03, 00:42 Gość portalu: ryba napisał(a): > Nie Marsz to powoduje, to ciasne nierochodzone nowe buty. Prawdziwy marsz > zaczyna sie po kilku latach... > > ryb po kilku latach zaczyna sie Marsz Zalobny Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 28.05.03, 01:12 po ilu? (tak żebym miała czs się odpowiednio wczśnie z polki-galopki przestawić?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Marsz Kajdaniarski = IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.05.03, 01:13 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > Nie Marsz to powoduje, to ciasne nierochodzone nowe buty. Prawdziwy marsz > > zaczyna sie po kilku latach... > > > > ryb > po kilku latach zaczyna sie Marsz Zalobny Chopina. A widzisz jakas roznice? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Marsz Weselny... 28.05.03, 02:56 ...jest fragmentem Snu Nocy Letniej. Zależy po prostu, jakie kto ma sny. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś