taisy Re: ale tu się nudno zrobiło 17.05.07, 20:57 ewag52 napisała: > nieprawdaż? Ano, no chyba, ze znowu powiemy gdzies szczerze co myslimy, albo wtedy nas wytna albo umieszcza na oslej lawce.:=))) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: ale tu się nudno zrobiło 17.05.07, 21:02 A ja mam to gdzies, pisze tu z nudow, ale nudze sie w sposob sympatyczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: ale tu się nudno zrobiło 17.05.07, 21:13 a czemu nie zaglądacie do I? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt gdy mi sie znudzi kochanka... 17.05.07, 22:10 To nie ma zwyczaju mowic jej : - wiesz, znudzilas mi sie... mala... Lecz: wiesz, doszedlem do wniosku, ze zaslugujesz na kogos lepszego, niz ja... nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: gdy mi sie znudzi kochanka... 17.05.07, 22:16 Ale kogo to obchodzi? Czy byles zmuszany do spowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wlasnie, kogo to obchodzi? 17.05.07, 22:28 narko_manka napisała: > Ale kogo to obchodzi? wlasnie! kogo to obchodzi? gdy jej sie nudzi na tym forum, to niech je opusci, a nie smeci. lub sama sie przylozy do pracy, by bylo ciekawiej... comprende? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: wlasnie, kogo to obchodzi? 17.05.07, 22:31 owszem, ale nigdy nie czynie tego pierwszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: wlasnie, kogo to obchodzi? 17.05.07, 22:33 mnie to obchodzi, bo bywalo drzewiej ciekawiej. Wiec...wszyscy do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to niemozliwe 17.05.07, 22:39 to niemozliwe, gdyz tkzw. "ciekawi ludzie" odeszli na inne fora, m. in. na to: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44381 ciekawej tu nie bedzie, za to f. psychologia stalo sie bardziej tematyczne. i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to niemozliwe 17.05.07, 23:06 jestem tam dosc czesto... sama musisz odkryc - pod jakim nickiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Facettt 18.05.07, 16:56 Ty koniecznie powinienes sobie kochanke znalezc, ale to absolutnie koniecznie. Inaczej spedzisz piec, czy dziesiec lat przed monitorem, piszac w kolko jak to dobrze miec kochanke, nie znajac nawet tego dobrodziejstwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt pomysle nad tym.. 18.05.07, 16:59 jednakowoz, poniewaz jedak byla to ALEGORIA... wroc do sensu sprawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: pomysle nad tym.. 18.05.07, 17:03 facettt napisał: > jednakowoz, poniewaz jedak byla to ALEGORIA... > > wroc do sensu sprawy :))) Sens sprawy jest taki, ze jak znajdziesz sobie kochanke, nie bedziesz robil na forum tego, co zarzucasz innym ludziom, tzn. smecil. Kolejna sprawa wyglada tak, ze urzeczywistnisz to, o czym w jakichs 70% piszesz na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wykluczone :))) 18.05.07, 17:07 strace wtedy interlokutorow na forum - w tym i Ciebie. nie licz wiec raczej na to :) nawet gdy znajde sobie Kochanke, to utrzymam to w scislej tajemnicy, zachecajac wszakze nadal do tego innych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: wykluczone :))) 18.05.07, 17:12 facettt napisał: > strace wtedy interlokutorow na forum - w tym i Ciebie. > > nie licz wiec raczej na to :) A kto powiedzial, ze ja na to licze? Ja z czystej troski o urzeczywistnienie Twoich forumowych wywodow na powyzszy temat, jak rowniez o Twoje oczy, zbyt wiele czasu przed monitorem, nawet przy snuciu marzen o kochankach jest szkodliwe:) > > nawet gdy znajde sobie Kochanke, to utrzymam to w scislej tajemnicy, > zachecajac wszakze nadal do tego innych :))) Poczekaj facettt, zlinczuja Cie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Dobre Slowo? 18.05.07, 17:17 Daj spokoj... Dobre Slowo - to na Niedziele :))) dzis mamy Piatek... moze bys tak do Czynu? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Dobre Slowo? 18.05.07, 17:19 facettt napisał: > Daj spokoj... > Dobre Slowo - to na Niedziele :))) > > dzis mamy Piatek... > > moze bys tak do Czynu? A niby za co mialabym Cie zlinczowac?;) Chyba,ze niewlasciwie zrozumialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Dobre Slowo? 18.05.07, 17:22 narko_manka napisała: > A niby za co mialabym Cie zlinczowac?;) > > Chyba, ze niewlasciwie zrozumialam:) Jestes zawsc Dobra Kobieta... Nie podejrzewalbym Cie o zle zamiary... oczywiscie, ze zle zrozumialas... (bez usmieszkow) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Dobre Slowo? 18.05.07, 17:57 a o czym tak sobie milo gawędzicie? O kochankach, czy o smeceniu? Facet, nie daj sie prosić, jakiego masz drugiego nika? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Dobre Slowo? 18.05.07, 18:09 facettt napisał: > narko_manka napisała: > > A niby za co mialabym Cie zlinczowac?;) > > > > Chyba, ze niewlasciwie zrozumialam:) > > Jestes zawsc Dobra Kobieta... > Nie podejrzewalbym Cie o zle zamiary... Jakby ktokolwiek sprobowal zlych zamiarow to lwom na pozarcie, albo tubylcom ... > oczywiscie, ze zle zrozumialas... (bez usmieszkow) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt aha... :) 18.05.07, 17:11 watkow na temat zdrad i Kochanek nie otwieram... Jedynie biore w nich udzial :))) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: aha... :) 18.05.07, 17:13 facettt napisał: > watkow na temat zdrad i Kochanek nie otwieram... > > Jedynie biore w nich udzial :))) No tak, to roznica zasadnicza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: gdy mi sie znudzi kochanka... 17.05.07, 22:29 z kochanką się zgodzę, bo jest to pojedyncza osoba i mówienie jej,że sie znudziła jest trafieniem w jej godność,Personalnie. Natomiast tu, przewalają sie ciągle nowe,takie same, podobne bzdetne problemy, że winy nie ponosimy MY, tylko klimat się obsunął Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: gdy mi sie znudzi kochanka... 17.05.07, 22:30 to zwykle marudzenie - czyli uwagi - ktore do niczego nie prowadza :))) Odpowiedz Link Zgłoś