nowy252 18.05.07, 21:23 Czy znacie może jakieś interesujące linki towarzyskie? Takie w których można poznać ciekawych ludzi. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 ano 20.05.07, 01:37 no właśnie i nie ma czegoś takiego a w końcu ciekawi ludzie nie [powinni być pierdołowaci i powinni sie zrzeszać choćby dla własnej potrzeby stymulacji ciekawości !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: ano 20.05.07, 01:40 Solaris, nawiasy! A tak poza tym to uwazam ze w tym roku jest szansa sie poznac twarza w twarz, seryjnie, ja mysle o koncu lipca,jesli uwazasz siebie za partnerke towarzyska to daj znac na gazetowe konto. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: ano 21.05.07, 01:12 nie jestem towarzyska jednak uwielbiam ludzi szczególnie jeśli potrafią dać i oczekują inspiracji Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Mam pytanie ... 21.05.07, 01:33 linków towarzyskich interesujących i nie tylko jest wiele,najciekawszym forum do poznania ciekawych ludzi jest forum psychologia,proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Mam pytanie ... 21.05.07, 08:00 czy ciekawych ludzi, wyszukuje sie dziale "ciekawi"? A taka przynależnośc -dajmy na to- jest efektem własnej inicjatywy? Są jakieś kryteria, odpowiednio wysokiego, stopnia ciekawości? Właściwie, to mogliby zrobic rekrutację.Miałby czlowiek, przynajmniej pewnośc,że nie nadzieje się na podróbe. Odpowiedz Link Zgłoś