Dodaj do ulubionych

ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety

07.06.07, 18:09
można je modelowac na wiele sposób
a kobiety
...mogą się tylko odchudzać, ale i wtedy bez ubrań są jak szkapy

Kobiety ciałem pobudzają jedynie wyobraźnię a chwile potem trzeba gasic światło...
www.youtube.com/watch?v=to9aKQKOhCg
Obserwuj wątek
    • lsilanow Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:12
      tak, ciało mężczyzny jest ciekawsze, ma więcej frędzli, jest więcej do mycia, golenia i strzyżenia
      Boże coś ty tu wrzucił? W życiu adamie bym Cie nie posądzał o zmianę preferencji w tak dojrzałym wieku! Czy masz może jakichś Greków w rodzinie?
      • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:19
        Wiesz co, z chęcią przyjąłbym w służbę jakiegoś chłopca
    • solaris_38 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:14
      skąd taki pomysł żeby które ciało miało być ciekawsze

ciało ma w sobie więcej atrakcji niż seksualną

wiedza to artyści malujący starszych ludzi

kocham ciało
      młode i stare zdrowe i chore
      piękne i brzydkie

zraża mnie tylko do ciała
      trupiasty umysł
      zamknięty martwy i coś gadający na zasadzie schematu
      to moja ułomność

• ania1022 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:16
      No tez cos! Z tylu deska z przodu plaski, zadnego wciecia w pasie, kudlaty,
      owlosiony, gdzie ta pieknosc ja sie pytam?
      • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:18
        ciało mężczyzny ma charakter!
        kobiety może być seksualne albo i aseksualne...
    • arsenaa Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:20
      Zdecydowanie ciało mężczyzny jest ciekawsze jeżeli patrzy się na nie oczami
      kobiety i na odwrót.
    • sunia11 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:30
      ale to tylko ciało,tylko, a co w środku ????i to jest najważniejsze nie pogub
      się "ja`Adam,nie pogub się wielu się zwiodło,to tak jak skorupka a co w
      środku ??nieraz wygląda jak piękne dojrzałe czerwone jabłko ,,,,a w środku już
      zgniłe......
      • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:34
        nieprawda!
        na naszej twarzy, ciele, rękach, karku, sposobie poruszania się, patrzenia,
        spoglądania, podpatrywania jest wyrysowany nasz "środek"
        ..tylko trzeba umieć go czytać
        • ja_adam ciekawa skorupka ciała... 07.06.07, 18:38
          www.youtube.com/watch?v=WJz-bc909B8
        • sunia11 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 18:56
          tak?? a widzisz siebie jak śpisz???????? to wtedy jesteś TY !!!! nie wiesz co
          piszesz ,prawdziwe swoje ja miałes jak byłeś dziecię,myślałes jak dziecię
          czułeś i mówiłes ,teraz możesz ubrać się we wszystkie łatki i
          szpanować ,pogrywać ,nałóż exstra,tusz umaluj rzęsy ,popiękniejesz ,ale na noc
          musisz zdjąć to wszystko i nie ważne czy jestes piękniejszy od babek, aby głowa
          była do parady
          • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:02
            oczywiścię, że widzę.
            Nie raz wyszedłem z ciała.

Każdego dnia żyję jak dziecko. Robię to na co mam ochotę.
            sunia...z chęcią bym Cię wysuniował
            • sunia11 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:08
              tylko bez poufałości ok!!dałeś się nabrac na mój nick???nie świadczy o niczym a
              już pomyślałeś. ja szanuję wszystkich nawet jak mają odmienne zdanie od mojego
              • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:34
                jeśli mówisz że jesteś sunia a potem cieszysz się ze uwazam ciebie za sunię to
                kto się na coś nabiera?
                • sunia11 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:35
                  ja -adam to jest nick i ja nic nie sugeruję do niego a ty ?????
                • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:35
                  korzystam z neta od poczatku jego istnienia....
                  sunia666, suck1972, suwa890 znacza tyle co 0101110110100011
                  • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:38
                    wystarczy wpisać w googole nick a skojarzenia powinny byc własnie takie...
                    sunia to najprawdopodobniej pies marki kundel z 4 nóżkami
                    • ja_adam w googlach "adam" 07.06.07, 19:39
                      fototapeta.art.pl/2006/i/ndo/Zuzanna_Krajewska_ADAM.jpg
                      • lsilanow Re: w googlach "adam" 07.06.07, 20:20
                        no, no, no, niezły kozak z Ciebie... i googlach jeszcze Ciebie pełno ;)
                        • ja_adam Re: w googlach "adam" 07.06.07, 20:27
                          mam przechlapane... wszystkie slowa można obórcic przeciw mnie
                          ale to malo istotne bo spośród 100 tysięcy moich postów tylko kilka procent jest
                          na forach publicznych...
                          i nie zawsze piszę to co czuję, czasami bawię się.
                          Lubie ludźmi manipulować, to taki fajny plastyczny motłoch...
                          • ja_adam Re: w googlach "adam" 07.06.07, 20:27
                            adam...od kilku tysięcy isnieje to imię...cóż
                          • nina9999999 Re: w googlach "adam" 07.06.07, 20:56
                            plastyczny motłoch.............- ale palant z Ciebie........
                            • e_w_a_g_5 Re: w googlach "adam" 07.06.07, 21:09
                              a co niby taki facet, może miec piekniejszego, niz kobieta?
                              Najwazniejsza, ta maleńka róznica. Niech nam żyje

• ja_adam Re: w googlach "adam" 07.06.07, 21:22
                              no właśnie wystarczyło napisać motłoch i już ktoś nie wytrzymał.
                              Należysz do publiki którą łatwo sterować, niestety trudniej wtedy o własne
                              twórcze przemyslenia...
                              • e_w_a_g_5 Re: w googlach "adam" 07.06.07, 21:29
                                słowo "motłoch", odbierane jest osobiście.
                                Dziwie sie tylko, dlaczego niektórych, to szczególnie dotyka.
                                Ja mam w d.., moge byc motłoch.
                                Ważne, że sie nie czuje motłochem :)
                                • ja_adam Re: w googlach "adam" 07.06.07, 21:32
                                  super, ale...istniejemy jako społeczeństwo, czy tego chcemy czy nie - ma na nas
                                  wpływ.
                                  Przypomnij sobiej jakie emocje w nas powstały gdy papież umarł i cała Polska
                                  pogrązyłaa się w żałobie...
                                  • e_w_a_g_5 Re: w googlach "adam" 07.06.07, 21:44
                                    niezależnie od Polski, od reszty świata, w żałobie pogrążyłam się
                                    ja, jako "ja". Nie uczetnicząc w zbiorowych modlitwach, przeżywałam
                                    to osobiście.
                                    Nie umiem się całkowicie identyfikowac z całą reszta. Może to błąd,
                                    ułomnośc, ale wszystko przyjmuje indywidualnie, jak czuje.
                                    Kiedy wydarzyła sie tragedia w Katowicach, nie czułam żadnej więzi
                                    z żałoba narodowa.
                                    powiem wiecej, uznałam to jako pewnego rodzaju niesprawiedliwośc.
                                    Dlaczego? W czym jest wieksza tragedią smierć, tylu osob, naraz,
                                    od śmierci indywidualnej o której miliony razy nawet sie nie wspomni?
                                    Odpowiedz mi na to? Jak chcesz.
                                    • narko_manka Re: w googlach "adam" 07.06.07, 21:46
                                      A ja sie nie pograzylam, bylo mi to obojetne. Byl wiekowym czlowiekiem, na
                                      ktorego przyszedl czas i wszystko.
                          • nina9999999 Re: w googlach "adam" 08.06.07, 20:00
                            nie chodzi o słowo 'motłoch', tylko o manipulowanie. tacy mądrzy chcecie być a
                            dopuszczacie do siebie jedynie myśli pasujące Wam.
                            • e_w_a_g_5 Re: w googlach "adam" 08.06.07, 21:14
                              Adam, lubi posiadać świadomość,że kimkolwiek manipuluje.
                              I nie należy mu tego odbierac
                              • ja_adam Re: w googlach "adam" 08.06.07, 22:44
                                ewa..wystaczy mi że się na innych forach miotasz...

e_w_a_g_5 04.06.07, 12:55 + odpowiedz
                                zrobiłam tak. Lepi bedzie?
                                FP
                                sprytem
                                e_w_a_g_5 04.06.07, 12:52 + odpowiedz
                                nikt mnie nie chce, a jak chce to bije.
                                Pieniedzy nie oddaje, poniewiera.Moje ego cierpi katusze.
                                Co mam zrobić, poradźcie!!!
                                jeszcze na dokładkę, admin mnie opitala,że naruszam netykiete.

(...)
                                • e_w_a_g_5 teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 22:46
                                  • e_w_a_g_5 Re: teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 22:49
                                    nie zrozumiałeś tego??
                                    to była odpowiedx na maila admina.
                                    Shachar, poradziła by sie użalać, to mnie nie bedą wycinac.
                                    Nawet nicka zmieniłam. Taki spryt, mial to być adamie. Wiesz?
                                    Chyba wiesz, tylko jaja sobie robisz
                                    • ja_adam Re: teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 22:52
                                      wiem, wiem, własnie kończe czytać Twoje wszystkie posty...łacznie ze zmianą gaci
                                      2 razy dziennie
                                      • e_w_a_g_5 Re: teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 22:53
                                        też żarcik skarbie.
                                        Po prawdzie, to3x.
                                        • ja_adam Re: teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 22:54
                                          jak dzieciom pampersy ....
                                          • e_w_a_g_5 Re: teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 22:56
                                            mniej wiecej :)
                                            miłej lektury. Nie szkoda Ci czasu?
                                            • ja_adam Re: teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 23:01
                                              szybko czytam, nadto zwracam szczególna uwagę na pewne określenia, nie zagłębiam
                                              sięw temat, choć czasami musze weryfikowac kontekst
                                              musisz fajnie pachnieć na dzień przed okresem...
                                              • e_w_a_g_5 Re: teraz to ja Ciebie nie rozumiem! 08.06.07, 23:06
                                                a to czemu?
                                                Akurat wtedy?
                                                Nie przypominam sobie,zebym kiedykolwiek brzydko pachniala
                                                • e_w_a_g_5 a w ogóle, to czemu na mnie napadasz??? 08.06.07, 23:07
                  • sunia11 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:39
                    a ja mam net od marca ,dopiero się wprawiam,więc wybacz jaśli ci w czymś
                    chybiłam .pozdrawiam.
                    • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:41
                      urazić moge tylko samego siebie.
                      kocham tych co mnie uczą kultury i innych poprzez siebie.

Pozdrawiam
                      • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:41
                        nawiasem kliknij na ja_adam
                        zrób sobie wizytówkę łatwiej będzie
    • narko_manka Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:37
      Ja tez wole mezczyzn, zdecydowanie:)
      • sunia11 Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:42
        tak piesek z czterema nóżkami to jest moja suczka 14 -letnia mój przyjaciel z
        tąd ten nick ale dla ciebie nie będę zmieniać,bo sama też jestem jak przyjaciel
    • jszhc Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 19:42
      bzdety;p
      • lsilanow Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 07.06.07, 20:30
        a ja wolę kobiety, a jak nie wolę kobiet, to wtedy wolę mężczyzn, ale potem mi mija, i wtedy znów wolę kobiety, ale wtedy przychodzi zła pogoda, deszcz, i znów wolę mężczyzn, ale wtedy coś myk, i już wolę kobiety, choc, gdy zachodzi cyrkulacja w oceanie i Mars z Jowiszem są w koniugacji, to znów wolę mężczyzn, ale tak na poważnie to wolę kobiety, ale tak na niepoważnie to wolę mężczyzn, a ja z kolei wolę kosmitki w purpurowych, błyszczących pantalonach, ależ skąd droga Ofelio, ja zawsze wolałam mężczyzn! Co Pani powie, droga Euzebio? Ja też wolałam mężczyzn, bo z kobietami mi nie wychodziło. Co na to powie drogi Eustachy? Eustachy, Eustachy? Już idę moja Łucjo! Kogo ty wolisz? Kobitki, dziewczynki, ja wszystkie was bez szminki całooowac chcę!

gesu, ile można?
        tak gadac w kółko w jeden deseń, bo "wolec" to można całe życie, i fajno pewnie, choc moi drodzy, świat się na tym nie zamyka :))
    • imagiro Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 08.06.07, 17:28
      ja_adam napisał:

> można je modelowac na wiele sposób
      > a kobiety
      > ...mogą się tylko odchudzać, ale i wtedy bez ubrań są jak szkapy
      >
      > Kobiety ciałem pobudzają jedynie wyobraźnię a chwile potem trzeba gasic
      światło
      > ...
      > www.youtube.com/watch?v=to9aKQKOhCg
      mysle ze troszku chory jestes ... tatus molestowal kolesia ?
    • asidoo Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 09.06.07, 12:12
      Adam, tym razem pieprzysz farmazony.
      • ja_adam Re: ciało mężczyzny jest ciekawsze niz kobiety 09.06.07, 12:51
        masz rację asido
        jakie to szczęście móc sobie na to pozwolić:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka