skandynawska.zorza.polarna 27.06.07, 11:55 Jadę dzisiaj nad morze z byłym chłopakiem no i zonk... Boję się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lsilanow Re: Mam reisefieber... 27.06.07, 17:19 ajc, kazdy by się bał może można z nim porozmawiac o twoich obawach przed wyjazdem? jak jest mądry, to cię wysłucha i zrozumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Mam reisefieber... 27.06.07, 21:46 czy "zonk" to żonka byłego chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś
spojler22 Re: Mam reisefieber... 27.06.07, 17:35 Bez wątpienia porozmawiać. A wtedy chłopak weźmie sprawy w swoje ręce. Ulula swoją dziewczynkę do snu, i obudzi u celu :) Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: Mam reisefieber... 05.07.07, 15:33 No i po wakacjach... a byłego to mam dość na pół roku! Porozmawiać się nie dało, bo się okazał takim cholernym egoistą, że nawet nie mieliśmy o czym rozmawiać, kłóciliśmy się zamiast miło spędzać czas (choć czasem miło bywało, ale nie do końca) i ogólnie miał mnie w dupie-wolał nowo poznanych znajomych. Ale sobie poradziłam, co się będę przejmować takim...facetem... :P Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś