2105_a 29.06.07, 18:47 ... w życiu tylko raz KOCHAĆ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.e.a.l.i.s.t.a Re: czy można ... 29.06.07, 18:49 Nie tylko raz, ja kochalem w zyciu 4 kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
fale_morskie Re: czy można ... 29.06.07, 18:52 Kocha się tylko raz. Za to namiętność można czuć wiele razy, ale ona przemija. Miłość polega na tym, że danej osobie jesteśmy w stanie oddać nawet duszę. I nie musi wiązać się z seksem. Jest też pożądanie, kiedy np. zwykły romans nam nie wystarcza, nawet chcemy się ochajtać z kimś, ale i tak kiedyś to przejdzie. No, a na tę całą miłość (prawdziwą) to i szatan nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
2105_a Re: czy można ... 29.06.07, 19:06 fale_morskie napisała: No, a na tę całą miłość > (prawdziwą) to i szatan nie poradzi. Czyli mi się tylko wydawało ... Chociaż nigdy wcześniej i potem niczego takiego nie czułam. Ale to chyba musi być obustronne, takie Czucie Prawdziwe z Szatanem w Tle, żeby można było mówić o Miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy można ... 29.06.07, 19:08 nie, z szarą postacią, o której tylko mniemamy, że jest Szatanem pali w kominku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: czy można ... 29.06.07, 19:10 zal mi ludzi, ktrzy twierdza, ze kochali tylko raz w zyciu. kazda milosc jest pierwsza ;), bo za kazdym razem kocha sie inaczej. nie wierze w to, ze mozna dwa razy zakochac sie w tej samej osobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
2105_a Re: czy można ... 29.06.07, 19:17 sankanda napisała: > zal mi ludzi, ktrzy twierdza, ze kochali tylko raz w zyciu. nie wierze w to, ze mozna > dwa razy zakochac sie w tej samej osobie :) Nie żałuj, to ich problem ... Ja też nie wierzę w to ... Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy można ... 29.06.07, 20:42 > nie wierze w > to, > ze mozna > dwa razy zakochac sie w tej samej osobie :) można, i niektórzy regularnie to robią a obiektem ich miłości jest własny mąż lub, jak kto woli, własna żona :) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: czy można ... 29.06.07, 20:44 kocham mojego meza od pietnastu lat, ciagle ta sama miloscia, ktora ewoluuje. mam nadzieje, ze nigdy nie bede zmuszona zakochiwac sie w nim ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy można ... 29.06.07, 22:58 to właśnie nazywam zakochiwaniem się w kimś na nowo zakochiwac się w kimś na nowo nie oznacza zawsze robic sobie w tym przerw... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: czy można ... 29.06.07, 23:02 taaaa... i byloby to bardzo smutne i nudne gdyby nie to, ze czasami mozna niezobowiazujaco zawiesic na kims oko... Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy można ... 29.06.07, 19:09 można w ogóle nie kochac zbyt krótko życ lub zbyt długo, a raczej zbyt szybko się zestarzec Odpowiedz Link Zgłoś
2105_a Re: czy można ... 29.06.07, 19:18 lsilanow napisał: > można w ogóle nie kochac > zbyt krótko życ > lub zbyt długo, a raczej zbyt szybko się zestarzec tak jest, tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś