tao_te_ching 21.06.03, 11:36 Zapraszam na nowe forum - Taoizm. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12030 Tao Te Ching Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tea_time Re: Taoizm 23.06.03, 11:36 Tao, nie rob tego, zaczynam czuc wywierana na siebie presje, a juz zamierzalam na Twoje forum zajrzec...:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
tao_te_ching Re: Taoizm 23.06.03, 17:46 tea_time napisała: > Tao, nie rob tego, zaczynam czuc wywierana na siebie presje, a juz > zamierzalam na Twoje forum zajrzec...:) Przepraszam - obiecuję poprawę. ;) Wywieranie jakiejkolwiek presji było ostatnią rzeczą, jaka przyszłaby mi do głowy. :) Tao Te Ching Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dingadong 23.06.03, 11:39 Kiedys bylem na w/w Forum.Skrzywilo mi sie oko.Teraz to trzecie oczko ma zeza.Ono widzi twojedo bzika. Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: dingadong 23.06.03, 11:45 Otworzylo Ci sie trzecie oko, Komandosie? Po samej lekturze?? No, no, zdolny jestes:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 23.06.03, 11:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tao_te_ching Re: dingadong 23.06.03, 17:43 komandos57 napisał: > Kiedys bylem na w/w Forum. "Kiedyś"? Zabrzmiało, jakbyś był tam bardzoe dawno, a ono dopiero od dwóch dni istnieje... ;) > Skrzywilo mi sie oko.Teraz to trzecie oczko ma > zeza. Cóż, pozostaje mi tylko polecić Ci wizytę u okulisty. ;) Tao Te Ching Odpowiedz Link Zgłoś