kskqkqwjkq 07.08.07, 13:12 z iloma znajomymi utrzymujeci regularny kontakt przyjacielski tzn wyjscia, gadanie, wyjazdy itd.ile powinno sie miec taqkich osob. podobno polacy maja ok 5 takich osob Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asidoo Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 13:15 2 takie osoby na codzień i około 7 z kontaktem np. raz w miesiącu, ale regularnym. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 15:39 kilkoro i wcale nie musimy sie często spotykac, czasem piszemy, czasem gadamy telefonicznie. Czasem, nie kontaktujemy sie jakis czas, ale wiem,że są i moge na nich liczyc. W necie, tez mozna poznac życzliwych ludzi i zaufanie, przychodzi samo. Odpowiedz Link Zgłoś
blackisblack Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 15:43 hahaha życzliwość i zaufanie ty nie rozumiesz tych słów Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 16:09 1,jest przed 30-tką,prosta,szczera,bezrobotna,bo nie ma wyształcenia siedzi i odbiera telefony stąd częste rozmowy towarzyskie,ma dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackisblack Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 16:21 asidusi brak wykształcenia i gęsia prostota Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka221 Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 16:09 U mnie jest tak: znajomych takich na cześć-cześć + krótka rozmowa itp. mam wielu kolegów/koleżanki czyli osoby, z którymi częściej się spotykam, wychodzę gdzieś - kilkunastu przyjaciółki, które znam od lat, wzajemnie się sobie zwierzamy, pomagamy w najgorszych problemach są 3 + jeden męski przyjaciel:) Odpowiedz Link Zgłoś
oncou Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 16:27 dla mnie przyjacielem byłby ktoś, z kim się wychowałem i większą część naszego życia przeszlibyśmy razem. takiej osoby nie ma. osoby na wyjście są kumplami. A co do gadania, to na pewno nie z wszystkimi o wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
klopocica Re: ilu macie przyjaciol? 07.08.07, 21:11 Ja mam 4 dobre koleżanki, jak jest czas to się z nimi widuje tak co kilka dni, jak nie ma czasu to nawet raz na miesiąc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fale_morskie Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 19:42 Mam jedną koleżankę, z którą utrzymuję kontakt mailowy; kilkoro znajomych, z którymi wysyłam sobie smsy na święta; przyjaciół nie mam. Kiedyś miałam dużo koleżanek (w szkole), ale teraz nie zależy mi na żadnych znajomościach. Co do przyjaciół, to musiałabym najpierw sprawdzić, czy wyszłabym żywa z sytuacji typu: sam na sam z lwem w klatce, upadek z setnego piętra na beton, itp. Jeśli miałabym szczęście w takich 'drobnicach', to mogę ryzykować i spróbować komuś zaufać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmela2 Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 19:51 A po co komu taka wiedza.Co mnie obchodzi,ilu przyjaciol ma kazdy forumowicz.Czyscie juz calkiem oglupieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 19:54 ja osiagnalem maksimum przyjaciol,ich liczba to 4, natomiast z kolejna 40 kontakty i wyjscia sa regularnie rzadkie i malo przyjacielskie choc bardzo mile... Odpowiedz Link Zgłoś
carmela2 Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 20:09 Hehe, to jak w alzheimerze, codziennie spotykasz nowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 20:09 z kazdym wpisem, powinienes dodac... Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 20:31 kskqkqwjkq napisał: > z iloma znajomymi utrzymujeci regularny kontakt przyjacielski tzn wyjscia,gadanie, wyjazdy itd.ile powinno sie miec taqkich osob. podobno polacy maja ok 5 takich osob z jedną reszta to kontakty okazjonalne i w sumie aż tak bardzo mi na nich nie zależy ale jeśli Polacy mają 5 takich osób, tzn. że ze mną coś jest chyba nie tak ... pomyślę o tym Odpowiedz Link Zgłoś
carmela2 Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 20:39 No pomysl, pomysl.Do sredniej krajowej brakuje ci 4-ro, masz duzy problem..altinka. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 20:55 carmela2 napisała: > No pomysl, pomysl.Do sredniej krajowej brakuje ci 4-ro, masz duzy problem..altinka. no mam ... ale ten problem już dawno zamieniłam w jakość więc ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cometessa Re: ilu macie przyjaciol? 08.08.07, 20:49 3 przyjaciółki od ponad 20stu lat. Róznie z nami bywało, ale przetrwało. Kilkoro znajomych,z którymi utrzymuję kontakt przez gg. Odpowiedz Link Zgłoś
netka0511 Re: ilu macie przyjaciol? 10.08.07, 17:41 Akurat osoby z którymi się najczęsciej spotykam i gdzies wychodzę nie są moimi przyjaciółmi.Ostatnio stwierdziłam,że mam mnóstwo znajomych a prawie wcale przyjaciół.Jestem wyczulona,na to gdy ktoś nadużywa słowa "Przyjaciel",a w moim otoczeniu jest to częste.Przyjaciel to ktoś kto Cię zna dogłębnie,zawsze wysłucha i doradzi.I co najważniejsze będzie z Tobą wtedy gdy jest Ci źle,a nie tylko podczas imprezy.Mam dwóch przyjaciół.Mojego chłopaka i moją Basię. Odpowiedz Link Zgłoś