kosmopolitka71 11.08.07, 18:08 Czy ktos moglby mi polecic dobrego psychiatre/psychologa/psychoterapeute z Lodzi? Problematyka rodzinna(ale nie tylko) Z gory wielkie dzieki.... Kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shangri.la Re: psychiatra -LODZ 11.08.07, 18:13 Uważasz , że psychiatra/psycholog/psychoterapeuta będzie lepiej od Ciebie wiedział, czy masz ochotę zgotować temu panu jego ulubioną zupę, iść na spacer i kochać się do białego rana?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopolitka71 Re: psychiatra -LODZ 11.08.07, 18:14 ech - potzrebuje specjalisty, zeby sie pozbierac do kupy, moja droga.... Kiepsko ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: psychiatra -LODZ 11.08.07, 18:17 Może raczej zasięgnij rady u kogoś zaufanego i życzliwego Ci? Matka, siostra , przyjaciółka...... Trzymaj się milutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopolitka71 Re: psychiatra -LODZ 11.08.07, 18:24 myslisz ,ze pomoga , jesli mam stany depresyjne...? tez pozdrawiam cieplutko.... Odpowiedz Link Zgłoś
beerd Re: psychiatra -LODZ 11.08.07, 18:16 www.ptp.org.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=53 Lista certyfikowanych psychoterapeutów. Odpowiedz Link Zgłoś