agresja4 03.07.03, 20:38 może gdyby "starsi udziałem" w tej formie "psychoterapii" na chwilę się wyciszyli- młodsi mieliby szansę pokazać co potrafią! Czekam na informacje z ostatniej chwili - od wyjątkowo holistycznych psychologów. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolop Re: Daj szansę MŁODYM PSYCHOLOGOM! IP: *.acn.waw.pl 03.07.03, 20:44 a na jakie informacje czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Daj szansę MŁODYM PSYCHOLOGOM! 03.07.03, 20:48 Gość portalu: kolop napisał(a): > a na jakie informacje czekasz? nowe formy zastosowania psychologii, psychterapii. Może wa-wa jest szybsza.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Daj szansę MŁODYM PSYCHOLOGOM! IP: *.man.polbox.pl 03.07.03, 20:52 ale o so hodźi ? Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Daj szansę MŁODYM PSYCHOLOGOM! 03.07.03, 21:02 Gość portalu: mahoney napisał(a): > ale o so hodźi ? nie przeszkadzaj sobie w (hapy go hapy - and: I'm happy, when I don't understand:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajzelot ale jak? IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 03.07.03, 21:27 ale jak ja mam im dać szansę? mam zwariować żeby mnie mogli terapeutować? olać ich starszych kolegów i walić prosto w drzwi najbliższego instytutu psychologii na zajęcia praktyczne pierwszego roku? już mi się jakoś dziwnie zrobiło... może mi pomożesz wyjść z tej konfuzji? Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: ale jak? 03.07.03, 21:48 Gość portalu: bajzelot napisał(a): > ale jak ja mam im dać szansę? mam zwariować żeby mnie mogli terapeutować? olać > ich starszych kolegów i walić prosto w drzwi najbliższego instytutu psychologii > > na zajęcia praktyczne pierwszego roku? > > już mi się jakoś dziwnie zrobiło... > > może mi pomożesz wyjść z tej konfuzji? uj nigdy nie wariuje. UJ znajduje rewelacyjną, holistyczną medycynę, której nauke wprowadza na swoim Uniwersytecie - i ja idę do tej szkoły! To ma przyszłość:) Proszę mnie poinformować kiedy ruszą zajęcia na pierwszym roku! Nie dla kasy - tylko w/g szwajcarskich szkół - każdy nauczyć się może! Przychodzą do nas tylko ci, którzy tego naprawde chca! To bedzie Wasza Dewiza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajzelot aaa, bo to ty potrzebujesz pomocy... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 03.07.03, 22:08 ale z takim pomieszaniem zmysłów i terminów to ty egzaminów nie przejdziesz, dziewczyno, zejdź na tą krągłą ziemię, posadź na niej swój krągły zadek i poczuj, że holizmu nie trzeba nigdzie szukać - masz go w sobie :) aaa, no jeszcze możesz zapuścić sobie HOLE ku opamiętaniu - głośno! Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: aaa, bo to ty potrzebujesz pomocy... 03.07.03, 23:00 UJ Napisałam, wykasowałam. Bo szkoda słów Niedoedukowany p-cie! Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Daj mi szanse,jestem mlody! 04.07.03, 12:48 Szukasz zaczepki agresowko?A tak naprawde,bez zludzen ze tu spotkasz psychologow.Sa to doktorki z dalnem. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Daj mi szanse bocianom odleciec na wiosne ?!!! 04.07.03, 16:31 mh , super agresja z komandosem , no to dyskutujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś