Gość: Karina IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.07.03, 11:16 Jest coś takiego? Można gdzies uzyskac pomoc psychologa poprzez interent? Nie potrafię zdobyć się na kontakt osobisty. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rayoff Re: Psycholog w sieci IP: 217.153.97.* 07.07.03, 11:19 Raczej nie powinno byc/pomagac. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Psycholog w sieci 07.07.03, 12:12 W zasadzie to i złamaną nogę może ktoś zbadać przez internet, ale to chyba przesada z tym leczeniem czegokolwiek przez komputer?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Psycholog w sieci IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.07.03, 16:21 Gość portalu: Karina napisał(a): > Jest coś takiego? Można gdzies uzyskac pomoc psychologa poprzez interent? Nie > potrafię zdobyć się na kontakt osobisty. :( Nie liczyłbym na taką pomoc. Zrób tak jak się idzie do dentysty. Odrobina determinacji. Już w poczekalni przestaje boleć. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Psycholog w sieci 07.07.03, 16:26 Moze sprobuj telefonu zaufania? W Gazecie Stolecznej na ktorejs tam stronie sa telefony. z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isztar Re: Psycholog w sieci IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 22:20 Pare lat temu mialam w zyciu fatalny okres, w domu koszmar, codziennie klotnie, tylko odliczalam dni do wyjazdu, chcialam gdzies uciec, byle dalej... tez szukalam przez net, wiekszosc niestety jest platna i osobiscie uwazam, ze nie ma to sensu, zeby wydawac kase w ten sposob i jedyne,co wtedy znalazlam, to e- mail jakiegos faceta, ktory cos wspolnego z psychologia mial, ale na stronie nie byl podany jako lekarz-psycholog, nie pamietam dokladnie, wiem, ze byl ze Stanow wiec napisalam do niego, ze wiem, ze on sie czyms innym zajmuje, ale mam takie problemy i moze podalby mi czyjegos maila, zeby komus o tym "opowiedziec". Ale on zgodzil sie mi pomoc, przez jakis czas korespondowalismy, oczyiwscie takie cos to zadna terapia, ale pomoglo troche. Milo przeczytac, ze takie a takie rzeczy to sa normalne, a nad tym mozna popracowac, ze to jest czeste, a zwrocic uwage trzeba na costam innego. Milo to wspominam, ale, jak pisalam, to zadna terapia w gruncie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Do Isztar - Re psycholog IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 07.07.03, 22:25 Ale czy choc troche pomógł? Czy wyszłaś z tego inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Psycholog w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 01:06 Gość portalu: Isztar napisał(a): > nie byl podany jako lekarz-psycholog Bo psycholog to nie lekarz.Lekarzem jest psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Psycholog w sieci 07.07.03, 23:02 sprobuj moze cos poczytac? moze pisanie pomoze? albo rozmowa z zaufana osoba? Gość portalu: Karina napisał(a): > Jest coś takiego? Można gdzies uzyskac pomoc psychologa poprzez interent? Nie > potrafię zdobyć się na kontakt osobisty. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: Psycholog w sieci 07.07.03, 23:16 Gość portalu: Karina napisał(a): > Jest coś takiego? Można gdzies uzyskac pomoc psychologa poprzez interent? > Nie potrafię zdobyć się na kontakt osobisty. :( Forum Psychologia:-) Często pomaga samo powiedzenie głośno, albo napisanie o problemie. Jasne, że nie wszystkie odpowiedzi będą przyjazne, pomocne czy w ogóle na temat - ale będą. Lepiej, niż do pieca, czy do ściany... Ale tak w ogóle, to zapytaj Google. Ja znalazłam to: www.psycholog.com.pl/czp1-Internet.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewiczek Re: Psycholog w sieci IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 08.07.03, 00:43 kamfora napisała: > Gość portalu: Karina napisał(a): > > > Jest coś takiego? Można gdzies uzyskac pomoc psychologa poprzez interent? > > Nie potrafię zdobyć się na kontakt osobisty. :( > > Forum Psychologia:-) > Często pomaga samo powiedzenie głośno, albo napisanie o problemie. > Jasne, że nie wszystkie odpowiedzi będą przyjazne, pomocne czy > w ogóle na temat - ale będą. Lepiej, niż do pieca, czy do ściany... > > Ale tak w ogóle, to zapytaj Google. Ja znalazłam to: > > www.psycholog.com.pl/czp1-Internet.htm > Dobre kamfora! Ja chcę "Psychologa-edukatora seksualnego II rangi" maść i płeć obojętne Odpowiedz Link Zgłoś