sdfsfdsf 11.07.03, 13:23 Dziada, Obraz juz mam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak Re: Poszukuje IP: *.net.pl / 192.168.1.* 11.07.03, 13:25 sdfsfdsf napisał: > Dziada, Obraz juz mam. Podobno zbierają się pod kościołem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Poszukuje IP: *.unl.edu 11.07.03, 15:46 sdfsfdsf napisał: > Dziada, Obraz juz mam. Dziada skazali za rozboje. Musisz troche poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Poszukuje 11.07.03, 17:27 A mozesz powiedziec, skad u Ciebie taka potrzeba? Jak wyobrazasz sobie swoja przyszlosc z Dziadem za 3, 5, 10 lat? I - jak sie z tym pragnieniem czujesz? z. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Poszukuje 11.07.03, 19:44 ach, moja droga, dziad nie jest w zadnym wypadku inwestycja dlugoterminowa, bo dziad jest stary, zreszta w obliczu takiego obrazu jaki mu chce zaprezentowac nie sadze zeby dlugo pogadal, obraz przedstawia nedze i rozpacz en face, zastanawiam sie nawet czy nie lepiej oddac obraz niz fatygowac dziada, ktos reflektuje? Odpowiedz Link Zgłoś