shp80 26.02.09, 20:43 Większa prędkość, większy bałagan.. Niby takie oczywiste.. www.youtube.com/watch?v=kLE1S_7ZqCQ www.youtube.com/watch?v=BpZRxo3EWAc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lupus Bus jechał za szybko IP: *.globalconnect.pl 26.02.09, 21:41 Niech policja poczyta tachografy wszystkich busów, wtedy sie okaże dlaczego wygrywają z autobusami, które muszą zatrzymywać się na wszystkich przystankach i odjeżdżać z nich planowo. Z nami najszybciej...to hasło reklamowe busiarzy. Nie rozumiem, dlaczego nie wykrzystuje się tak prostej metody kontroli szybkości samochodów jak tachografy. Przecież każdy kurs jest zapisywany. Wystarczyłoby tylko zbierać np. co 2 tygodnie tachografy od busiarzy i sprawdzać, czy jeżdżA z dozwoloną dla nich szybkością. Proste? Chyba za bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowy Re: Bus jechał za szybko IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 22:49 Dla polskiej policji to wiele rzeczy jest za trudnych albo wręcz niewykonalnych, coraz bardziej idą w amerykański model (pączki znaczy :)). Wszystkie busy, autokary a już nie mówię o Tirach jeżdżą za szybko,a przy byle jakim wypadku policji tygodznie zajmuje odczytanie tachografu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumas Zakłamany ten właściciel Emilbusa. IP: *.chello.pl 26.02.09, 21:43 Kierowca jechał nagannie, ale gdyby nie jechał nagannie, to by go pan właściciel wypie....ił na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zakłamany ten właściciel Emilbusa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 21:55 Tak, masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zakłamany ten właściciel Emilbusa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:05 Zgadzam się że winni są szefowie -przewoznicy ,którzy ustalają trase i czas przejazdu a kierowca musi się naginać bo jak bedzie spóżniony to po premi lub wypad z pracy robi .Mój mąż pracował w podobnej firmie i dlatego wiem jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMUŚKA Re: Zakłamany ten właściciel Emilbusa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 01:04 dokładnie tak jest kierowca dostal reprymende od szefa a reszta załogi nakaz jazdy z przepisami JAKIE TO ŻAŁOSNE kierowca i tak ma suminie niespokojne wiedząc ze zabił człowieka ale to firmy powinny odpowiadac za prędkosc swoich kierowców bo ich nie obchodzi ile bedzie jechał aby zdobyc klientów i wiem co pisze bo szwagier pracował miesiąc w pewnej firmie i odszedł bo za dużo rzeczy mu sie nie podobało w tym własnie owy czas do pokonania trasy SZCZECIN-ŚWINOUJŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
madra_kobieta Bus jechał za szybko 27.02.09, 09:29 EMILBUS to Swinoujscia firma.... to po pierwsze, po drugie wlasciciel szybko nakazl jazde zgodnie z przepisami.... wszystkie firmy jezdzace na tej trasie jezdza jak wariaci i nikt sobie z tego nic nie robi! Czas to zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@rek Bus jechał za szybko IP: 83.168.108.* 27.02.09, 12:06 Codziennnie wracajac na baze na Gdańskiej widze jak ci wspaniali kierowcy jezdzą.Rozpedzają sie już na Wyszyńskiego. Energetyków to już dobrze 80/h Gdańska to samo. Żadnego umiaru. Jeżdżą ja taksowkarze. Paniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Bus jechał za szybko IP: *.chello.pl 27.02.09, 13:22 a ja swojom bemkom migam po dwiesicie i pały mogom mji naskoczyc tak jak wy bóraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Bus jechał za szybko IP: *.am.szczecin.pl 27.02.09, 13:29 Ja też zbieram resoraczki. Jak chcesz, to możemy się powymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Bus jechał za szybko IP: *.chello.pl 27.02.09, 13:41 jestem hłopak z miasta i tacy jak ty leszcze mogą mi naskoczyc mam zajebistą psyhe Odpowiedz Link Zgłoś