Dodaj do ulubionych

Rety !!! Ratujmy

IP: *.unl.edu 14.12.01, 15:46
kwieto, naszego przyjaciela, bo nam sie juz calkiem rozpije. W ostatnich postach
nic tylko "juz po polowie butelki jestem" albo "juz po trzeciej szklenicy".
Rety !!! ratujmy go. Nawet pismo jakies takie italikowe, raz w lewo raz w prawo,
rozhulane juz calkiem ( w zaleznosci w ktorej rece gasiorek). Pomozmy mu jako
i on nam pomagal, nie szczedzac klawejtury, czasu a i zwiazek swoj malzenski na
szwank wystawujac. Piszcie do niego, toc to nasz dobrodziej, teraz jednak
usidlon wegrzynem i okowita. Pomozcie, rety, pomozcie !!!
Andrzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: nadja Re: Rety !!! Ratujmy IP: *.wave.net.pl 14.12.01, 16:13

Moze to glupie pytanie, ale ostatnio rzadko tu bywalam...

co mu jest?

n.
      • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy IP: *.unl.edu 14.12.01, 16:35
        Gość portalu: nadja napisał(a):

>
        > Moze to glupie pytanie, ale ostatnio rzadko tu bywalam...
        >
        > co mu jest?
        >
        > n.

Co mu jest ? Zen o potedze go toczy... i jak wielu wielkich w ce szesc ha szesc
        topi swa niemoc ktowie (przepraszam, kwieto). Piszcie, piszcie, pukajcie i
        prosby slijcie ku gorze !!!
    • Gość: ida Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.csk.pl 14.12.01, 16:26
      Andrzej, najpierw zakładasz wątek "po co" a potem go wogóle nie czytasz, a ja
      tam wyjaśniłam kwestię alkoholu i drugi raz się nie będę rozpisywać bo nie mam
      w tej chwili na to czasu
      • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.unl.edu 14.12.01, 16:30
        Gość portalu: ida napisał(a):

> Andrzej, najpierw zakładasz wątek "po co" a potem go wogóle nie czytasz, a ja
        > tam wyjaśniłam kwestię alkoholu i drugi raz się nie będę rozpisywać bo nie mam
        > w tej chwili na to czasu

Juz taki jezdem, owocow pracy swej nie dogladajac. Jednakowoz nie o mnie tu
        chodzi, lecz o druha i przyjaciela naszego, kwieto.
        Pozdr, Andrzej.
        • Gość: ida Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.csk.pl 14.12.01, 16:46
          to PO CO je zakładasz?
          • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.unl.edu 14.12.01, 16:58

> to PO CO je zakładasz?

Ku uciesze Waszej i radowaniu sie. Nie lasym ja owocow zywota mego, ot
            drzewko wilijne posadziwszy z ziarenka, toporem nie upomne sie o nie.
            Szczesliwosci wszelakiej zyczy
            Andrzej.
            • Gość: ida Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.csk.pl 14.12.01, 17:05
              proszę, proszę, a ja myślałam, że tacy altruiści jak Ty już dawno wymarli

Cóż za niespodzianka
              • kwieto Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? 14.12.01, 17:19
                Oj, Andrzej, a czy Ty dzis trzezwy jestes? ;")
                • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.unl.edu 14.12.01, 17:26
                  kwieto napisał(a):

> Oj, Andrzej, a czy Ty dzis trzezwy jestes? ;")

A mowilem, ostrzegalem, juz teraz kompanije zwoluje. Ot wirtuoz wirtualny,
                  ot klawa dusza jego. Przybywam mistrzu z pelnym szklem i padam u klawiatury
                  Twej. Slucham......
              • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.unl.edu 14.12.01, 17:23

> proszę, proszę, a ja myślałam, że tacy altruiści jak Ty już dawno wymarli
                >
                > Cóż za niespodzianka

Nie wymarli, choc niechybnie blizej nam juz ku koncu podlemu. Co za czasy ?
                Nie tylko mniej tych, co to spomoga drugiemu, ale i potrzebujacych gdzies
                biesy wydusily.
                Zdrowia Wacpannie i wszelakiego dobra Andrzej zyczy.
                • Gość: ida Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.csk.pl 14.12.01, 17:36
                  Dzięki, Andrzej
                  ale z Twoich słów wieje takim katastrofizmem, że zaczęłam się o Ciebie naprawdę
                  martwić i teraz to już spać nie będę mogła, że jeszcze coś Ci się stanie i Cię
                  stracimy
                  • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.unl.edu 14.12.01, 17:42

> Dzięki, Andrzej
                    > ale z Twoich słów wieje takim katastrofizmem, że zaczęłam się o Ciebie naprawdę
                    >
                    > martwić i teraz to już spać nie będę mogła, że jeszcze coś Ci się stanie i Cię
                    > stracimy

Dzieki za serce. Nie boj sie zlotenko. Misyja moja ukonczona byc musi, zanim
                    dusze swa Pietrowi podesle. Ale, ale ? KTOWIE co z KWIETO ?

• kwieto Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? 14.12.01, 17:49
                      Andrzej, ja glownie - ;) - bezalkoholowe
                      • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.unl.edu 14.12.01, 17:58
                        kwieto napisał(a):

> Andrzej, ja glownie - ;) - bezalkoholowe

A to przepraszam. Widocznie moj monitor wykrzywil Twoj posty.
                        Mysle, ze nie masz mi za zle tego watku. Czasami trzeba troche poszalec
                        czyz nie tak.
                        Pozdr, Andrzej.
                        • kwieto Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? 14.12.01, 18:00
                          Szalej, szalej :"))))
                          • Gość: Andrzej Re: Rety !!! Ratujmy - KOGO? IP: *.unl.edu 14.12.01, 18:06
                            kwieto napisał(a):

> Szalej, szalej :"))))

kiedy czas ku temu. Dzieki za pozwolenstwo i jesli czas i fantazyja pozwoli,
                            postow wesolych naotwieram dzis co nie miara. Narazie odfruwam innym napsocic
                            co nie co. hihihihihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka