Gość: meee:) IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.08.03, 15:58 :)))) wejdź, wybierz przepis i włącz na tłumaczenie na polski (na dole strony). www.living-foods.com pychota! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zigi Re: żywność a język IP: 217.153.117.* 08.08.03, 16:12 Ale ubaw !!! Permanentna profanacja ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: żywność a język 08.08.03, 16:50 Gość portalu: meee:) napisał(a): > :)))) > > wejdź, wybierz przepis i włącz na tłumaczenie na polski (na dole strony). > > www.living-foods.com > > pychota! ;) juz dawno smiac sie tak surowo nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: żywność a język 08.08.03, 16:52 ha-jo napisał: > Gość portalu: meee:) napisał(a): > > > :)))) > > > > wejdź, wybierz przepis i włącz na tłumaczenie na polski (na dole strony). > > > > www.living-foods.com > > > > pychota! ;) > ni etrzeba wybierac przepisu.od razu translate, i cale menu jest po polsku > juz dawno smiac sie tak surowo nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: żywność a język IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.08.03, 16:53 ha-jo napisał: > juz dawno smiac sie tak surowo nie:-) **** '...nam śmiać się zakazano! wskoczyłam na działo!... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: żywność a język 08.08.03, 16:55 Gość portalu: meee:) napisał(a): > ha-jo napisał: > > > juz dawno smiac sie tak surowo nie:-) > > > **** > '...nam śmiać się zakazano! > wskoczyłam na działo!... > > :) kopernik poruszyl ziemie, i zobaczyl, ze jest okragla. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: żywność a język 08.08.03, 17:53 rewelka :))) domyślam się, że stronę założyli kosmici, heh, heh, heh Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll ta strona to lingwistyczny wirus! 08.08.03, 17:58 wiadomo - nasz umysł to nie maszyna z trybikami, niezmienna w swej strukturze, ale taki no samopowielający się rpoces, na kstzał którego wpływa to, co przetwarza - czyli że jaky poczytać ta kartka obiega trzask w kółko, to by się tak samo zaczęło mówić i pisać!!! strzeżcie się zatem na jeża! a zjeżeni bądźcie w swej ostrożności wobec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: żywność a język Ach, meee:))) IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 08.08.03, 23:22 Jakie to śliczne. Dziękuję:)) Zajrzyjcie też na portugalska stronę www.aparece.com. Tam tłumaczy z port. na ang. (po "trzaśnięciu" Union Jacka) - sie zacina. Ale warto spóbować Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: żywność a język Ach, meee:))) 08.08.03, 23:25 Ja cie pierdolne po polsku.Pojebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee komandosie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 23:38 to jest kurcze mój wątek przyjemny niezwykle! a kysz z mego wątku, siło nieczysta! ja w twoich wpisów nie czynię, tak i Ty pozostaw moje w spokoju, jesli nie masz nic sensownego do dodania! spodziewam sie teraz zalewu fekalii, ale milczeć nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: komandosie 08.08.03, 23:43 Jak w Toronto byl Papiez,z kibli wylaly sie fekalie i zalaly zydowski sklep.Oni maja praktyke w ich usuwaniu.Podzwonie i zaputam.I zbiore.A moze imagina.On wyssie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: komandosie IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 08.08.03, 23:44 Gość portalu: meee napisał(a): > to jest kurcze mój wątek przyjemny niezwykle! > a kysz z mego wątku, siło nieczysta! > ja w twoich wpisów nie czynię, tak i Ty pozostaw moje w spokoju, jesli nie masz > > nic sensownego do dodania! > > spodziewam sie teraz zalewu fekalii, ale milczeć nie będę! Ignoruj. Przecież z fekaliami na ulicy nie rozmawiasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Pan Starzec Czcigodny :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 23:48 ja wiem, że Ty Starcze, Swym doswiadczeniem i wiedzą mógłbys tu Forum zalać, jak komandos fekaliami, ale wierzę, że jeszcze przyjdzie pora, ze posłucham Ciebie i nie będę reagowała /bo moje życie jest dzialaniem i nie musze reagować!/. ale najwidoczniej to jeszcze nie dziś. Może jutro? tak za 15 minut jakoś? ;) serdeczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Pan Starzec Czcigodny :) (nie aż tak) IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 09.08.03, 00:18 Gość portalu: meee:) napisał(a): > ja wiem, że Ty Starcze, Swym doswiadczeniem i wiedzą mógłbys tu Forum zalać, > jak komandos fekaliami, ale wierzę, że jeszcze przyjdzie pora, ze posłucham > Ciebie i nie będę reagowała /bo moje życie jest dzialaniem i nie musze > reagować!/. > ale najwidoczniej to jeszcze nie dziś. Może jutro? tak za 15 minut jakoś? ;) > > serdeczności :) Bije godzina czarta Bo już dwudziesta czwarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: żywność a język Ach, meee:))) IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 08.08.03, 23:47 A widziałaś jak ładnie tłumaczy na rosyjski Do you love books? = Diełat' ty liubow kniga? Haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: żywność a język Ach, meee:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 23:50 Gość portalu: stary napisał(a): > A widziałaś jak ładnie tłumaczy na rosyjski > > Do you love books? = Diełat' ty liubow kniga? Haha to prawdziwy erotyk dla osób potrafiących docenić hmmm niuanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: żywność a język Ach, meee:))) IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 09.08.03, 00:15 Gość portalu: meee:) napisał(a): > Gość portalu: stary napisał(a): > > > A widziałaś jak ładnie tłumaczy na rosyjski > > > > Do you love books? = Diełat' ty liubow kniga? Haha > > > to prawdziwy erotyk dla osób potrafiących docenić hmmm niuanse ;) Nie tylko erotyk, choć... a ja bardzo lubię niuanse (nie tylko ja zresztą):)) Odpowiedz Link Zgłoś