Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 00:50 to Ty masz picię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.neb.rr.com 19.08.03, 00:53 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > to Ty masz picię? a swintuszyca ! pominalem jedna literke i juz nozyce sie odzywaja ? mialo byc picia, hihihihihihi. tu cie mam Kardynalowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 01:07 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > to Ty masz picię? > a swintuszyca ! pominalem jedna literke i juz nozyce sie odzywaja ? > mialo byc picia, hihihihihihi. tu cie mam Kardynalowo ! w życi nie uwierzę, że miałeś dobre intencje z tą swoją niepohamowaną Wyobraźnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.neb.rr.com 19.08.03, 01:32 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > > > to Ty masz picię? > > a swintuszyca ! pominalem jedna literke i juz nozyce sie odzywaja ? > > mialo byc picia, hihihihihihi. tu cie mam Kardynalowo ! > > > w życi nie uwierzę, że miałeś dobre intencje z tą swoją niepohamowaną > Wyobraźnią ja t mni znas ? Pozd, Imagin (widzis, znow si gdzie literk zgubil) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: 213.76.11.* 19.08.03, 08:06 Oryginalna nie jesteś Obawiam się Imigina, że z tak wąskim asortymentem to wielkich szans na rynku nie masz. To już nie są wesołe czasy reglamentacji dziś asortyment znacznie szerszy. Np. ten rok upływa pod znakiem pissingu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: 195.136.33.* 19.08.03, 08:13 > Np. ten rok upływa pod znakiem pissingu :-) a tfuuu...., co za moda... ciekawe co w przyszlym? andromimetofilia? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: 213.76.11.* 19.08.03, 08:21 Gość portalu: jar napisał(a): > > a tfuuu...., co za moda... ciekawe co w przyszlym? andromimetofilia? ;( raczej postawiłbym na koprofilię, zreszta mieliśmy już tu chwilami jej przebłyski i pierwsze ufajdane jaskółki tego nowego trendu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: 195.136.33.* 19.08.03, 08:47 > raczej postawiłbym na koprofilię, zreszta mieliśmy już tu chwilami jej > przebłyski i pierwsze ufajdane jaskółki tego nowego trendu :-) hmm.. tak, to jest w zasadzie logiczne nastepstwo wesolych zabaw, urolalia bylaby w tym wypadku tylko lekkim dodatkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 19.08.03, 22:45 Czytam uwaznie.Musze byc tez dobrze pojebany,skoro nic nie rozumiem.Buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki.Adminie,jakie to sliczne.Adminie,musimy to utrzymac.Buziaczki,buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 22:53 komandos57 napisał: > Czytam uwaznie.Musze byc tez dobrze pojebany,skoro nic nie > rozumiem. jeżeli nic nie rozumiesz to chyba wteszcie trafiłeś na swoje własne klimaty intelektualne, byłbyś pojebany gdybyś wszystko rozumiał Buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki.Adminie,jakie to > sliczne.Adminie,musimy to utrzymac.Buziaczki,buziaczki. taką pupę dałeś sobie przyprawić, a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 19.08.03, 22:56 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > komandos57 napisał: > > > Czytam uwaznie.Musze byc tez dobrze pojebany,skoro nic nie > > rozumiem. > > jeżeli nic nie rozumiesz to chyba wteszcie trafiłeś na swoje własne klimaty > intelektualne, byłbyś pojebany gdybyś wszystko rozumiał > > > Buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki.Adminie,jakie to > > sliczne.Adminie,musimy to utrzymac.Buziaczki,buziaczki. > > > taką pupę dałeś sobie przyprawić, a fuj xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Smiech medrca jest jego placzem.Ciebie to nie tyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 23:06 komandos57 napisał: > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > komandos57 napisał: > > > > > Czytam uwaznie.Musze byc tez dobrze pojebany,skoro nic nie > > > rozumiem. > > > > jeżeli nic nie rozumiesz to chyba wteszcie trafiłeś na swoje własne klimat > y > > intelektualne, byłbyś pojebany gdybyś wszystko rozumiał > > > > > > Buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki,buziaczki.Adminie,jakie to > > > sliczne.Adminie,musimy to utrzymac.Buziaczki,buziaczki. > > > > > > taką pupę dałeś sobie przyprawić, a fuj > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Smiech medrca jest jego placzem.Ciebie to nie tyczy. a co mnie tyczy? bo ani ja się nie śmieję, ani nie jestem mędrcem, ani nie jestem, ani nie jestem jego, ani nie płaczę Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 19.08.03, 23:09 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > a co mnie tyczy? bo ani ja się nie śmieję, ani nie jestem mędrcem, ani nie > jestem, ani nie jestem jego, ani nie płaczę xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx acha.No powiedz mi ze brak mi argumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 23:12 komandos57 napisał: > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > a co mnie tyczy? bo ani ja się nie śmieję, ani nie jestem mędrcem, ani nie > > > jestem, ani nie jestem jego, ani nie płaczę > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > acha.No powiedz mi ze brak mi argumentow. brak Ci argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 19.08.03, 23:15 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > komandos57 napisał: > > acha.No powiedz mi ze brak mi argumentow. > > > brak Ci argumentów vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv acha.Jestes bez twarzy.acha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 23:23 komandos57 napisał: > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > komandos57 napisał: > > > acha.No powiedz mi ze brak mi argumentow. > > > > > > brak Ci argumentów > vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv > acha.Jestes bez twarzy.acha. w Twarz? w Twarz? to potwarz Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 19.08.03, 23:27 Gość portalu: Richelieu* vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv A jak jeszcze sie wabisz gwiazdko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 23:34 komandos57 napisał: > Gość portalu: Richelieu* > vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv > A jak jeszcze sie wabisz gwiazdko? nie dla psa kiełbasa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 19.08.03, 23:36 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > komandos57 napisał: > > > Gość portalu: Richelieu* > > vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv > > A jak jeszcze sie wabisz gwiazdko? > nie dla psa kiełbasa vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv acha.Buziaczki,buziaczki,buziaczki.I buziaczek za kielbase pusty trutniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.08.03, 23:43 komandos57 napisał: >> acha.Buziaczki,buziaczki,buziaczki.I buziaczek za kielbase pusty trutniu. no ale właśnie kiełbasa nie dla psa pełny trutniu, dla trutnia też nie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 19.08.03, 23:48 acha.Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 20.08.03, 00:01 komandos57 napisał: > acha.Buziaczki. buziaczki? jeszcze jakiegoś uczulenia na wazlinę dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 20.08.03, 00:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* [...] IP: *.localdomain / 192.168.0.* 20.08.03, 00:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 20.08.03, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* [...] IP: *.localdomain / 192.168.0.* 20.08.03, 00:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 20.08.03, 00:30 acha.czyj silnik?moja tulejka sie nie zatrze.acha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 20.08.03, 00:32 komandos57 napisał: > acha.czyj silnik?moja tulejka sie nie zatrze.acha. acha nie zatrze, jeszcze trochę i będzie nietamgdzietrzalejka Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 21.08.03, 00:59 taktaktaktaktak.hophophophophophophophop.Mam nadzieje ze dostaniesz nawiedziny imaginie ororororgazma.hophophophop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 01:03 pan coś kiepsko hopsasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 brak mi tchu.Ratuuuuunku 21.08.03, 01:06 Serducho,moje serducho.A wy cieszcie sie.komandos slabnie.Buzie rozesmiane.Raczej te bezzebne otwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: brak mi tchu.Ratuuuuunku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 01:21 komandos57 napisał: > Serducho,moje serducho.A wy cieszcie sie.komandos slabnie.Buzie > rozesmiane.Raczej te bezzebne otwory. tam serducho! hopsasz - raz lepiej, raz gorzej - i jak widać jest to w ogóle możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: brak mi ,brak 21.08.03, 01:25 ciesze sie ze mnie lubisz.bo my jestesmy jedna rodzinka.Szczesliwa rodzinka forumowa.Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: brak mi ,brak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 01:28 lubię, nie lubię.. mniejsza o to. och, buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: brak mi ,brak 21.08.03, 01:46 pozwolisz ze wyciagne moje plastykowe zebiska by cie cmoknac.Buziaczki.A ty masz kalafiora miedzy nogami?Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 21.08.03, 22:51 klasyka glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 21.08.03, 23:46 czytanie fnolla sie udziela ;) bez podtekstow ot - myslalam, ze tylko ja tak mam ;) pozdrawiam cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 21.08.03, 23:51 Droga,mila Cosso.Ja juz tak mam od dawna.Czytam,czytam,czytam,czytam.Ale zem ze wsi to mam wytlumaczenie.Jak juz nic nie moge wyczytac to wylewam fekalia i robie sobie fekaliade.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 25.08.03, 23:52 No,imaginku!!!!!Pamietam o tobie najtragiczniejszy z pojebow.Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* No wiecie co! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 26.08.03, 00:08 przez cytowanie komandosa po raz pierwszy uisunięto mnie za forumową niesubordynację. Że też z takim indywiduum musiał być mój pierwszy w tym względzie raz brr Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: No wiecie co! 26.08.03, 00:14 Ty tragiczny pojebie!Trysnac ci sperma w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: jaki dom? 26.08.03, 00:18 Ty kurwiszonie.Chlew dla ciebie.Krowo ze swinska dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Oj jakie to sliczne. 26.08.03, 22:14 Wypowiedzcie sie,blagam was na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zawsze dam pici bogatemu(z domem) 28.08.03, 00:13 Temat klasyczny. Odpowiedz Link Zgłoś