spinline 05.02.08, 19:16 Dla mnie napisanie osobistego listu w sprawie nowej pracy, ktora jestem zainteresowana. Trudno jest pisac i kadzic o sobie, macie jakies wyszukane sposoby na pisanie listow promocyjnych i itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shangri.la Re: Co jest dla was najtrudniejsze? 05.02.08, 19:20 To się nazywa list motywcyjny:) Kadzić sobie ? Żaden problem:) Pisze się tak....jestem osobą punktualną, pracowitą i rzetelną. Swoje obowiązki wypełniam solidnie i zawsze można na mnie polegać. Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Co jest dla was najtrudniejsze? 05.02.08, 19:22 dzieki ci dobra kobieto!:=))) A co mozna jeszcze dopisac, dlaczego wlasnie ja w tym zawodzie mam cos do powiedzenia:=)) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Co jest dla was najtrudniejsze? 05.02.08, 19:23 A skąd mam wiedzieć jaki to zawód i jakie są Twoje kwalifikacje i doświadczenia......?! Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Co jest dla was najtrudniejsze? 05.02.08, 19:24 Tak to prawda. Musze sie zabrac za to pisanie:=) Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: shangri.la 05.02.08, 19:50 dzieki ci za jedno zdanie, ktore mi pomoglo sie odkorkowac:=) Oczywiscie napisalm co innego... Lubie w sumie pisac. Rozpislam sie nad moim listem. Tearaz bede go szlifowac przez kilka dni az wyszlifuje:=))) Odpowiedz Link Zgłoś