tivi24.pl 07.05.08, 16:17 Na jej stronie taka informacja! Szok, pomogla tylu ludziom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carisa Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 11.05.08, 23:29 Napiszcie kochani co się stało :( Jestem w szoku. Nie mogę uwierzyc ze odeszla...Chcialam sie umowic na regresje...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 12.05.08, 00:09 Przykre? widać lekcje tej pani poszły w las...skoro w słowie hurra widzisz tylko radość ze śmierci jako takiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 12.05.08, 07:49 nie wiem, nie ma jej w wiadomościach TVN... Odpowiedz Link Zgłoś
kate_121 Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 14.05.08, 08:03 WIELKA, NAPRAWDĘ WIELKA SZKODA... Była Wielkim Człowiekiem, tak pełna optymizmu, pasji, radości, wielka strata dla wszystkich, którzy Ją znali Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 14.05.08, 15:50 Prosze o informacje, kim byla ta Pani. Dziekuje. rlena Odpowiedz Link Zgłoś
48xmax1 Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 16.05.08, 12:07 Komercyjne czary-mary. www.figarska.pl/ns_frame.php?STRONA=OMNIE Wiadomosc o smierci tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 16.05.08, 12:14 Dopiero martwe liście promienieją kolorami Odpowiedz Link Zgłoś
dagrez Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 07.06.08, 20:15 dzisiaj się dowiedziałam o jej śmierci, czy możecie wyjaśnić skąd informacje o jej smierci samobójczej? Odpowiedz Link Zgłoś
anika-2 Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 11.06.08, 13:27 Syn znalazl ja martwa w lozku po nocy,a na stoliku nocnym lezala fiolka jakis medykamentow.Stalo sie to 3.5.2008,a 7.6.2008 obcho- dzila by 53-cie urodziny. Pogrzeb odbyl sie 13.5.2008 w Szczecinie. To byla wspaniala lekarka,psychiatra,psycholog i hipnotyzer. Polecam Wam wszystki jej ksiazki i CD.,szczegolnie o regresji hipnotycznej i sukcesie w swiecie materialnym. Swiec Panie nad jej dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
2egzorcysta Re: Bożena Figarska nie zyje!!! 11.06.08, 23:59 Szanowni Forumowicze. Każda osoba pracująca z ludzką psychiką jest narażona na negatywne wibracje biopola Pacjenta. Nie znałem osobiście Pani Bożeny, ale wiele o Niej słyszałem. Zastanówcie się, jakim "koszem na śmieci" jest terapeuta wysłuchujący codziennie ludzkich trosk i kłopotów. Jestem jednym z twórców psychotroniki polskiej i jako terapeuta z 16-letnim stażem i wykładowca "na własnej skórze' tego doświadczam. Wiadomo, że "szewc bez butów chodzi" i Pani Bożena mogła mieć załamanie. Dziękujmy Pani Figarskiej za to, co zrobiła dla ludzi i nie osądzajmy Jej. Nie będąc terapeutami, nie wnikajmy w Jej osobowość, pamiętajmy o Jej zasługach. Pozdrawiam. Piotr Gruda-specjalista biotroniki. Odpowiedz Link Zgłoś