veroy 09.05.08, 21:18 londyn.gazeta.pl/londyn/1,86059,5196442.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veroy Re: "Nic nowego pod słońcem'...;( n/t 09.05.08, 21:29 wiem, ze nic nowego. Ciekawi mnie tylko "opinia spoleczna" na tego typu czyn. Mysle o tym, ze jest to domena zdecydowanie bardziej kobieca i jak dla mnie - kolejny dowod na to ,ze kobiety pod pewnymi wzgledami nie dorastaja mezczyznom do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: "Nic nowego pod słońcem'...;( n/t 09.05.08, 21:40 Opinia społeczna stara się nadążyć za aktualną modą na wyrafinowaną podłość, głupotę i krwawe widowiska. Walki gladiatorów również miały swoją publiczność. Sądzisz, że tego typu perfidie to domena kobiet? Ech, bardzo się mylisz. Na tym forum jest osobnik płci męskiej specjalizujący się w netowym (i nie tylko ) nękaniu latami. Odpowiedz Link Zgłoś
veroy Re: "Nic nowego pod słońcem'...;( n/t 09.05.08, 21:50 naturalnie zdaje sobie sprawe z istnienia rownie durnych mezczyzn, jednak nie da sie zaprzeczyc ze kobiety w tej "dziedzinie" to przytlaczajaca masa. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: "Nic nowego pod słońcem'...;( n/t 09.05.08, 21:53 To nie jest kwestia klasycznej głupoty, wręcz przeciwnie trzeba przynajmniej średniego IQ, aby włamywać się na przywatny serwer, pisać donosy i robić setki innych świństw. Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: jak zwykle solidnie przesadzasz 10.05.08, 21:46 ze kobiety pod pewnymi > wzgledami nie dorastaja mezczyznom do piet. ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: zemsta kochanek. 09.05.08, 22:27 po co się mścić? trzeba ich zatrudnić i niech zrobią coś pożytecznego i się zrehabilitują. będziemy tylko doły kopać i ich chować. nie chce mi się płacić za kolejną trumnę a na pogrzeby to od dawna nie chodzę. może Was to kręci. Odpowiedz Link Zgłoś