only_isabelle 11.05.08, 11:41 spotkałam się z taką informacją, czy możecie to potwierdzić na swoich przykładach? dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: głód matki 11.05.08, 12:32 jezus maria, belka... ty tutaj tez??? only_isabelle napisała: > spotkałam się z taką informacją, jaką informacją? o swoich zyciowych rozterkach mozesz pisac cale tomy, a jednego zrozumialego pytania napisac ci sie nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: głód matki 11.05.08, 14:11 Kurczę, jakoś protekcjonalnie mi to zabrzmiało. Piszesz jakąś pracę, ze chcesz naszych przykładów? Może spróbuj, na własnym przykładzie, powiedzieć jak to rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle według Ruskana 11.05.08, 14:29 Kompulsywny głód jedzenia, lekarstw, używek, głód emocjonalny: odczuwanie braku miłości matki, blokowanie procesu życia, tłumione żądania w stosunku do otoczenia, tłumiony głód wszelkiego rodzaju (zamiennie emocjonalny na fizyczny) jeśli chodzi o mnie, to od ZAWSZE miałam problem z żarciem i nadwagą, terapia i usamodzielnienie pomagają jakoś się zdystansować, schudłam, odżywiam się zdrowo i racjonalnie, pożywienie nie kompensuje mi uczuć....Ruskan zobrazował zależność powyżej, mnie też dotyczy zastosowałam skrót myślowy, ot co, zaraz nadinterpretacja, przywykłam panie/panno nienill, dla dziewczyn - nienill tak zawsze, jak mnie widzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: według Ruskana 11.05.08, 14:50 only_isabelle napisała: > jeśli chodzi o mnie, to od ZAWSZE miałam problem z żarciem i nadwagą, > terapia i usamodzielnienie pomagają jakoś się zdystansować, schudłam, > odżywiam się zdrowo i racjonalnie, pożywienie nie kompensuje mi uczuć.... ale o tym pisac przeciez nie musisz, bo juz caly swiat to wie > zastosowałam skrót myślowy, ot co, skrot myslowy wybitny ale nie kazdy musi studiowac tego typu literture i w lot łapać o co ci chodzi zaraz nadinterpretacja, przywykłam > panie/panno nienill, > dla dziewczyn - nienill tak zawsze, jak mnie widzi ;p DO dziewczyn (a jakze :) ) pani belka jest paranoiczką. uwaza, ze jestem facetem, ktory na dodatek co chwila zmienia nicki i ją przesladuje. to wszystko dlatego, poniewaz nie moze przyjąc do wiadomosci, ze moze istniec na tym swiecie wiecej niz jedna osoba, ktora za nią nie przepada. bo ją uwielbiają i adorują WSZYSCY. to jest absolutnie normalne i zdrowe zachowanie. jesli ktos tak nie ma, to znaczy, ze jest chory i powinien porozmawiac o tym na terapii, aby zmienic swoje nastwanienie do niej i jak najszybciej zaczac ją uwielbiac. ale nie nalezy sie tym wszystkim zbytnio przejmowac (naprawde musi mi sie teraz nudzic, skoro to napisalam :/) Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: według Ruskana 11.05.08, 15:22 uderz w stół ;=))) skąd wiesz, co ja myślę PANI nienill :=)) proszę...:=))) Ty potrafisz stawiać diagnozy, a niech to ;p nie jestem paranoiczką, żaden lekarz tego nigdy nie stwierdził, a Ty potrafisz? ;-))) jak ja za kimś nie przepadam, to mam go w gdzieś, zupełny ignor, a Ty ciekawie okazujesz n i e l u b i e n i e mojej skromnej osoby, szczerze, to ciekawe za co przejawiasz taką niechęć do mnie, hmmmm, w sumie to nie gadamy nigdy, poza Twoimi komentarzami gdzieś tam w innych wątkach... nikt mnie nie adoruje, nie cierpię takich zachowań, unikam ludzi, zupełnie masz mylne wyobrażenie na mój temat..... czasem jedziesz trollem, to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
horlaa Re: według Ruskana 11.05.08, 16:40 na takie sytuacje najlepiej dziala kompletne ignorowanie "drazniacej" nas osoby. odpowiadanie mija sie z celem, bo robi sie z tego dyskusja bez sensu z lapaniem sie za slowka. to tak OT. Odpowiedz Link Zgłoś
drogowka.only Re: dziekuje bardzo 19.08.08, 21:26 Wcale tak nie mu choc moze. Na innym forum ignoruje a napady sa coraz dziksze. Bella Iza z tym szukaniem pra bezpieczenstwa czyli kochajacej mamusi, to strzelilas w dziesiatke. Potrzebowalam tego odkrycia, zeby odejsc od koryta dzis wieczorem. Po(zdrowka) Odpowiedz Link Zgłoś