zyjatko1 17.09.03, 19:13 Pisze tak dziwnie tj Komandos, że mój bardzo mały rozumek tego nie pojmuje. Ale często się przejmuje... i juź nie wiem co myśleć... może ktoś mi to wytłumaczy? Pozdrowienia dla wszystkich, w tym dla Komandosa :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Czy mogę nieśmiało spytać kim jest Komandos? 17.09.03, 19:14 slicznie.chcesz odpowiedz z pierwszej reki?Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
zyjatko1 Buziaczki? 17.09.03, 19:50 komandos57 napisał: > slicznie.chcesz odpowiedz z pierwszej reki?Buziaczki Miło mi, że nie krzyczysz na mnie, trochę się obawiałam... Tylko dlaczego niektórzy tak bardzo się tu z tobą kłócą? Czy twoja wersja różni się zasadniczo od wersji innych osób? Czy przebywanie w Tworkach (jeśli tam jesteś) to bardzo trudne przeżycie? Trzymam kciuki za wszystkich "internowanych". I współczuję, I uśmiechy posyłam: :-) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Buziaczki? 17.09.03, 19:52 pieknie.Dzisiaj zmykam.Wiesz Tworki,oddzial zamkniety.Na mnie juz czas.Buziaczki.Ojejciu,naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend flamandzką szachownicą :-) (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
zyjatko1 Re: flamandzka szachownica, co to jest? 18.09.03, 03:48 Czy to jest jakaś tajna mowa, której nie rozumieją małe stworzonka? I w dodatku n/t? Bo ja chciałam zrozumieć, czmu o kimś piszecie tak dużo i chętnie, skoro zdaje się nie wszyscy go lubią? A przecież Komandos jest bardzo kolorowy i ma dobre serce, prawda? Może nie lubisz, Komandosie, żeby o tobie pisać, nawet dobrze, to mi daj znać, a przestanę To pozdrawiam o świcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend drogie Żyjatko :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:40 Szachownica flamandzka jest to zagadka niekonieczna do rozwiązania, ale frapująca. "Szachownica flamandzka" jest to kryminał dla szachistów niejakiego Reverte'go. Żadne tam wysokie loty, ale przyjemność i owszem. W wersji filmowej kocham, bo o Barcelonie i z jedną rewelacyjną sceną damsko-meską. pzdr :) p.s.komandos to mistyfikator :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Do girlfriend 18.09.03, 12:56 Jest wersja filmowa tej ksiazki??? Ksiazka mi sie bardzo podobala, wiec tym chetniej bym obejrzala film. Wiesz moze kiedy go nakrecili (tzn czy w tym tysiacleciu, czy to jakis starszy juz film), jaki kraj go wyprodukowal i czy zagral w nim ktos znany (moze wtedy latwiej go bedzie namierzyc)? Ale mnie ucieszylas! :) pozdr! Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Szachownica flamandzka jest to zagadka niekonieczna do rozwiązania, ale > frapująca. > "Szachownica flamandzka" jest to kryminał dla szachistów niejakiego Reverte'go. > Żadne tam wysokie loty, ale przyjemność i owszem. W wersji filmowej kocham, bo > o Barcelonie i z jedną rewelacyjną sceną damsko-meską. > pzdr :) > > p.s.komandos to mistyfikator :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Do girlfriend i arielka 18.09.03, 12:59 ariel23 napisała vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ja tez sie ciesze.jakie to smieszne ze ojejciu.naprawde.szachownica.ojejciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Do girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 13:35 widziałam go dawno temu w TVP, mam wrażenie ze jest z pierwszej połowy lat 90- tych, mam też nieodparte wrażenie, że antykwariusza grał Jean Pierre Casel (tak się go pisze?) i chyba Kate Beckinsale Julię, ale nie wiem czy to nie moja inmaginacja z tą Kate :) W każdym razie napewno nazywał się właśnie "Szachownica flamandzka" i był europejska koprodukcją. pzdr :) p.s.naprawdę świetnie, że przenieśli akcję do Barcelony - pięknie ją wygrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Do girlfriend 18.09.03, 15:16 Dzieki dzieki :) Gość portalu: girlfriend napisał(a): > widziałam go dawno temu w TVP, mam wrażenie ze jest z pierwszej połowy lat 90- > tych, mam też nieodparte wrażenie, że antykwariusza grał Jean Pierre Casel (tak > > się go pisze?) i chyba Kate Beckinsale Julię, ale nie wiem czy to nie moja > inmaginacja z tą Kate :) > W każdym razie napewno nazywał się właśnie "Szachownica flamandzka" i był > europejska koprodukcją. > pzdr :) > > p.s.naprawdę świetnie, że przenieśli akcję do Barcelony - pięknie ją wygrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Czy mogę nieśmiało spytać kim jest Komandos? 18.09.03, 05:48 apage Satana!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyjatko1 Re: Czy mogę nieśmiało spytać kim jest Komandos? 18.09.03, 08:10 alka_xx napisała: > apage Satana!!!!! To o nim czy o mnie, o Boże!? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy mogę nieśmiało spytać kim jest Komandos? 18.09.03, 12:52 jestem szatanem z 7b. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Czy mogę nieśmiało spytać kim jest Komandos? 18.09.03, 19:03 "Komandos to wielki człowiek"*1 z małym ... hm. *1 / cytat pochodzi z autobiografii. Odpowiedz Link Zgłoś